Web Analytics
Jump to content

nerthus

Medlem
 • Posts

  125
 • Joined

 • Last visited

About nerthus

nerthus's Achievements

Viderekommen

Viderekommen (4/6)

0

Reputation

 1. Herregud, dette hadde vært perfekt. Da hadde jeg fått utnyttet det fine "Hot Pink" sminkesettet mitt og alle de kvinnelige accessoriene som ligger gjenglemt i leiligheten min. Ekshibionisten i meg selv ville selvsagt gå med på å gå med kjole også, men musikken dere spiller blir desverre for døv og uinteressant.
 2. Har dere funnet en gitarist enda? Hvis ikke er jeg antageligvis interessert. Bor i Oslo. Send meg en PM hvis det skulle være aktuelt.
 3. Meget bra tab, har bare ett lite forslag.. hvis jeg husker korrekt, lenge siden jeg har spillt denne sangen. På interluden, sologitaren: End gjerne partiet på bånd 9 på D strengen og 12 på b strengen for å få litt variasjon.
 4. Kort svar: ja. Fungerer fint å kjøre Cubase maksimert på to skjermer uten å "dra den ut". Har ihvertfall kjørt med dette i ett og ett halvt år uten problemer. Hvis dere ikke får det til er det antageligvis pga. driverproblemer evt. instillinger for deling av skjerm etc.
 5. Tror det finnes like mange måter å skrive låter på som det finnes låtskrivere. Når jeg skriver låter så starter det som regel med klimpring på piano eller gitar som spinner seg videre til en idè til en hel sang. Så lar jeg egentlig bare melodien til vokalen komme av seg selv med litt nynning mens jeg spiller, når jeg har den inne så er det bare å skrive ned tekst som passer til melodien. Og ikke tenk for mye på hvordan teksten ser ut skrevet ned, det er hvordan den synges som teller.
 6. De spiller på gjøvik i dag, blir 3. BigBang konserten for min del og jeg gleder meg stort. Ett av norges absolutt beste liveband vil jeg si!
 7. instillingene for latency osv. er helt korrekte og skulle ikke være problemet med utstyret mitt. Men, det ordner seg forsåvidt bare ved å redigere midi sporet etterpå og flytte det en kvart takt til høyre, dog fortsatt veldig irriterende.
 8. Har ett lite problem i Cubase når jeg prøver å legge på trommespor til sanger. Hvis jeg programmerer den via cubase går det helt greit, men hvis jeg bruker midi-keyboardet mitt og tar opp trommene realtime så får jeg aldri sync på trommene etter opptaket. Jeg hører at slagene kommer riktig i forhold til både de andre lydfilene og i forhold til metronomen når jeg spiller, men etter opptaket er ferdig så ligger trommene (eller andre vst instrumenter) alltid litt ute av sync. Noen som vet hva dette kan komme av? (annet en min elendige rytmesans? )
 9. jeg har det overnevnte keyboardet og det fungerer over all forventning. Anbefaler det på det sterkeste, billig, robust (har gått i gulvet 5-6 ganger under festlige vorspiel) og enkelt å bruke.
 10. ett lite spørsmål i forbindelse med trommesamples og cubase. Jeg får fint vsti instrumenter til å fungere her men jeg sliter litt med å finne ut hvordan jeg skal få brukt konkrete trommesamples som ikke ligger i ett vsti instrument til å fungere. Noen som har en lett guide til akkurat dette? Finner sikkert ut av det hvis jeg prøver og feiler endel, men jeg har ikke tid til dette fortiden..
 11. å bygge opp hastighet tar tid. og ekstremt mye øving. Ett begynnertips er å begynne med en standard 1234 øvelse (husker ikke det korrekte navnet på denne typen skala) og bygge opp koordinasjon mellom høyre og venstre hånd (det er forsåvidt det eneste denne øvelsen er veldig god til.. men koordinasjonen er ekstremt viktig om man skal spille fort og er ett godt utgangspunkt) spill dette på en hvilken som helst streng: 1-2-3-4--5-4-3-2--3-4-5-6--7-6-5-4--5-6-7-8 hopp gjerne mellom strenger og varier. start rolig på 60bpm på metronomen. Begynn med ett slag pr. klikk, to slag pr. klikk, 4 slag pr klikk, 8 og til slutt 16 slag. pr. klikk. øk så sakte og rolig tempoet på metronomen. ellers kan jeg sikkert sende deg ett par andre øvelser jeg har for å trene masse forskjellige ting.
 12. navn bør helst finnes på i fuktig efterspill-lag rett før solen står opp omtrent. bandet mitt het før Kämmelkäse men måtte skifte til LHW etter at vi fikk problemer med utgivelsen av singelen "hei, jeg heter erna solberg" i tyskland. Men vi må nok skifte igjen for nå disser vi jo de som ronker med venstrehånda (stakkars jævler)
 13. akkurat nå øver jeg inn sanger til en konsert + masse egne sanger ellers.. øver inn den siste soloen i jump in the fire og de i four horsemen, metallica. blitt for lite gitarspilling i det siste.
 14. tekrø er artig, spesielt da han detter over tremmesettet på puben når han spiller gitar
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.