Geralt_of_Rivia

Medlem
 • Innholdsteller

  34
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutral

Om Geralt_of_Rivia

 • Rang
  Nybegynner
 1. Pedaler + pedalbrett

  Hei! Selger litt utstyr. Kan sjekkes ut gjennom lenken vedlagt her: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=113489271&fks=113489271
 2. Problem med Floyd Rose system.

  Hahah 😂 meg som har vært svimete her. Men ja, tror det må ha vært fallet. Jeg var ikke der da det skjedde. Så er mulig det har skjedd mer..
 3. Problem med Floyd Rose system.

  Når action var for høy ble ting vanskeligere å spille, det låt ikke like bra og en hørte at signalet pickupsene låt svakere. Han sa flere ganger at han har erfaring med FR. Han har skrudd på skruene ved fjærene, og prøvd flere kombinasjoner med fjærene. Greien er at en får den nesten ok, og så er det en streng igjen eller mange bruker whammy baren, og da går den tilbake til scratch..
 4. Problem med Floyd Rose system.

  Hei folkens! Håper dere kan hjelpe. Som tittelen sier., jeg har problemer med Floyd Rose systemet på gitaren min. Jeg har en ibanez rgir 20be. Jeg bruker heavycore strenger 12-54. Og er i drop C tuning. Problemene startet i forrige uke da jeg leverte gitaren til en bekjent for å fikse actionen på gitaren. Etter ett fall, skjedde det noe med den og actionen ble for høy. Etter mye tweaking og tull, ga denne bekjente opp.. Og jeg sitter her nå med en gitar med en bridge som kjemper mot meg, og strenger som nekter å holde seg stemt 😂 Håper dere kan hjelpe!
 5. Støyende pedalbrett

  Har funnet ut her nå at problemet ligger i Fueltanken, desverre. Den lager en merkelig "hum" lyd konstant, uansett om pedaler er koblet til eller ikke. Så jeg bør nok se meg om etter en ny. Jeg har sett litt på Voodoo Lab 4x4 eller Voodoo Lab Power 2 Plus. Etter hva jeg klarer å skjønne, så vil 4x4 passe best mitt behov i forhold til pedalene jeg skal bruke? Stemmer det?
 6. Støyende pedalbrett

  Nei, eller støyer jo. Men normal amp støy. Dette er mer en slags durring.. Har ikke prøvd med kun batteri. Skal teste det i morgen
 7. Støyende pedalbrett

  Prøvde dette. Var fortsatt støy =( Etter mye frem og tilbake er jeg 99% sikker på at synderen er strømforsyningen min.. Jeg prøvde å kun ha tuneren tilkoblet i den, og kun ha tuneren i signal chainen, og det kom allikevel støy fra ampen. Hadde uansett planer i dette nye året å få en ny. Men kjipt uansett.. Noen som kan anbefale en god og kraftig strømforsyning som duger til å gi strøm til pedalene jeg har på brettet?
 8. Støyende pedalbrett

  Hei! Har hatt litt problemer med støy fra pedalbrettet. Dette til tross for at jeg har en Boss Ns 2. Om den ikke er på, støyer det voldsomt. Hvertfall ved bruk av lead kanalen på Peavey`n. Noen som kan tenke seg hva dette kan være? Tenkte først det var noe jordingsgreier, men da forsvinner det vel om jeg legger hånden på strengene? Det gjør det nemlig ikke her.. Pedalbrettet består av: - Crybaby wah wah - Digitech whammy - Boss DD7- Mooer Slow Engine . Mooer Skyverb- Ibanez Tubescreamer - Boss NS2 - Boss TU3 - Line 6 g30 trådløs Brettet blir drevet av en Fueltank Chamelon. Ampen er som sagt en Peavey, og da nærmere bestemt en Peavey 6505MH. Signalrekken er: G30 -> TU-3 -> NS-2 (Send) -> Whammy -> Tube Screamer -> Amp -> FX loop send -> NS-2 (Return) -> BF-3 -> DD7 -> FX loop return
 9. Hva sparer du til? (Drømmerig)

  Haha, hos meg går det i sparing. Har en egen konto for gitar stuff, og bruker morsom sparing hos DNB. Så hver gang jeg trekker kortet, går det 10 ekstra kroner til den kontoen. Tar tid, men gøy å se summen vokse etter hvert. Slik at jeg har råd til nye oppgraderinger
 10. Tenkte det kunne være spennende å høre hva deres rig består av nå? Og hva er målet? Jeg kan ta min rig, og hva jeg sparer til. Amp: Peavey 6505 MH + Laney cub kabinett Gitar: Ibanez Rgir 20be og Ibanez s420 (med bareknuckle aftermath i både bridge og neck) Pedalbrettet er hovedfokus nå. Det består av: - Line6 g30 - Boss TU3 - Boss NS-2 -Digitech Whammy 5gen -Dunlop Crybaby wah wah -Mooer Slow Engine -Ibanez ts9 -Boss DD7 Det jeg sparer til nå er et litt større pedalbrett og Strymon blue sky. Jeg må nok da også ha en ekstra strømforsyning, eller en større en ( har en fueltank chameleon nå). Det hadde også vært bra å ha hatt en Boss ES-8 eller Boss ES-5. Er det noen som har erfaring med en kraftig strømforsyning, pedalbrett eller boss es8/es5?
 11. Boss BF-3 Flanger

  Hei! Har en boss BF-3 på pedal brettet, som blir meget lite brukt. Denne trenger en ny eier. Selger den for 500 + frakt. (Selges i orginal eske)
 12. Pedalbrett

  Har prøvd å ha ts9 som en boost for solo/lead. Men har ikke fått dette helt til. Forslag til plassering og hvordan pedalen bør være stilt inn?
 13. Forslag til pickups?

  Bestemt meg for å ha Bareknuckle Aftermath i Ibanezen. Vet noen om dette kommer til å funke?
 14. Pedalbrett

  Hei folkens! Prøvde en Strymon Big Sky i går. Og er simpelthen forelsket, hahah. Nytt spare prosjekt! Spørsmålet mitt er om vil fueltank chamelon klare å støtte denne?
 15. DIY road case

  Ampen er en Peavey 6595 MH. Så den er pitteliten, og kjempe lett