Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Hvordan bli berømt?


jackson js30

Anbefalte innlegg

  • Svar 73
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Du må lage en KILLER debutskive, hvis du vil bli berømt uttafor bare "rockefolk" så bør plata ha en vid sjanger og gjerne en skikkelig "Pop'ed-up" singel, den bør bli spillt på radio. Selg masse skiver, bynn å gjør d dere faktisk vil ETTER at dere har slått ann. Da har dere en "basis" fanskare og kan gjøre ting av en mer alternativ sjanger (dvs. mer heavy osv... your choise) Det er ihvertfall MIN plan :D Kanskje den bare er helt latterlig, men jeg håper faenmeg den funker!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

mye spilletid på radio = øker sjangsen for at du blir kjent uendelig mange ganger mer enn spillerjobber her og der..

så det kan være bra å sende ut demo'en sin til mange radiostasjoner og ikke minst plateselskap...ettersom at mange selskap har avtaler med de forskjellige radiokanalene

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er nok en kombinasjon av mange ting, men noen av tingene er:

-Samspilte/thight band: Dette er lett å fake i studio, men straffer seg når dere spiller live. Samspiltheten bør både sitte på innspilling og når dere står på scenen.

-Gode liveshow: Legg litt energi i hva dere gjør på scenen. Det holder ikke å bare komme daffende ut i slitte dongri, flanellskjorte og fett hår og tro at en blir rockekonge. Lag gjerne en maskott eller noe annet som alltids er ankerpunktet under liveshowene. Se på f.eks. Kaizers, Animal Alpha, Iron Maiden etc. Gjerne ha en låt som dere kun spiller live som er lett for publikum å synge med på eller ta del i.

-Selge seg selv: Bruk de mulighetene dere har for hånd. Internett, send demoer til plateselskap, dra på festivaler, ha en demo med dere over alt og gi den ut til folk, MySpace.com

Være dere selv: Ikke lag en poplåt for å komme inn på markedet når resten av musikken deres ikke er det. Jobb heller med deres særpreg og selg det. Kommersiell pop fins det nok av og mesteparten av det suger og høres likt ut.

Og sist, men ikke minst, jobb, jobb, jobb og atter jobb hard mot målet. 10%talent og resten er ren hard jobb.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.