Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Thomas

Medlem
 • Innholdsteller

  2 244
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om Thomas

 • Rang
  Psychofunkadelic

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Bosted
  Tønsberg

Nylige profilbesøk

4 496 profilvisninger
 1. Min favoritt var en vakt i India som insisterte på å skulle nøye scanne, sjekke og stemple paperbackboka jeg hadde med gjennom sikkerhetskontrollen. Ikke akkurat den raskeste køen jeg har stått i.
 2. Stolen kan lett gå som slagvåpen, i alle fall om jeg skal dømme etter alt det rare jeg har sett folk blir nektet å ta med. Taxi/flybuss fra flyplassen er løsningen, ganske overkommelig med mindre du har ekstremt lite tid.
 3. Nå skal det være sånn rimelig bra, tror jeg. (Men jeg trodde også det fungerte greit før, så ...)
 4. Likte dette svært godt, men sibilantene er tidvis i overkant skarpe på stereoanlegget her, nesten litt skjærende til tider (nå skal det sies at dette er et anlegg som avslører mye slurv også på hauger av kommersielle innspillinger ...). Jeg er mildt sagt ingen ekspert, men tror sangen fort kan bli litt tung om for mye instrumenter og dill blir lagt til, synes den gjør seg slik den er nå.
 5. Velkommen til GN! Zappa lover godt ...
 6. Klarer vi å unngå et nytt quote-helvete setter jeg pris på det. På forhånd takk!
 7. The Pogues - Fairy tale of New York (Ikke noe mesterverk, men det er litt kos å finne frem singelen og snurre vinyl ...)
 8. Dette avhenger litt av hvilken periode man er ute etter. Tidlig brukte Van Halen en Marshall regulert med spenningskontroll (kjørt hardt!) og en MXR Phase 90, mener jeg å ha lest. Gitaren hans var ikke annet enn en pyntet strat-kopi med en humbucker.
 9. Mulig det kun er meg som sliter (selv om jeg tviler), men jeg klarer ikke få opp noen bilder.
 10. Om du ikke har kvittering eller annet som beviser hva CDen er verdt skal tollere bruke skjønn når de vurderer verdi, så det burde gå rimelig greit (kan vel neppe vurdere verdien til mer enn 200 ... ?).
 11. The Rolling Stones - Exile on Main St. Fantastisk album! Fullpakket av lyder, variasjoner og stemninger – en helt vanvittig opplevelse. Hver eneste gang jeg har hørt gjennom dette albumet har jeg oppdaget noe nytt, og på meg virker det stadig bedre. Kanskje ikke det mest originale valget, men en klassiker som denne kan ikke nevnes for ofte, og om dette kan få noen til å ta en titt på albumet er det verdt det ... Tracklist: 01 Rocks Off 02 Rip This Joint 03 Shake Your Hips 04 Casino Boogie 05 Tumbling Dice 06 Sweet Virginia 07 Torn and Frayed 08 Sweet Black Ange
 12. Det skal ligge på Endre profilinformasjon -> Medlemstittel. Finner du ikke den muligheten der? Merkelig.
 13. Korrekt! Nybegynner 0 Viderekommen 75 Gitarrocker 200 Psychofunkadelic 800 Når man har 800 innlegg kan man også endre tittelen selv.
 14. Tusen takk for alle innspill, jeg er rimelig clueless på dette området, så det blir satt stor pris på. Eivind: Jeg skal sende over budskapet, så tar jeg eventuelt kontakt.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.