Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Thomann og kjøp/retur av gitar?


Anbefalte innlegg

Hei

Jeg lurer på om noen har kjøpt gitar fra thomann? Fungerer det greit å returnere en gitar om man ikke er fornøyd? Kan de sette opp og kvalitet sjekke gitaren også før den blir sendt videre? Evt hvor mye ekstra vill det koste? Hvilke erfaringer har dere med thomann?Jeg har kun kjøpt headset derfra for en del år siden,det er alt.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Retur skal ikke være noe problem, men du vil ikke få igjen for utlagt fortollingsgebyr og må garantert påberegne deg returkostnader. Utlagt mva vil du få tilbake fra Skatteetaten, men jeg vil tro det koster mer enn det smaker. Det er ett tapsprosjekt å returnere varer til utlandet. Kjøp noe du vet du vil like, basert på noe du kanskje har noenlunde fra før eller kjøp noe du vet lar seg selge videre relativt kjapt. Ta uansett høyde for å tape penger. :) 

 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider
50 minutter siden, Skullkrusher skrev:

Hvilken gitar vurderer du?

Vurderer ibanez Premium rg1027pbf..Selv om kvaliteten har gått opp siste årene så er det vist enda hit and miss på kvalitet.Så om jeg skulle kjøpe en må jeg ha en god retur policy evt prøve i butikk.Vurderer også solar gf1.7 eller a2.7, tror nok de er mer safe men klarer ikke helt å legge fra meg finishen på rg’en.🤓

Endret av K-nizm
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Kan hende det kan være like greit å selge hvis den ikke faller i smak.
Som nevnt moms man ikke får igjen og fraktkostnader ved retur vil koste litt og da vil det kanskje lønne seg å prøve å selge i stede.

 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider
3 minutes ago, K-nizm said:

Ja gear4music.no selger også for noen hundrelapper mindre og så å si gratis frakt(16kr)..så legger ifra meg kjøp av gitar fra utlandet.

Gear4music er fra utlandet, men du slipper å bekymre deg om fortolling, moms, etc. De tar seg av alt for deg.

 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider
17 minutes ago, K-nizm said:

Okey,men vil  det si at retur ikke er noe problem?

Har ikke testet retur til G4M selv, men har hørt fra andre at det er problemfritt.

 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Det er relativt stor forskjell på Ibanez sine tidlige kopier av Gibsons og senere utpå '70-tallet. De laget også som nevnt her, både billige og litt dyrere modeller. Typisk har vel de billigere påskrudd hals, og det vil jo gjenspeile seg i prisen man kan forvente å få. Nå ser jeg stadig vekk Ibanez Gibson-kopier til fantasipriser, også de med bolt on hals. Det beror nok på myten om at Ibanez (og Greco, Burny o.l) laget like gode eller bedre gitarer enn Gibson på '70-tallet. Det kan kanskje stemme i noen tilfeller for de dyreste Japanske kopiene, men her til lands er det nok de billigste variantene det ble solgt desidert mest av.  Også som nevnt over her; gode, detaljerte bilder av den aktuelle gitaren vil være veldig nyttig i forhold til å kunne anslå noe som helst ang. verdi.
  • Det ligger nok mye der ja, og ser man på Fender, har tilsvarende skjedd der.
  • Påstand: ekstemt lav dollarkurs i den perioden gav oss kunstig lave priser på Gibson. 
  • Tja... De har jo gått opp og ned selvsagt. Men se 2012/13 priser brukt. Kjøpte R7 brukt til 13000, med kvittering på 18000 ny. Og R8 lå fra 18-22 brukt(ikke nødvendigvis de «fryktede» 2012 modellene)  Men brukt CS, CC har jo blitt spinnvilt.  Noe sier meg de vil fortsette å stige mtp priser på nye CS og kommende ML
  • At prisene har skutt i været, er vel bare delvis sant? Les Paul Standard kostet vel over 30k for et par år siden? Nå får du '50s og '60s Standard for rundt 25k. Men ja, dyrt er det jo uansett. CS Reissues har steget betydelig, og jeg kan se for meg at Murphy-lab gitarer ikke akkurat kommer med kampanjepriser. 😅
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.