Web Analytics
Jump to content

Devin Townsend om runking


Roar

Recommended Posts

 • Replies 31
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Fantastisk multi-talent!

Vokalist, låtskriver, gitarist, produsent, komiker..The list goes on :ninja:

Glemmer ikke første gangen jeg hørte han når "Down deep into the pain" videoen til Vai gikk på MTV første gangen.

Hadde bare lest om den gærne kanadieren før det.

Link to comment
Share on other sites

De siste tre ukene har jeg knapt hørt på noe annet enn Ki.

Den viser en totalt ny side av Devin, og det falt ikke umiddelbart i smak, den er veldig laidback og ganske så repeterende til tider, men den vokser enormt.

Lett en av mine favorittskiver allerede!

Link to comment
Share on other sites

Liker spillinga og vokalen til en viss grad, men heftig over the top personality.

Vokalen er jo det feteste med Devin, altid likt den.

En av få som kan skrike og growle i det ene øyeblikket og kjøre glætt lys popvokal i det neste, og alt låter jævlig bra.

Den mannen har kontroll!

Husker forresten Steve Vai sa i et intervju da Devin joina at han hadde en vanvittig teknikk og spilte ting Vai ikke hadde sjans til å gjøre.

Tror nok Townsend har hatt en periode tidlig i ungdommen som han har spillt døgnet rundt for så og konsentrere seg mer om låter/produksjon osv etterhvert.

Går ofte igjen det :)

Link to comment
Share on other sites

De siste tre ukene har jeg knapt hørt på noe annet enn Ki.

Den viser en totalt ny side av Devin, og det falt ikke umiddelbart i smak, den er veldig laidback og ganske så repeterende til tider, men den vokser enormt.

Lett en av mine favorittskiver allerede!

Dro fram Ki for ei ukes tid siden selv, har ikke helt falt helt for den enda.

En del fett på den dog. Imponerende hvor allsidig han er.

Edited by Roar
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.