Web Analytics
Jump to content

Bollehamster

Medlem
 • Posts

  294
 • Joined

 • Last visited

About Bollehamster

 • Birthday 02/28/1995

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.Myspace.com/Olegromm
 • Skype
  Mariusbfjeld

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Fjellhamar, Lørenskog

Bollehamster's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

0

Reputation

 1. Kjøpte et Boss GT-10 av han. Veldig hyggelig og hjelpsom. Hadde alt av saker som fulgte med da han kjøpte det, inkludert kvittering. Anbefaler alle å gjøre forretninger med han hvis de har muligheten
 2. Hvor gamle er strengene dine, og har du satt opp gitaren ordentlig? Jeg hadde hatt på samme strengesett i over to måneder nå, og lyden begynte å bli så godt som død i strengene. Men ja, et pickupskifte gjør nok susen.
 3. Kjøpte et BCB-60 av han. Det ble sendt i posten morgenen etter betaling ble gjennomført. Kom frem to dager etterpå uten om og men og alt var som det skulle. En knakandes grei kar å handle med
 4. Det mest mandige er såklart 13-56. Gjerne stemt ned til Drop A# eller lignende. Da er du tøffere enn toget, da!
 5. Jeg hadde kjøpt noen nye passive mikker. Skal du oppgradere fra passive til aktive mikker må du skifte pots og masse rot.
 6. Broren min har en Airline 2PDLX eller noe sånt, men han måtte bestille fra Canada. Er ikke sikker på nettsiden, men tror det var myvintageguitars.com eller noe i den duren.
 7. LTD EC-1000-en min med EMG-81 i bridge, Valveking 112-vreng (Gain og volumeboost på, bass full, mids rundt klokka 11, treble rundt klokka 3, gain rundt klokka 10-11) skriker det som bare faen når jeg treffer riktig. Får nesten vondt i ørene. Det er også mye lettere å lage pinch harmonics med skarpe plektere, lettere å komme til strengene. Det er i hvert fall min subjektive mening
 8. Den typen metallvreng jeg er ute etter er vel nesten som blueslyd på steroider. Litt Opeth-aktig. Liker ikke for mye gain, men tight bass og fine mids er hovedgreia.
 9. Vurderer å investere i en Tonelab LE selv. Funker'n noe særlig til metall?
 10. Må nok si Mockingbird av den enkle grunn at den ikke er grisestygg.
 11. Halsen og hodet på den gitaren er uten tvil noe av det vakreste jeg har sett i gitarverdenen. Fantastisk!
 12. Er det ikke også slik at distortion "hakker" opp signalet, mens overdrive enten er eller simulerer lyden som blir når rør blir presset?
 13. Synes det hørtes litt ut som en slags oktaveffekt der også, jeg.
 14. Tja, jo. Men James Hetfield bl.a har jo en forkjærlighet for hvite gitarer.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.