Web Analytics
Jump to content

ToreFagerheim

Medlem
 • Posts

  1,150
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

ToreFagerheim last won the day on July 17 2013

ToreFagerheim had the most liked content!

About ToreFagerheim

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Klepp, Rogaland
 • Interests
  Gitar, musikk generelt og film.

Recent Profile Visitors

6,037 profile views

ToreFagerheim's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

26

Reputation

 1. Axe FX II og oppover kan brukes som interface, men ikke standard/ultra som jeg har. Lurer derimot på om jeg kan kjøre gitaren gjennom Axen først som en ren preamp og så inn i 2i2. Men da bruker jeg like godt bare Axe FX til å få godlyden. Synes det er sjarmerende hvordan teknologi fra 2006 holder seg så godt den dag i dag, lydmessig hvertfall.
 2. Jeg kunne nok skrudd lydene til å bli en del mer like ja, men i og med at jeg brukte forskjellig IR, så tenkte jeg at det ikke var så mye vits. Jeg har på en måte skrudd meg frem til èn god lyd på Axen, og èn lyd jeg er noenlunde fornøyd med i BIAS, uten å forsøke å få dem til å høres helt like ut. Jeg kan avsløre såpass at A er Axe FX og B er BIAS. Sistnevnte er boostet av den virtuelle TS808'en i BIAS. Så er det verdt å nevne et par ting til. Å spille med BIAS var av en eller annen grunn veldig lite tilfredsstillende, jeg fikk ikke helt samme "kontakt" med spillingen pga lyden. I tillegg fikk jeg plutselig problemer med Reaper-prosjektet da jeg hadde 3 stk BIAS og EZDrummer kjørende, det gikk tregt, jeg fikk plutselig uforklarlig latency og måtte knote masse. Sånt sett har jeg fått et ganske dårlig inntrykk av strømlinjingen ved å spille inn med BIAS. Det var også enormt mye støy i BIAS. Brukte Focusrite Scarlett 2i2 som lydkort. BIAS er et fantastisk øvingsverktøy, og kommer nok til å bli tatt med rundt på laptopen som stedfortreder for en øvingsforsterker. Kjempeflott med tone-clouden også, har funnet en del bra tones der som folk tydeligvis har brukt mye tid på å skru seg frem til. Så langt får vel BIAS FX ett noe svakt terningkast 4 av meg.
 3. Vel vel folkens, første post her på ganske så mange år. Jeg holder fremdeles koken dersom noen enda husker meg. Håper ikke jeg er helt på jordet med å poste denne i kategorien her. Lang historie kort: Kjøpte meg BIAS FX her om dagen for å se om det kan bytte ut min aldrende Axe FX Standard. Etter en del fikling frem og tilbake, fant jeg ut at jeg skulle lage en liten blindtest. Dette er naturligvis ikke eksakt vitenskap, da begge bruker ulik IR, ingenting har blitt reampet, men dette blir mer som en "in the mix" test. Jeg har behandlet sporene som jeg ville gjort ved hvilken som helst innspilling. Utstyret som er brukt er en Ibanez RG7620 med en BK Aftermath i Bridge. Sjekk det gjerne ut og se om dere klarer det! Resultatene kommer senere.
 4. Har jobba med denne sangen en stund, og fikk endelig til en solo som jeg er fornøyd med. Da er det rett ut på Youtube! Dette blir muligens en ny Shadowmind-låt en gang i fremtiden også.
 5. Da har jeg og fruen mekket sammen en ny coverlåt: Hva synes dere? Utstyr: Axe FX Standard, EzDrummer 2.0, Ibanez RG7620, Yamaha RBX375, Reaper, Shure SM58.
 6. Takk takk folkens! Har bare kjørt lyden gjennom en av mine vanlige high-gain distortion-lyder på Axe FX Standard. Ikke noe mer spesielt enn det.
 7. Tenkte jeg skulle teste hva Axe FX virkelig er god for, og kjøre på med noe distortion på kassegitaren. Her er resultatet:
 8. Takk takk. Stemmer at det ikke skulle være noe fancy ja. Det er såpass mange som har laget meget kreative versjoner av dette, så tenkte ikke å prøve å overgå noen på det feltet.
 9. Da var helgens innspillingsprosjekt i boks. Morsom liten sak! Utstyr: Axe FX Standard, Ibanez RG7620, Yamaha RBX375, M-audio Fast Track Ultra 8r, Reaper, Superior Drummer. Hva synes dere?
 10. Dette er det jeg bruker eksamenstiden på... Hva synes dere?
 11. Når jeg bodde alene brukte jeg noen billige studiomonitorer, eller en Behringer B212D som "kabinett", begge deler funker fett. Nå som jeg bor på hybel bruker jeg kun DT770-headsettet mitt, og etter litt tilvenning funker det også helt flott. Er bare litt irriterende med den ledningen av og til. Du kan skru Axen til å høres bra ut på det aller meste.
 12. Takker for tilbakemeldinger! Har endelig et snev av kreativitet igjen etter lang tids tørke, så her er enda en låt:
 13. Fikk det plutselig for meg at jeg skulle skrive en ny låt i går kveld, og her er resultatet: Prøvde meg også på å lage en ny mix med en type gitarlyd jeg sjelden bruker. Er ganske så fornøyd selv. Hva synes du? Ibanez RG7620 Yamaha RBX375 Axe FX Standard M-Audio Fast Track Ultra 8R Reaper
 14. Nå har jeg visst også vært på TV ja, det var stas.
 15. Vel, noen måtte gjøre det. Mitt forsøk på en litt mer metallisert versjon, ble ganske fornøyd selv:
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.