Web Analytics
Jump to content

Forumets første store greie :D


Nilsefix
 Share

Recommended Posts

Elektrisk Ål-reit! (thank you thank you)

Jeg og min gode venn fra Fredrikstad Integrum sitter på msn og diskuterer Vai (as usual) .. og bestemmer oss for å lage en liten jam-track greie sammen.. Men etter litt om og men , bestemmer vi oss alikevel for å bare drite i DET og lage en for hele forumet isteden..

Greia er :

Vi stiller med et litt happy funky blues aktig track , og så er det opp til dere å spille den feteste lead-gitaren dere kan over detta .. Alt er lov , tror vi :P vi kom ikke på no smarte regler iallefall..

Så dere får laste ned tracket som ligger her http://home.no.net/jonhh/forum/fretboards.mp3

liker dere ikke , så kommer det ikke på tale å bytte det .. så ikke snakk om det engang -.

Vi syntes detta var en veldig artig ide , så da setter vi det igang nå .. foreløpig tidsfrist er til fredag.. Og vinneren vil bli kåret vha en poll , tror vi .. vi får se. bare tiden vil vise!! så spill til gripebrettet deres er dekket i et fint lag blod...!! READY SET GO!!!!

Nilsefix og Integrum

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 80
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

går vel ikke an å legge ting ut her om jeg skjønner riktig

så kanskje vi skal lage en soundclick konto som alle kan ligge på like godt? som alle får passord og brukernavn til ..:

hadde vært kult , no?

hva syntes folk om det?

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

thats the point yes ..

syntes kanskje den var litt ensformig jeg og:P egentlig skulle vi ta backingen til Satriani - Why , men vi bestemte oss av en eller annen grunn for den der..

så da blir det sånnn

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

OBS! ENDRING!

Etter Gnome sin lille tankevekker, så har jeg og Nilsefisk kommet frem til at tracket var for langt. Vi har nå oppdatert tracket som ligge på serveren, og det nye er nå "bare" 2:20 min langt.

Lykke til!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.