Web Analytics
Jump to content

Knutern

Medlem
 • Posts

  290
 • Joined

 • Last visited

About Knutern

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  The Grand Utopia

Knutern's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

3

Reputation

 1. Mitt forsøk på Wes Hauch's solo.
 2. Min tolkning av Harry Escott's "Brandon" fra filmen Shame. Jeg prøvde å etterligne dynamikken fra originalen så mye som mulig, men føler den ikke kom helt på plass. Som alltid setter jeg veldig stor pris på tilbakemeldinger!
 3. Circus Maximus nærmer seg endelig plateslipp av deres tredje album, Nine. Dette albumet skal visst ha et preg av rock og pop i tillegg til metall-elementene fra de forrige albumene. Flere som gleder seg? Platen er å finne i hyllene 1. juni. Singelen Reach Within er allerede ute.
 4. Takk, Audun! "Klokkespillet", som du har valgt å kalle det, er absolutt en av de tingene som tiltrekker meg mot denne stilarten. Har fått litt kritikk på trommelyden ja - at den fremstår noe "uekte", men jeg føler at den er stilriktig. Igjen, takk skal du ha! Jeg burde nok ha variert litt mer med hva jeg hører på, men albumet er så gjennomført at jeg ikke klarer å la være..
 5. Takk for responsen, karer! Takk skal du ha! Har fått litt tilbakemelding om at kicken er litt for høy og at snaren drukner litt i ny og ne. Personlig syns jeg gitarene er hakket for høy fra 1:25, men er ellers meget fornøyd med den delen. Jeg har hørt jevnlig på disse bandene, så takker for komplimentet. Trommene føler jeg også høres noe "uekte" ut, som du sier, men jeg føler den er stilriktig. Tror kanskje jeg har vant meg til å høre de slik.. Måsstaden har gått i loop siden release, så det er fullt ut mulig dog jeg personlig ikke ville kalt det en rip-off Ellers takk for de vennlige ordene! Takk skal du ha! Som skrevet ved låttittelen har jeg brukt Pod Farm 2.0 gjennom en Toneport UX1. Gitaren er en Ibanez Universe 777-BK.
 6. Jeg ber om tilbakemelding på mix og låtkomposisjon. Dette er første gangen jeg har quad-tracket gitaren samt en helt annen trommepreset.
 7. Knutern

  Seagulls

  Under innspillingen hadde jeg i tankene det du nevnte med at gitarene var veldig sentral i miksen og jeg tenkte å spre sporene litt mer enn jeg tidligere har gjort. Jeg skjønner egentlig hva du mener, spesielt når jeg hører på miksene dine - de oppleves mer airy og luftig. Men hvor mye er overkill egentlig? Gitarene der er stilt inn ca 20% høyre til 100% høyre og speilet av den andre gitaren, i kontrast til låten fra ss.org-tråden. Husker ikke nøyaktig panning der akkurat nå, men den var betydelig "tettere". Titlene på låtene samsvarer veldig sjeldent med innholdet i låtene, spesielt når de er instrumentale og et tema er ikke fastsatt. Takker mye for tilbakemeldingen. Det blir nok en fortsettelse på låten etterhvert som jeg kommer meg tilbake til hybelen. Jeg brukte tipset ditt med kompresjonen på cleansene og stilte nivået så de ikke peaket. Dette er definitivt en meget uferdig låt som trenger en del påbygging. Jeg er egentlig veldig glad i gode synther, men føler at Pro Tools sine standard-synther er tildels uekte og jeg finner liksom ikke noe jeg liker eller som vil passe i en del av en låt. Har du noe å anbefale? Setter som alltid stor pris på tilbakemelding fra deg Iceythe! Håper flere pitcher inn med mer.
 8. Knutern

  Seagulls

  Bra at det var akkurat passe for din smak. At låta er spesiell og stemningsfull tar jeg som et stort kompliment, takker!
 9. Knutern

  Seagulls

  http://soundcloud.com/alfieboii/seagulls-work-in-progress Håper på tilbakemelding/kritikk på låtkomposisjon og miks osv
 10. Jeg brukte for å få tonen min. Cleansa er ganske inspirert av Vildhjarta, ja
 11. Litt misfornøyd med hvordan rytmegitarene endte opp, mye ulyder. Lurer egentlig på bare å ha bass og trommer som grunnmur. Eller hva syns dere?
 12. E9! Digger den nye vokalisten deres. Nye albumet er jo forsåvidt ganske bra det også.
 13. Har hørt gjennom en del ganger nå. Albumet har noen perler men syns ikke det var bedre enn BC&SL.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.