Web Analytics
Jump to content

hkh

Medlem
 • Posts

  2,670
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

hkh last won the day on February 18 2013

hkh had the most liked content!

About hkh

 • Birthday 05/31/1987

Profile Information

 • Gender
  Forteller ikke

hkh's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

11

Reputation

 1. Finner du det ikke er du blind. Jeg sa forøvrig cubase 7, du har sikkert ikke det. 5.5 er såvidt jeg vet siste som finnes i piratkopiert utgave.
 2. Kan hende jeg var bortskjemt da jeg gikk fra rme fireface 800 til motu-greiene, men jeg opplevde det som utrolig ustabilt og knotete etter å ha vært vant med rme. Jeg vil ikke anbefale. klart, kan hende det var kun mitt kort det var noe produksjonsfeil på, but still. Det var mye dropouts og restarting av lydkortet. slikt har en tendens til å drepe kreativ flyt.
 3. Jeg hadde et slikt og måtte selge det. Makan til ustabilt piss. Ubrukelig, uforståelig internmikser og elendig programvare. Gikk tilbake til herlige RME og nå er det endelig fin flyt igjen.
 4. Det ville iallefall vært mitt førstevalg!
 5. neh, musikk i venstre kanal og klikk i høyre. Funker fett nok det, jeg har møtt flere band som gjør det slik. men skal du ha bunnsolid avvikling av tracks bruker du qlab.
 6. Det finnes forøvrig i cubase 7, på kanalstripe-eqen.
 7. ser den, men live er en annen bizniz.
 8. Hvordan da? Skal man liksom kunne "se" om låter rett eller feil?
 9. Neida, det er ikke så ille. Det er ofte den jeg bruker live om jeg er på standard utleiepakke, men det at det er en industristandard som man alltid kan få til å funke betyr ikke at den er det beste alternativet.
 10. hkh

  Cubase 5

  Vel, indisiene var på min side. Men slapp av. Jeg er ganske hyggelig i real life. Bare veldig direkte på internett. Det er tross alt en lekeplass.
 11. hkh

  Cubase 5

  nei nei nei. Å skylde på dysleksi her er bare banalt, det er ingen unskyldning for å ikke greie å lese enkle setninger. Spesielt om man er 26 år og har hatt 20 år på å trene opp akseptable lese og skriveferdigheter.
 12. hkh

  Cubase 5

  Hjelpeløshet på dette nivået klarer jeg ikke å ignorere, beklager det. Ban meg gjerne. Internett er kjedelig med sensur og et forum der det ikke er lov å kalle en spade for en spade gidder jeg ikke bruke tid på.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.