Web Analytics
Jump to content

wossname

Medlem
 • Posts

  68
 • Joined

 • Last visited

About wossname

 • Birthday 12/28/1967

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Verdal
 • Interests
  Musikk, overraskende nok! :-)

wossname's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

2

Reputation

 1. Ok. Gamblet litt på LL6, vanligvis har jeg prøvd gitarer for å sjekke at de er i "ballpark" men her fikk jeg en innertier. Lykke til med leitinga!
 2. Litt merkelig - din erfaring med LLX6 er veldig forskjellig fra min erfaring med min LL6? Jeg opplever den som krisp, levende med dyp og stram bass. For min spillestil har jeg ikke prøvd noe bedre på denne siden av Gibson Sheryl Crow... Tok den med til min lokale musikk-pusher her om dagen for å få råd om mikk til den, og sammenlignet da med forskjellige Art&Lutherie og Martin. Forhandleren måtte komme med mange, mange unnskyldninger på Martin sine vegne siden de låt så døde og slappe i forhold til LL6 (Det var så tørt i butikken, halsen hadde nok slått seg osv) Jeg har Elixir .012 på den nå, syns det var krispere enn Martin og D'Addario som jeg bruker til vanlig. (Om du finner deg en annen du liker er jeg interessert i å kjøpe din LLX6, for da slipper jeg å kjøpe mikk til min :-)
 3. Montering av elementer i kabinett: Jeg har fått tak i 2 stk 4x12 kasser. I den ene står det 4 stk Bugera 4ohms elementer. I tillegg har jeg 3 stk Celestion "Seventy 80" som måler 6ohm på mitt voltmeter (tipper de er ment å være 8ohm:-) Jeg vurderer å montere 2stk Celestion og 2stk Bugera i hver kasse, men kan jeg mikse impedanser på denne måten?
 4. http://www.soundonsound.com/sos/mar11/articles/keyfax-parsons-dvd.htm "If you want an education in all things audio, could you ask for a more qualified teacher than Alan Parsons?" Pros: Alan Parsons and his friends are pros! Accessible presentation and broad scope well suited to newbies. Some excellent real‑world ‘fly on the wall’ scenes give real insight into the professional mind-set. Lots of great supporting interviews with other high‑profile musicians, engineers, and producers. Cons: A few technical issues with some audio demonstrations. There’s a pop/rock bias. Summary: This DVD sets is a good introduction to the enormous subject of music production for those starting out. More experienced studio users working outside the pop/rock remit should probably sample individual downloads in the first instance.
 5. Skryt: Boss ST-2 pedal. Jeg unngår vanligvis Boss-pedaler, siden de stort sett (imho) er underwhelming. Det landet en ST-2 på pedalbrettet i dag som et tilfeldig mellomlegg på et bytte. FOR en burk! Utrolig god bass-respons, og en virkelig fin og presis topp. Samtidig nok grums til at den funker fett på blues. Har kun prøvd den på "Crunch" settingen, siden det var det som umiddelbart låt best. Så langt: Imponert! Ser Musicradar også er fornøyde: http://www.musicradar.com/gear/all/guitars/fx/distortion/power-stack-st-2-463326/review ...men da primært med den på low-gain. Hi-gain låter visst ikke "savage" nok :-)
 6. +1 for den. Jeg hadde Fulltone OCD, Cool Cat Drive og Joyo Vintage Overdrive på brettet en tid. Nå er det bare Vintage overdrive igjen... OCD manglet bunn i forhold, og Cool Cat Drive syns jeg var litt tynn på humbuckers (men strålende på single-coil) (Nå er jeg så glad i bunntrøkk at jeg vel burde vært bassist men... :-)
 7. Ser & høres jo forlokkende ut? Klone av mad Professor Sweet Honey, visstnok. /t
 8. +1 for denne. Kjøp gjerne en G#, men den er ikke verdt 4k. Brukt er løsningen! Det er en snedig gitar, som er fryktelig inspirerende å spille på - jeg har laget mange melodier på den som neppe hadde kommet fra en vanlig gitar :-) Jeg kjøpte også et Slide-kit til min som jeg ikke har montert ennå. Venter til jeg er "ferdig-inspirert" av den slik den er nå!
 9. Jeg er superfornøyd med min "Select Super Swede"! Utrolig lettspilt, og veldig anvendelig med coilsplit på humbuckerne. Kan ikke si jeg har merket at elektronikk/pickuper er noe kjipere på den enn de andre gitarene jeg har hatt innom her.
 10. Koster ikke noe om du gjør det selv. Rimelig enkelt, om du kjøper samme oppsett som den har nå. Det er UTROLIG mye brukt tilgjengelig for tiden, tidvis for svært lave priser - virker som om ingen kjøper noe nowadays. Jeg kjøpte nylig ett sett EMG aktive Single-coils til min superkjedelige Williams Strat (omtrent som Morgan, bare enda kjipere:-) for nesten ingen penger. Williams'en er jo lettspilt og grei, rett og fin hals - må bare pusse litt kanter på båndene før den er helt ok. Aktive pickuper som EMG har den fordelen/bakdelen at de visstnok låter ganske likt uansett hvilken gitar de sitter i. I dette tilfellet håper jeg at det ryktet er sant, og at Williams'en blir å låte greit :-)
 11. +1 for denne! Jeg kjøpte et sett brukte (dvs. tatt ut tvert selgeren kjøpte gitaren for å sette inn Frahlin) TexMex til min 80talls Tokai Strat. Perfekt!
 12. Egen inngang for PM3/PC. Funker helt fint. Ikke noe dårligere enn overprisede PC-høyttalere, iallefall :-)
 13. Du får en brukt Vox MINI3 som går på batteri for under 500lappen. Er nok et mye, mye enklere valg enn å drasse med PChøyttalere med lednigner på tur.
 14. Haha! Du har hørt for mye på "Bullet Me" i ungdommen? Villt. Jeg bruker Picasa til billedbehandling, og ansiktsgjenkjenningen der kan IKKE se forskjell på meg og tre av søskenbarna mine. Alle brødrene mine derimot, de skilles greit ut. Forstyrrende... Jeg skal på Vinstra, siden John Fogerty spiller på onsdagen. ...og siden jeg alt skal kjøre så langt tenkte jeg å levne oss igjen noen dager og se hvordan det var. Og spille litt innimellom! Du er jo bare 15 mil unna; bare å hive deg med det! :-D
 15. Jeg ble inspirert av den nye Taylor 8 strengs Baryton kassegitaren, og den historiske (nå ute av produksjon Martin 7-strenger) samt den schtilige løsning for "avtagbar" 7-strenger som Addstring.nl lanserte på Frankfurtmessa nå. Jeg kjøpte en Cort Earth 100 Dreadnough av en desillusjonert gitarist på Steinkjer for en tusenlapp (med bagg, grei pris :-)) Så stilte Hr Rolf Sørlie på Sørlie Musikk opp med gratis deler fra en Cort han hadde... "mistet" i gulvet. Med litt boring, filing og tolmodighet hadde jeg så en 7-strengs-gitar! Hvorfor? Jo, jeg skal på Country-festival til sommeren - buskspelling må høres! Samt at det var veldig morsomt! :-D http://soundcloud.com/wossname/cort-earth-100-7-string (Tatt opp med en K-Micro Silver bullet mikrofon, og lagt på litt romklang med Reaper sin Reaverbate) Noen foto fra bygginga: https://plus.google....259598485809169 Mye av klangen fra en 12strenger, men mye MYE mer lettspilt. Jeg er kjempefornøyd!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.