Web Analytics
Jump to content

Forumets første store greie :D


Nilsefix
 Share

Recommended Posts

Elektrisk Ål-reit! (thank you thank you)

Jeg og min gode venn fra Fredrikstad Integrum sitter på msn og diskuterer Vai (as usual) .. og bestemmer oss for å lage en liten jam-track greie sammen.. Men etter litt om og men , bestemmer vi oss alikevel for å bare drite i DET og lage en for hele forumet isteden..

Greia er :

Vi stiller med et litt happy funky blues aktig track , og så er det opp til dere å spille den feteste lead-gitaren dere kan over detta .. Alt er lov , tror vi :P vi kom ikke på no smarte regler iallefall..

Så dere får laste ned tracket som ligger her http://home.no.net/jonhh/forum/fretboards.mp3

liker dere ikke , så kommer det ikke på tale å bytte det .. så ikke snakk om det engang -.

Vi syntes detta var en veldig artig ide , så da setter vi det igang nå .. foreløpig tidsfrist er til fredag.. Og vinneren vil bli kåret vha en poll , tror vi .. vi får se. bare tiden vil vise!! så spill til gripebrettet deres er dekket i et fint lag blod...!! READY SET GO!!!!

Nilsefix og Integrum

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 80
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

går vel ikke an å legge ting ut her om jeg skjønner riktig

så kanskje vi skal lage en soundclick konto som alle kan ligge på like godt? som alle får passord og brukernavn til ..:

hadde vært kult , no?

hva syntes folk om det?

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

thats the point yes ..

syntes kanskje den var litt ensformig jeg og:P egentlig skulle vi ta backingen til Satriani - Why , men vi bestemte oss av en eller annen grunn for den der..

så da blir det sånnn

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

OBS! ENDRING!

Etter Gnome sin lille tankevekker, så har jeg og Nilsefisk kommet frem til at tracket var for langt. Vi har nå oppdatert tracket som ligge på serveren, og det nye er nå "bare" 2:20 min langt.

Lykke til!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


 • Siste aktive tråder

  • Dagens ble LTD EC1000T. Fikk renset halsen med leomon oil, justert litt og testet et GHS David Gilmour 50-10.5 sett jeg hadde liggende. Veldig crispy og fin lyd.   
  • det behøver ikke å bety at de ikke får solgt mye likevel. hvis du tenker over det; passer ikke den beskrivelsen (idiot) på skremmende mange folk? tipper qanon-bevegelsen har en del slike i sine rekker..... og bassister.... bruktbilselgere......påvirkere.....fanatikere av alle slag....folk som trives i dress.......personen som fant opp begrepet "supermåling" i forbindelse med meningsmålinger.....kommunikasjonskonsulenter......folk som gleder seg til neste the fast and the furious  - film .....prosjektledere for veiprosjekter i bergen.....folk som ikke kjører motorsykkel.... og mange, mange flere. faktisk tar jeg meg selv i å tenke "er JEG en idiot?" en gang i blant. svaret der er riktignok alltid nei, men jeg slutter aldri å spørre likevel. viktig å ta en selvevaluering en gang i blant. regner med de fleste innser at det meste av dette jeg har skrevet bare er tull, designet for å skape litt latter (forhåpentligvis). men det første poenget står likevel: det finnes overraskende mange som går på slike ting som Audun sikter til. en del fabrikanter av ubrukelige produkter skor seg på slike folk. det eneste man kan gjøre i møte med slikt, er å prøve å sørge for at man selv, og folk man bryr seg om, ikke går i fellen. å prøve å skåne en stor gruppe mennesker for slikt, er ikke enkelt. jakten på gode tilbud sørger for det, og er sterkere enn mange tror.
  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.