SunMaster

Medlem
 • Innholdsteller

  98
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

SunMaster vant dagen sist Mai 23

SunMaster hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

81 Excellent

Om SunMaster

 • Rang
  Viderekommen

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Haugesund

Nylige profilbesøk

293 profilvisninger
 1. SunMaster

  Vis din Les Paul

  Gretsch 6114 skulle bli en "Les Paul killer". Produsert i kun 3 år, til de ble en del av Fenders opplegg. Her er min 2001 som jeg fant på eBay i sommer.
 2. SunMaster

  Verdivurdering - ES355/Les Paul/Strat

  For min egen del teller alt av pickup-mods negativt. At en vet aldri hvordan ting er gjort er en ting, men en aner ikke hvordan noe låter.
 3. Jeg er nok ikke helt frisk, men liker gibson 2015 (har store hender). Men dette her med halsprofil er noe rare greier. Jeg har g&l med "classic c" profil, som er relatrivt tjukk, og smalere som gibsons slim taper på SG og Explorer. Jeg har Fender deluxe , ESP og Ibanez. Jeg har LTZ og Gretsch og gud vet hva. Jeg registrerer at halsene er forskjellige, og føles ulike. Men foruten "baseball bat" er de aller fleste halsene OK for meg. Finish er viktigere for meg enn profilen. Og en del av profilene på markedet tror jeg ikke jeg ville klart å skille fra hverandre. Det er kjekt å sitte på nettet å se på gitarer (blant annet). Men en kan jo bli koko av å sammenligne detaljer og spesifikasjoner som til syvende og sist betyr fint lite. Med mindre du har helt konkret erfaring med at dette liker du eller dette liker du ikke anbefaler jeg deg å drite i all verdens ekspertvurdering av halsprofiler (og det meste annet), og kjøpe og prøve.
 4. Du bør ikke bruke "elrens" på potmeter, om det ikke smører også. F. eks er crc 2-26 å anbefale men ikke "crc elektronikkrens". 2-26 smører, elektronikkrensen fjerner smørningen.
 5. SunMaster

  Luthiership på lavt nivå.

  Ufattelig klassisk - i enkelte miljøer 🙂
 6. SunMaster

  bytte pickups på firebird v

  SteikBacon hva koster ett sett?
 7. SunMaster

  Major scale - Hva er det på Norsk?

  En heltone er altså to bånd, en halvtone er ett bånd.
 8. SunMaster

  NGD - LTD EC-1000 Deluxe

  Er på jakt etter en EC-1000 med SD pickups. Har en med LTD EMG, og det holder til mitt bruk 🙂 Har ikke testet 59/66 enda, nysgjerrig på dem.
 9. SunMaster

  NGD - Reverend Volcano

  Har gått på en ventesmell.... har ventet i snart 2 måneder på en Gretsch G6114, som pga jetcarriers uheldige omstendigheter har latt vente på seg. Så derfor har jeg jo levd på finn/ebay/reverb. La inn bud på et par sånne på ebay og reverb, men de gikk for høyt syns jeg. Men så dukket denne opp Eneste kosmetisk feilen jeg finner er Nå skal jeg bare justere ned strengene 2mm og intonere den, så blir det bra! 🙂 Vet at headstocken er enten eller. Men jeg er fornøyd med en litt annerledes en!
 10. SunMaster

  NBD

  Men jeg ELSKER firebird-formen. Både på bass og gitar 🙂
 11. SunMaster

  Heavy låt ferdig! Mange toner denne gang.

  Det der var veldig bra!
 12. Så flott den ser ut 😀
 13. SunMaster

  Les Paul eller ikke

  Den er en 2007. 2015 hadde jeg kjøpt uten å blunke, jeg liker veldig godt den bittelitt bredere halsen på en 2015 SG Std som jeg har 🙂
 14. SunMaster

  Les Paul eller ikke

  Det er vel det som er problemet mitt. Mange legger jo ut gitarer til eventyrpriser. De ser ut til å tro at averterte priser på ebay er det som er det de faktisk går for. Men det jeg innbiller meg, uten å ha bedre vett, er at 11k er en BRA pris, uten å være kjempebillig. Håper andre også har noe å bidra med 🙂
 15. SunMaster

  Les Paul eller ikke

  Siden jeg har denne her greia i hodet som ikke slipper taket, så må jeg ha en Les Paul. Søker jeg på finn får jeg 230 treff på les paul 🙂 Endel er jo ikke fra Gibson, men det var dette med prisnivået da. Jeg har kjøpt noen gitarer på finn de siste åra, og pruter vel uansett hva de forlanger i utgangspunktet. Og mye av det som er listet der er ellevilt priset, det skjønner jo til og med jeg. Men litt værre å prissette når de blir noen år (for meg). Kan kjøpe en fin LP 2007 Standard for 11k. Veldig lite slitasje, og er kosmetisk ganske fin (en ikke så stor lakkskade nær jacken). Er det en grei pris, sett fra en kjøpers ståsted?