Gå til innhold

SunMaster

Medlem
 • Innholdsteller

  76
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

SunMaster vant dagen sist Mai 23

SunMaster hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

67 Excellent

Om SunMaster

 • Rang
  Viderekommen

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Haugesund

Nylige profilbesøk

232 profilvisninger
 1. SunMaster

  NGD - Reverend Volcano

  Har gått på en ventesmell.... har ventet i snart 2 måneder på en Gretsch G6114, som pga jetcarriers uheldige omstendigheter har latt vente på seg. Så derfor har jeg jo levd på finn/ebay/reverb. La inn bud på et par sånne på ebay og reverb, men de gikk for høyt syns jeg. Men så dukket denne opp Eneste kosmetisk feilen jeg finner er Nå skal jeg bare justere ned strengene 2mm og intonere den, så blir det bra! 🙂 Vet at headstocken er enten eller. Men jeg er fornøyd med en litt annerledes en!
 2. SunMaster

  NBD

  Men jeg ELSKER firebird-formen. Både på bass og gitar 🙂
 3. SunMaster

  Heavy låt ferdig! Mange toner denne gang.

  Det der var veldig bra!
 4. Så flott den ser ut 😀
 5. SunMaster

  Les Paul eller ikke

  Den er en 2007. 2015 hadde jeg kjøpt uten å blunke, jeg liker veldig godt den bittelitt bredere halsen på en 2015 SG Std som jeg har 🙂
 6. SunMaster

  Les Paul eller ikke

  Det er vel det som er problemet mitt. Mange legger jo ut gitarer til eventyrpriser. De ser ut til å tro at averterte priser på ebay er det som er det de faktisk går for. Men det jeg innbiller meg, uten å ha bedre vett, er at 11k er en BRA pris, uten å være kjempebillig. Håper andre også har noe å bidra med 🙂
 7. SunMaster

  Les Paul eller ikke

  Siden jeg har denne her greia i hodet som ikke slipper taket, så må jeg ha en Les Paul. Søker jeg på finn får jeg 230 treff på les paul 🙂 Endel er jo ikke fra Gibson, men det var dette med prisnivået da. Jeg har kjøpt noen gitarer på finn de siste åra, og pruter vel uansett hva de forlanger i utgangspunktet. Og mye av det som er listet der er ellevilt priset, det skjønner jo til og med jeg. Men litt værre å prissette når de blir noen år (for meg). Kan kjøpe en fin LP 2007 Standard for 11k. Veldig lite slitasje, og er kosmetisk ganske fin (en ikke så stor lakkskade nær jacken). Er det en grei pris, sett fra en kjøpers ståsted?
 8. Hva slags utstyr trengs egentlig for våtslip og maskinpolering av en gitar? Er helt clueless på dette - men fascinert av mulighetene.
 9. SunMaster

  Ny forsterker!

  Jeg har en Vox Nighttrain som jeg bruker nede i stua. Den er på 15 watt - og kan switches til 7 watt, som jeg bruker den på. Når jeg da spiller på 2-3 blir det OK. Det er en kjekk liten rørtopp - og er nok kraftig nok til å bruke ute også, så lenge det ikke er stort headroom du trenger. Det finnes andre tilsvarende amper fra f. eks Orange.
 10. SunMaster

  SunMaster

 11. Den ser jo veldig flott ut! Veldig spent på hva du syns om kvaliteten på halsen.
 12. SunMaster

  Tuners

  Det er derfor jeg elsker Steinberger så mye når jeg spiller i sofaen, at i tillegg til Firebirden har også SGen fått dem 🙂 Så nå har den hodet til en SG Future....
 13. SunMaster

  Tuners

  Er det noen spesielle, eller tenker du på Sperzel generelt? Kan aldri si jeg har lagt merke til at Sperzelene på fenderen min skiller seg fra andre locking jeg har, men nå er vel ikke jeg verdens mest observante heller hehehe.
 14. SunMaster

  Tuners

  Er det de som kutter strengene selv?
 15. SunMaster

  Your most evil guitar !

  Jeg var - og er - forøvrig storfan av trio. Sabine - sabine - sabine!
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.