Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

per h

Medlem
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om per h

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

370 profilvisninger
 1. Jeg har en full versjon, altså den store tc sparkle pedalen som jeg bruker til distorted solo boost, men trenger en clean solo boost, som er mer ren i lyden, men har volumet. Hva med en T Rex twin boost?
 2. Hei der ute, har et spørsmål og evt tips. Har div pedaler på brettet, som brad paisley’s Wampler drive, mooer green mile. Tc electronic sparkle (brukes som solo boost for distortion) reverb, delay, chorus osv. Jeg ønsker en mindre distorted solo sound på clean kanalen, noen med erfaringer derfra? Jeg har en Ibanez TS9 liggende, kan den funke, eller er en EQ pedal bedre? Noen sier at TS9 igjennom effekt sløyfa gir mer volum og riktig... har ikke testet den siste der.
 3. per h

  In Ear

  Fikk litt liten tid sist soundcheck på gigen, men teste ut litt til helgen..
 4. per h

  In Ear

  Hei, Jeg bruker westone in ear, er fornøyd med in ear...., men for den litt "tynne" lyden, og gitar har mer veps lyd, altså en annen lyd enn hva som kommer ut av ampen, det er vel bare å skru på stripa tenker jeg...eller am i wrong?
 5. Hei, fulgte oppsettet ditt her, testet ut pedal for pedal. Funker fint. Tok 2 dist pedaler etter hverandre etter tuner- komp og før -chorus - boost og til amp. Koplet volum delay og reverb i sløyfa.
 6. Bruker en Ibanez TSA 30 rør amp, tøff liten sak, men kan være lurt at jeg tester ut pedalene hver enkelt eller to og to sammen for å lytte meg fram.
 7. Takk for svar, teste ut litt og se hva jeg ender opp med. Men ofte for jeg litt for mye topp ut ifra amp, selv det ikke er mye treble som kjøres ut av amp, så jeg må skru nesten helt ned på pedalene, kan kanskje ha noe med rekkefølge og påvirkning i «rekka» i forhold til live så plasserer jeg mikken slik at den ikke treffer senter, men lyden hvis jeg lytter rett i front er ganske spiss.
 8. jeg bruker boost (TC electronic Sparkle) som en solo boost. Har to forskjellige dist pedaler, 1 Brad Paisley drive, og en TS9, begge med at sparkle boost som solo boost til disse. Den rekka du setter opp her, tenker du da i front amp?
 9. hello:) bytter om på oppsett på pedalbrettet, nå tenkte jeg å høre litt hva dere syntes: hvis jeg starter fra gitaren/tråløst da: kompressor - chorus - volum - boost - dist - tuner dette inn i front på amp, også delay og ekko i effekt sløyfe?
 10. Ok, blir ikke volume/signalet svakere når du har comp etter dist og OD?
 11. Hei folkens, jeg har et spørsmål. Jeg for nye pedaler til brettet mitt med jamne mellomrom, nå er jeg i mål så langt, men trenger litt hjelp/info tror jeg. Jeg har en Ibanez TSA 30 amp, den har 2 kanaler, bla en TS kanal. På brettet har jeg, først dist og komp pedaler som går inn i front på amp (og tuner aller først selvfølgelig) Dvs, kompressor, Mooer green mile, TS9 Tubescreamer. Via effektsløyfa, så er det Providence Anadime chorus, Hotone Delay, og Hall of fame reverb fra TC Electronic, og en Ernie Ball Volume pedal. Jeg skal nå ha på en ny pedal, en Wampler, Brad Paisley Drive p
 12. Så du tenker at chorus -> volume -> delay -> reverb f.eks?
 13. Problemet er at reverb og delay ikke er helt riktig i lyd. Så lenge jeg vet hvor bra hall of fame reverben er, så vil jeg også at det skal låte riktig. Derfor er det kjempefint å få noen innspill og tanker/ideer rundt dette som jeg kan teste ut. Anadime providence chorus er analog, så jeg tester ut litt forskjellig av forslagene her. Jeg bruker myr volum på gitaren, så ikke must at pedalen er master.
 14. Takk for svar, jeg tenker at det kan funke med volum før chorus, reverb og delay, dvs, at man har send-> volum-> også gjennom effektene, slik at man kan justere styrken inn i sløyfa...høre hvor den låter fint ved å justere volumpedalen.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.