Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

scarcarous

Medlem
 • Innholdsteller

  1 013
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om scarcarous

 • Rang
  Pinglecoil-addict

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

7 185 profilvisninger
 1. Endelig kjøpt ny gitar for første gang på en ganske god stund. Ettersom at jeg har fått en plass i et storband og stort sett øver på jazzlåter, så følte jeg at jeg burde jeg ha en forholdsvis god gitar egnet til jazz. I tillegg skal jeg flytte til Storbritannia og studere fra og med høsten, så da ville jeg ha en grei gitar med meg, som fungerer bra akustisk og elektrisk, og som ikke koster allverden, så jeg tør å ta den med meg. Fant denne til en ganske grei pris online, så da slo jeg til. Ble positivt overrasket over hvor tykk halsen var, noe som gjør det til en fornøyelse å klimpre og øve
 2. Dæven. Rent og pent! Hva synes du om BigSky (og hvordan bruker du den (sammen/uten Timeline, f.eks.))? Kunne tenkt meg reverb på brettet, og BigSky (eller eventuelt blueSky) er temmelig fristende.
 3. Fet gitar, Alf! Bestilte noe av det samme fra PGS for nærmere 3 år tilbake. Håper din gir deg like mye glede som min har gitt meg. Gratulerer med et flott instrument!
 4. Kan lett anbefale Suhr, jeg også. Har selv FL i Suhren min. Låter helt konge. Beste SCene jeg har prøvd.
 5. Vurderer faktisk å kvitte meg med min H&K TriAmp MKII... Vil dog helst selge Marshallen min først, og se hva jeg føler etter det.
 6. Har egentlig ikke noe annet å legge til enn at jeg har en TriAmp MKII som låter helt konge. Mest allsidige forsterkeren jeg har prøvd, og låter fantastisk. Egentlig ikke noe å klage på med den. Selv om jeg ikke bruker den mye for tiden, så kan jeg ikke finne på å selge den; den er bare så tøff.
 7. Sier det igjen... det her en samling awesome utstyr! Dødsfete Tom Anderson-gitarer! Og Suhr'en er nice, selvfølgelig! Får så lyst på den PRS'en din, altså... Du har ikke lyst til å gi den til meg?
 8. Siden jeg har en EBMM Silo Spec så kan jeg jo legge inn et godt ord for EBMM også. Selv om det ikke er favorittgitaren (er ikke så glad i humbucker som jeg er i single coils) så er det definitivt den som kan brukes til mest forskjellig musikk. Nå spiller jeg ikke mye metall, men prøver å spille fusion (prøver, klarer ikke) og den passer flott til det, men tviler ikke på at den passer til metall heller. Sjekk helt klart ut EBMM!
 9. The Wall var vel det første jeg hørte av PF, men det var ikke før jeg hørte gjennom hele Dark Side of the Moon at jeg ble helt hekta. Så Dark Side forblir i hjertet som en favoritt, vil jeg mene. Ellers liker jeg egentlig stort sett alt fra og med Ummagumma ganske godt. Nå på sommeren har det gått mye i Meddle og Dark Side ... Helt utrolig digg å høre på når man er ute å slapper av og koser seg i sola. Men skal jeg velge absolutte favoritter så er det Dark Side, Wish You Were Here og Animals som er mine favorittalbum vil jeg si. Selv om det er vanskelig å velge mellom så mye bra Forres
 10. Wow ... Vakkert! Hadde absolutt ikke hatt noe mot å bruke det oppsettet der ..!
 11. Du sier du bare spiller med bridge til solo ... Slash spiller ofte med neck til solo, og introsoloen på Fade to black blir vel også, såvidt jeg vet, spilt med neck-pickup. I hvert fall på live-klippene jeg har sett. Kan jo bare prøve deg fram. Stille litt om på ampen og se hvordan begge pickupene reagerer.
 12. Ja, det er samme pickup, bare skiftet navn. Anbefaler ML jeg også. Beste Strat-pickupene jeg har hatt og prøvd.
 13. Grattis! Det er en fantastisk, og enkel forsterker! Håper den bringer like mye glede og moro som min har gjort hos meg ... Noe jeg tipper den gjør! ;D
 14. Jeg har kjørt den på høyt volum og da låter den STORT. Men jeg kjører den som oftest på et greit innevolum på rommet. Har enda ikke fått testa den i bandsammenheng, men den spiller definitivt høyt nok - eller lavt nok - til det. Pluss at med EQ'en på forsterkeren skal det ikke være for vanskelig å kunne kutte gjennom mixen, for å si det sånn.
 15. Blitt nytt rom på meg siden sist jeg la ut bilde av kosekroken, så her er den nye, litt mer ryddige, kosekroken. Ble enda mer koselig på mandag da det var dårlig vær og jeg satt opp pedalbrettet annerledes ...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.