Gå til innhold
 • Bli medlem

SunMaster

Medlem
 • Innholdsteller

  172
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

SunMaster vant dagen sist Oktober 21 2018

SunMaster hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

134 Excellent

Om SunMaster

 • Rang
  Viderekommen

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Haugesund

Nylige profilbesøk

457 profilvisninger
 1. Sitter og følger med om det skulle dukke opp en V, sånn anstendig priset, med dirty fingers. Ikke at jeg trenger hehe. Den der er flott! Synd at gull avtar litt med åra.
 2. Jeg har sett etter en sånn, til en "fornuftig" pris. Korksnifferen i meg lever sitt eget liv 🙂 Nydelig sak.
 3. Har ligget litt for lenge i kofferten denne, men nå blir det et par uker i sofaen 🙂
 4. Liker fryktelig godt de steinbergtunerne. Så godt at jeg satte dem på SGen også 🙂 (jada, jeg vet at en del får frysninger på ryggen bare ved tanken)
 5. Så.... var creamback + v30 en combo som forblir i kabinettet?
 6. Oi - jeg har jo fått flere svar, og ikke fått det med meg 🙂 I følge min kollega så var det et område av treet han hadde sett endel liv. Det skal bli spennende å se hva han har funnet - om et par ukers tid. Sa meg fornøyd med 2 tommers tykkelse. Det blir vel mursteinstungt da hehe. Treverket er nyhugget, så jeg må tørke det selv. Har en grei garasje der jeg tenkte å ha det liggende i et par år i alle fall. Godt tips å forsegle endene med trelim, det skal jeg gjøre.
 7. Har en kollega som sagde ned ei gammel blodbøk (80cm i diameter), som han igjen har sagd i omtrent 7,5cm tykke bord. Noen her som har lagt gitarkropp av blodbøk? Jeg lurer på om noen kan komme med tips til hva jeg skal se etter i treverket når jeg plukker ut emne til min gitarkropp. Noen som har tips eller informasjon både spesifikt til blodbøk, men selvfølgelig også generelt? Alle andre tips av interesse også selvsagt. Blir så misunnelig når jeg ser flotte selvbygg her inne, så klarer ikke å la denne muligheten til flott treverk å gå fra meg 🙂
 8. Sikler etter en slik en jeg også, men sliter med litt lite veggplass 🙂
 9. Ikke omvendt, som for eksempel for PRS, LTD og Chapman?
 10. Fortollingsgebyr kommer på alt som koster over 350 inklusiv frakt. Selv om det ikke er toll på varen - det er en avgift/gebyr som betales til det firmaet som gjør papirarbeidet med importen. Når det er sagt så kan også den som betaler frakten betale for tollbehandlingen. Da jeg kjøpte en gitar fra Thomann betalte jeg ikke fortollingsgebyr, kun mva.
 11. Dobbel pris av salgbar pris er vel i tråd med mye av det som ligger på finn, så jeg syns han lærer fort ?
 12. Rarte det der med intonasjon. Det finnes ikke noe som er perfekt intonert, for det henger sammen med hvordan og hvor du trykker.
 13. Trodde sammenhengen mellom vekt og resonans var lagt dau. Men hva vet jeg.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.