per h

Medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om per h

 • Rang
  Nybegynner
 1. In Ear

  Fikk litt liten tid sist soundcheck på gigen, men teste ut litt til helgen..
 2. In Ear

  Hei, Jeg bruker westone in ear, er fornøyd med in ear...., men for den litt "tynne" lyden, og gitar har mer veps lyd, altså en annen lyd enn hva som kommer ut av ampen, det er vel bare å skru på stripa tenker jeg...eller am i wrong?
 3. Pedalbrett oppsett

  Hei, fulgte oppsettet ditt her, testet ut pedal for pedal. Funker fint. Tok 2 dist pedaler etter hverandre etter tuner- komp og før -chorus - boost og til amp. Koplet volum delay og reverb i sløyfa.
 4. Pedalbrett oppsett

  Bruker en Ibanez TSA 30 rør amp, tøff liten sak, men kan være lurt at jeg tester ut pedalene hver enkelt eller to og to sammen for å lytte meg fram.
 5. Pedalbrett oppsett

  Takk for svar, teste ut litt og se hva jeg ender opp med. Men ofte for jeg litt for mye topp ut ifra amp, selv det ikke er mye treble som kjøres ut av amp, så jeg må skru nesten helt ned på pedalene, kan kanskje ha noe med rekkefølge og påvirkning i «rekka» i forhold til live så plasserer jeg mikken slik at den ikke treffer senter, men lyden hvis jeg lytter rett i front er ganske spiss.
 6. Pedalbrett oppsett

  jeg bruker boost (TC electronic Sparkle) som en solo boost. Har to forskjellige dist pedaler, 1 Brad Paisley drive, og en TS9, begge med at sparkle boost som solo boost til disse. Den rekka du setter opp her, tenker du da i front amp?
 7. hello:) bytter om på oppsett på pedalbrettet, nå tenkte jeg å høre litt hva dere syntes: hvis jeg starter fra gitaren/tråløst da: kompressor - chorus - volum - boost - dist - tuner dette inn i front på amp, også delay og ekko i effekt sløyfe?
 8. Bygge om pedalbrettet

  Ok, blir ikke volume/signalet svakere når du har comp etter dist og OD?
 9. Hei folkens, jeg har et spørsmål. Jeg for nye pedaler til brettet mitt med jamne mellomrom, nå er jeg i mål så langt, men trenger litt hjelp/info tror jeg. Jeg har en Ibanez TSA 30 amp, den har 2 kanaler, bla en TS kanal. På brettet har jeg, først dist og komp pedaler som går inn i front på amp (og tuner aller først selvfølgelig) Dvs, kompressor, Mooer green mile, TS9 Tubescreamer. Via effektsløyfa, så er det Providence Anadime chorus, Hotone Delay, og Hall of fame reverb fra TC Electronic, og en Ernie Ball Volume pedal. Jeg skal nå ha på en ny pedal, en Wampler, Brad Paisley Drive pedal. Jeg har brukt for en clean kanal, (med bittelitt boost i) en crunch kanal ( disse to har jeg på en måte i ampen. Brad pedalen går på mer drive, da den er clean/drive i lyden, den som kjenner til den. Tenker å kanskje bruke TS pedalen som en boost på Brad pedalen. Kompressor kjører jeg før dette, og etter tuner uansett. Men jeg trenger en solo typ på clean og crunch kanalene, evt bruke Mooer overdrive der kanskje....?? men ut i fra dette, er det noen som har noen lure tips. PS! jeg har strømforsyning til alle pedalene og dem sitter på et brett Fikk ikke lagt inn bildet. Følgende Pedaler: TC Electronic Tuner, Mooer Overdrive, Ibanez Tubescreamer, Anadime Providence Chorus, Hotone Delay, TC Electronic Hall Of Fame Reverb. tips meg gjerne, Per Hansen.
 10. Effektsløyfe

  I sløyfa seff
 11. Effektsløyfe

  Så du tenker at chorus -> volume -> delay -> reverb f.eks?
 12. Effektsløyfe

  Problemet er at reverb og delay ikke er helt riktig i lyd. Så lenge jeg vet hvor bra hall of fame reverben er, så vil jeg også at det skal låte riktig. Derfor er det kjempefint å få noen innspill og tanker/ideer rundt dette som jeg kan teste ut. Anadime providence chorus er analog, så jeg tester ut litt forskjellig av forslagene her. Jeg bruker myr volum på gitaren, så ikke must at pedalen er master.
 13. Effektsløyfe

  Takk for svar, jeg tenker at det kan funke med volum før chorus, reverb og delay, dvs, at man har send-> volum-> også gjennom effektene, slik at man kan justere styrken inn i sløyfa...høre hvor den låter fint ved å justere volumpedalen.
 14. Effektsløyfe

  Hei, bare lurer på om det er riktig kopling i effektsløyfe/anp. Jeg har først TC Elevtronics tuner - TS 9 -> volum pedal -> amp front, Effektsløyfe: Send -> providence chorus -> tc Electronic hall of fame reverb -> Hotone Delay -> volum pedal -> return går ut i fra at denne rekkefølgen er riktig, og jeg ønsker å ha volum sist i rekka. Jeg bruker amp vreng osv, når jeg kopler inn f.eks reverb, så låter den litt rart, låter litt forstyrret hvis jeg kan si det sånn. Humbucker bruk og single coil bruk er også forskjell.... Er dette et kjent problem?