Web Analytics
Jump to content

Gorgoroth


Kian
 Share

Recommended Posts

 • Replies 85
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ghaal har vært innblandet i ganske så mye drit tidligere også...kan vel nevne kirkebranner og et par andre voldsdommer...personlig syns jeg materialet til Gorgoroth (før Gaahl kom inn på vokaler) er noe av det beste som har blitt gitt ut av Black Metal...men etter at Gaahl kom inn har det bare gått nedover...så dem live på Inferno festivalen i påska, noe jeg hadde gledet meg stort til, men dessverre spilte de neste bare nye låter, og lyden var også mildt sagt elendig.

Gorgoroth gutta ligger jo også allerede rimelig tynt an etter showet de kjørte i Polen...

krakow2004_10.jpg

Link to comment
Share on other sites

For det første vet vi jo ikke hva som virkelig har hendt... Sannsyneligvis ble "Ghaal" provosert først... men handlet sannsyneligvis litt feil... dvs ved å skambanke fyren... men... vi får vel en utredning om det... tror forresten at hele denne dritten vil gjøre at Gorgoroth vil selge mer plater... det kan jo være et pr-stunt... Hele grunnen til at norske BM-band selger mye i utlandet har jo litt å gjøre med mye dritt som har hendt før i BM-miljøet...

når det gjelder Polen.. så var jo dette også nærmest et pr-stunt(dvs et rykte som ble fanget opp av norske aviser som vil mer enn gjerne skrive noe mere dritt om det norske bm-miljøet).. de var jo faktisk der for å spille inn en dvd, så det vil få ingen følger... for dere som kan skaffe dere gammelt natt og dag i bergen.. så er det en utledning om det der...

Synes forresten at sisteplata til Gorgoroth er kul jeg...

Link to comment
Share on other sites

syke mennesker ja..drikke blod, grisehoder på scenen, alle de stygge sangene..æsj!

Gorgoroth brukte sauehoder, er M(G)ayhem som pleier å bruke grisehoder...hvorpå vokalisten Maniac kaster ett av dem ut i publikum under konserten...han har begynnt å si ifra nå da, etter den litt uheldige episoden hvor en kar fikk det i hodet og fikk kraniebrudd i Bergen i fjor (?)

Men det er riktig som det blir sagt over her, dette er kun image og pr stunt, og som det også ble sagt tidligere, så spilte Gorgoroth inn en DVD under konserten i Polen, men alt ble konfiskert av Polsk politi som skulle sjekke om låtene hadde satanistisk/blasfemisk innhold :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
  • Nei,har ikke peiling,men:Legg ved flere bilder av detaljer,og bilde av baksiden også,og oppgi dimensjonen på nøkkelen til trussrod justering (tommer/millimeter?) så kanskje noen kan hjelpe deg.Et spørsmål tilslutt,hvordan vet du at det er canadian maple?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.