Gå til innhold

Jalle

Medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Jalle

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei! Da er problemet løst. Her er svaret fra gigrig. I'm sorry to hear you are having issues with your G2's Loop 1, This can be caused by a loop movement not being completed, to re-solve this, simply select the FootSwitch in which loop 1 isn't engaging, then press and hold loop 9 for around 3 seconds.
 2. Tusen takk for svar! Sunseten og to andre pedaler fungerer som bare juling med MIDI. Har sjekket midi innstillinger på alle preset og sånn og det er ikke noe med midiinnstillingene. Men det er kun sunset’en som på noen preset ikke vil inn. Det virker helt random hvilke presets på hvilke som helst banks den ikke vil inn... men de to andre pedalene som kjører midi vil inn over alt. Hadde vært enkelt å komme til, skulle jeg prøvd å sette inn en annen pedal i loop 1 for å se om problemet er likt med den... men det er vel 8 timers modding😂🆘
 3. Trenger assistanse av noen med svart belte i gigrig G2. Kort fortalt har jeg en «Strymon sunset» i loop 1. Denne vil ikke kobles inn på alle presets. På bank 2 for eksempel, vil den kun «aktiveres» på presset 10. Alle andre presets reagere ikke når jeg trykker inn loop 1. Hjelp!?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.