Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

ToreFagerheim

Medlem
 • Innholdsteller

  1 150
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

ToreFagerheim vant dagen sist Juli 17 2013

ToreFagerheim hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

26 Excellent

Om ToreFagerheim

 • Rang
  Psychofunkaibanez

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Klepp, Rogaland
 • Interesser
  Gitar, musikk generelt og film.

Nylige profilbesøk

5 983 profilvisninger
 1. Axe FX II og oppover kan brukes som interface, men ikke standard/ultra som jeg har. Lurer derimot på om jeg kan kjøre gitaren gjennom Axen først som en ren preamp og så inn i 2i2. Men da bruker jeg like godt bare Axe FX til å få godlyden. Synes det er sjarmerende hvordan teknologi fra 2006 holder seg så godt den dag i dag, lydmessig hvertfall.
 2. Jeg kunne nok skrudd lydene til å bli en del mer like ja, men i og med at jeg brukte forskjellig IR, så tenkte jeg at det ikke var så mye vits. Jeg har på en måte skrudd meg frem til èn god lyd på Axen, og èn lyd jeg er noenlunde fornøyd med i BIAS, uten å forsøke å få dem til å høres helt like ut. Jeg kan avsløre såpass at A er Axe FX og B er BIAS. Sistnevnte er boostet av den virtuelle TS808'en i BIAS. Så er det verdt å nevne et par ting til. Å spille med BIAS var av en eller annen grunn veldig lite tilfredsstillende, jeg fikk ikke helt samme "kontakt" med spillingen pga lyden. I tille
 3. Vel vel folkens, første post her på ganske så mange år. Jeg holder fremdeles koken dersom noen enda husker meg. Håper ikke jeg er helt på jordet med å poste denne i kategorien her. Lang historie kort: Kjøpte meg BIAS FX her om dagen for å se om det kan bytte ut min aldrende Axe FX Standard. Etter en del fikling frem og tilbake, fant jeg ut at jeg skulle lage en liten blindtest. Dette er naturligvis ikke eksakt vitenskap, da begge bruker ulik IR, ingenting har blitt reampet, men dette blir mer som en "in the mix" test. Jeg har behandlet sporene som jeg ville gjort ved hvilken som helst inn
 4. Har jobba med denne sangen en stund, og fikk endelig til en solo som jeg er fornøyd med. Da er det rett ut på Youtube! Dette blir muligens en ny Shadowmind-låt en gang i fremtiden også.
 5. Da har jeg og fruen mekket sammen en ny coverlåt: Hva synes dere? Utstyr: Axe FX Standard, EzDrummer 2.0, Ibanez RG7620, Yamaha RBX375, Reaper, Shure SM58.
 6. Takk takk folkens! Har bare kjørt lyden gjennom en av mine vanlige high-gain distortion-lyder på Axe FX Standard. Ikke noe mer spesielt enn det.
 7. Tenkte jeg skulle teste hva Axe FX virkelig er god for, og kjøre på med noe distortion på kassegitaren. Her er resultatet:
 8. Takk takk. Stemmer at det ikke skulle være noe fancy ja. Det er såpass mange som har laget meget kreative versjoner av dette, så tenkte ikke å prøve å overgå noen på det feltet.
 9. Da var helgens innspillingsprosjekt i boks. Morsom liten sak! Utstyr: Axe FX Standard, Ibanez RG7620, Yamaha RBX375, M-audio Fast Track Ultra 8r, Reaper, Superior Drummer. Hva synes dere?
 10. Dette er det jeg bruker eksamenstiden på... Hva synes dere?
 11. Når jeg bodde alene brukte jeg noen billige studiomonitorer, eller en Behringer B212D som "kabinett", begge deler funker fett. Nå som jeg bor på hybel bruker jeg kun DT770-headsettet mitt, og etter litt tilvenning funker det også helt flott. Er bare litt irriterende med den ledningen av og til. Du kan skru Axen til å høres bra ut på det aller meste.
 12. Takker for tilbakemeldinger! Har endelig et snev av kreativitet igjen etter lang tids tørke, så her er enda en låt:
 13. Fikk det plutselig for meg at jeg skulle skrive en ny låt i går kveld, og her er resultatet: Prøvde meg også på å lage en ny mix med en type gitarlyd jeg sjelden bruker. Er ganske så fornøyd selv. Hva synes du? Ibanez RG7620 Yamaha RBX375 Axe FX Standard M-Audio Fast Track Ultra 8R Reaper
 14. Nå har jeg visst også vært på TV ja, det var stas.
 15. Vel, noen måtte gjøre det. Mitt forsøk på en litt mer metallisert versjon, ble ganske fornøyd selv:
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.