Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

SunMaster

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  512
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

SunMaster vant dagen sist November 13 2020

SunMaster hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

421 Excellent

Om SunMaster

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Haugesund

Nylige profilbesøk

1 018 profilvisninger
 1. Jeg har kanskje. Har i alle fall Zener diode 1/2w for 10V, 12V og 15V - type kina. https://www.aliexpress.com/item/32621210212.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4d32bJJz Kan du bruke en av de i den samlingen har jeg til deg.
 2. Tror faktisk det er lettere å "sprenge" en stor høyttaler med liten forsterker enn motsatt. Se f. eks https://www.gearslutz.com/board/so-much-gear-so-little-time/487919-reasons-underpowered-amps-blowing-speakers.html og https://www.avforums.com/threads/how-can-an-underpowered-amp-damage-speakers.47762/ Så lenge du bruker ørene dine går det bra.
 3. Flott farge - digger den. Synd med lakkskadene!
 4. Må si meg enig i at de passer veldig godt in en flying-v i alle fall.
 5. Forutsetter at du snakker strengehøyden på 12 bånd. Er det nylonstreng/klassisk gitar er det ikke mer enn det må være. Er det en stålstreng så er det kanskje litt høyt, men ikke værre enn at det finnes personer som spiller elgitar med den strengehøyden.
 6. Likte den grønne v-en. Men hater egentlig denne typen gitarer.
 7. Mener string spacing er 17mm. Disse bassene er jo "option order" (noen unntak, som "fullerton standard" og "fullerton deluxe", som heller ikke er PLEKet), dvs. du bestiller bassen din etter å ha myst her : https://glguitars.com/bass-options/
 8. If it's connected via the ordinary jack plug (like guitar plug) it should be set to ON. If you're using the XLR type cable/TRS connector it should be set to OFF. It's the type of connector used that determines what the switch should be set to, not what kind of equipment is connected.
 9. Det er en på finn som stadig vekk selger plekterbrett for strat og tele. Jeg aner jo ingenting om hvem han er og hva kvaliteten er, men https://www.finn.no/user/profile/profile.html?id=1810460065
 10. Jeg vet at jul er jul, men vil på det sterkeste anbefale å kjøpe brukt gitar.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.