Web Analytics
Jump to content

Forumets første store greie :D


Nilsefix

Recommended Posts

Elektrisk Ål-reit! (thank you thank you)

Jeg og min gode venn fra Fredrikstad Integrum sitter på msn og diskuterer Vai (as usual) .. og bestemmer oss for å lage en liten jam-track greie sammen.. Men etter litt om og men , bestemmer vi oss alikevel for å bare drite i DET og lage en for hele forumet isteden..

Greia er :

Vi stiller med et litt happy funky blues aktig track , og så er det opp til dere å spille den feteste lead-gitaren dere kan over detta .. Alt er lov , tror vi :P vi kom ikke på no smarte regler iallefall..

Så dere får laste ned tracket som ligger her http://home.no.net/jonhh/forum/fretboards.mp3

liker dere ikke , så kommer det ikke på tale å bytte det .. så ikke snakk om det engang -.

Vi syntes detta var en veldig artig ide , så da setter vi det igang nå .. foreløpig tidsfrist er til fredag.. Og vinneren vil bli kåret vha en poll , tror vi .. vi får se. bare tiden vil vise!! så spill til gripebrettet deres er dekket i et fint lag blod...!! READY SET GO!!!!

Nilsefix og Integrum

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 80
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

går vel ikke an å legge ting ut her om jeg skjønner riktig

så kanskje vi skal lage en soundclick konto som alle kan ligge på like godt? som alle får passord og brukernavn til ..:

hadde vært kult , no?

hva syntes folk om det?

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

thats the point yes ..

syntes kanskje den var litt ensformig jeg og:P egentlig skulle vi ta backingen til Satriani - Why , men vi bestemte oss av en eller annen grunn for den der..

så da blir det sånnn

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

OBS! ENDRING!

Etter Gnome sin lille tankevekker, så har jeg og Nilsefisk kommet frem til at tracket var for langt. Vi har nå oppdatert tracket som ligge på serveren, og det nye er nå "bare" 2:20 min langt.

Lykke til!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.