Web Analytics
Jump to content

Kickin' it old school


BjornN.

Recommended Posts

Tenkte jeg skulle starte en tråd for å få inspirasjon fra band jeg kanskje ikke har hørt om før, men som jeg fortsatt kan digge til. Jeg er en av de som skulle ønske jeg hadde levd på 80tallet, født 92, fordi jeg digger musikken fra gamledager mye mer enn dagens Rap/hip-hop og Death Metal scene ;)

Har hørt utrolig mye kult fra gamle dager og tenkte jeg skulle poste noen videoer fra både 60, 70, 80 og tidlig 90tallet her så dere kan få et innblikk i min musikkverden også håper jeg det finnes flere som er fan av ekte rock n' roll og poster noen kule videoer og tips om kule band og sanger fra gamle dager så jeg kanskje får noen nye CDer i hyllen etterhvert :lol:

http://http://www.youtube.com/watch?v=kFdkF1yku1U&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=N9i2fqxSjTI

http://www.youtube.com/watch?v=_O-NAUM7UZ0

Nå ble det mange filmer her, men det er vel bare kos :P Tok kanskje litt klassiske eksempler og hvis jeg kunne postet så mange jeg ville så hadde vi nok vært oppe i hundrevis av videoer så ENJOY og post en kommentar med band du liker fra gamle dager og kanskje en video eller to :D

- Bjørn

Edited by BjornN.
Link to comment
Share on other sites

 • Replies 96
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kult, er egentlig ute etter å høre mye forskjellig fra disse årsperiodene, er veldig 80talls fan, men hører gjerne roligere greier også. Bare ikke kom med Prince eller noe Pop musikk ;)

Hadde ikke hørt Diamond Head eller Uriah Heap før og det var jo ganske diggbart B)

Link to comment
Share on other sites

Kan nevne Steely Dan. Ett av verdens høyst ansette band, og det med god grunn. Det er rett og slett musikk alle kan like, musiker eller ikke. Om du ikke er kjent med dem kan du kjøpe best of-plata på iTunes og ta det vidre derfra. Jeg har alle platene og alle låtene er like fete, men yndlingen er nok My old school grunnet old-school gitarpornografi og et sykt tight komp

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
  • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.