Web Analytics
Jump to content

Axe II


Gluke
 Share

Recommended Posts

 • Replies 84
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Det høres bra ut, stakkars alle som må ha ny nå :)

Sikkert kult å ha i studio.

Men den dagen jeg ser J mascis med en AxeFX istedet for tre full-stacks i ryggen, kommer nok aldri til å komme.

Link to comment
Share on other sites

Top story?? no? Tenkte det drukna litt i all for og imot Axe kranglingen i den andre. Er vel noen, meg selv inkludert, som ventet spent på å høre den. Kjenner det kribler i GAS foten jeg.........

Link to comment
Share on other sites

Sånn brukergrensesnittmessig, så burde Axe-folka sett litt på Boss ME-70. Frontpanelet til Axe er jo mildt sagt grusomt.

Har ikke knotta så mye på den jeg, men den siste har jo USB så det er vel ikke en kjeft som bruker frontpanelet. Kan uansett ikke være værre enn en Eventide............ he he.

Link to comment
Share on other sites

Har ikke knotta så mye på den jeg, men den siste har jo USB så det er vel ikke en kjeft som bruker frontpanelet. Kan uansett ikke være værre enn en Eventide............ he he.

Huff, Eventide var et mareritt å programmere, nesten synd de låt så bra..

Aldri mer :)

Link to comment
Share on other sites

Nei kjøpt Egnater :-)

:lol: GTFO, de voksne prater.

Synes mildt sagt dette låt bra. Kommer jeg til å investere i en Axe FX? Utvilsomt! Axe II? Njaaaa. For min del er det ikke verdt det.

Edited by død
Link to comment
Share on other sites

auuuch, faen å skarpt alt var(?) blør jo utta ørene her, muligens dårlige laptop speakers..

Uansett, låter jo fett med mange forskjellige instillinger men null feel å sitte der med headset foran en pc å spela gitar laugh.gif

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.