Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

hkh

Medlem
 • Innholdsteller

  2 670
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

hkh vant dagen sist Februar 18 2013

hkh hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

11 Good

Om hkh

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag 31. mai 1987

Profile Information

 • Kjønn
  Forteller ikke
 1. Finner du det ikke er du blind. Jeg sa forøvrig cubase 7, du har sikkert ikke det. 5.5 er såvidt jeg vet siste som finnes i piratkopiert utgave.
 2. Kan hende jeg var bortskjemt da jeg gikk fra rme fireface 800 til motu-greiene, men jeg opplevde det som utrolig ustabilt og knotete etter å ha vært vant med rme. Jeg vil ikke anbefale. klart, kan hende det var kun mitt kort det var noe produksjonsfeil på, but still. Det var mye dropouts og restarting av lydkortet. slikt har en tendens til å drepe kreativ flyt.
 3. Jeg hadde et slikt og måtte selge det. Makan til ustabilt piss. Ubrukelig, uforståelig internmikser og elendig programvare. Gikk tilbake til herlige RME og nå er det endelig fin flyt igjen.
 4. Det ville iallefall vært mitt førstevalg!
 5. neh, musikk i venstre kanal og klikk i høyre. Funker fett nok det, jeg har møtt flere band som gjør det slik. men skal du ha bunnsolid avvikling av tracks bruker du qlab.
 6. Det finnes forøvrig i cubase 7, på kanalstripe-eqen.
 7. Hvordan da? Skal man liksom kunne "se" om låter rett eller feil?
 8. Neida, det er ikke så ille. Det er ofte den jeg bruker live om jeg er på standard utleiepakke, men det at det er en industristandard som man alltid kan få til å funke betyr ikke at den er det beste alternativet.
 9. Vel, indisiene var på min side. Men slapp av. Jeg er ganske hyggelig i real life. Bare veldig direkte på internett. Det er tross alt en lekeplass.
 10. nei nei nei. Å skylde på dysleksi her er bare banalt, det er ingen unskyldning for å ikke greie å lese enkle setninger. Spesielt om man er 26 år og har hatt 20 år på å trene opp akseptable lese og skriveferdigheter.
 11. Hjelpeløshet på dette nivået klarer jeg ikke å ignorere, beklager det. Ban meg gjerne. Internett er kjedelig med sensur og et forum der det ikke er lov å kalle en spade for en spade gidder jeg ikke bruke tid på.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.