SunMaster

Medlem
 • Innholdsteller

  139
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

SunMaster vant dagen sist Oktober 21

SunMaster hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

111 Excellent

Om SunMaster

 • Rang
  Viderekommen

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Haugesund

Nylige profilbesøk

345 profilvisninger
 1. Ketchup kan kanskje også virke.
 2. SunMaster

  LP Faded - nytt liv

  Trodde sammenhengen mellom vekt og resonans var lagt dau. Men hva vet jeg.
 3. SunMaster

  LP Faded - nytt liv

  Lå en faded studio i går til 3800. Regner med den røyk fort. Ellers er stort sett standard faded på finn til de vanlige fantasiprisene 🙂
 4. SunMaster

  Gibson søker om konkursbeskyttelse

  Det visste jeg ikke. Når skjedde dette?
 5. SunMaster

  Vox Nighttrain

  Har en Vox NT15 (den første versjonen) som 'durer'. Det er en 100hz durelyd som er der uavhengig om den jeg har koblet til en gitar eller ikke. Den er høyest rett etter at jeg har skrudd den på, og så avtar den litt etterhvert, men er alltid til stede. I triodemodus. I pentodemodus er den så godt som helt 'durefri'. Er det 1) rør som må byttes, eller 2) 'andre ting', som likerettere?
 6. Det tror jeg du har helt rett i. Og det er grunnen til at jeg skygger unna alle gitarer som er 'oppgradert' med pickup xy.
 7. Jeg har BB pro i LP og Classic 57 i SG. Foretrekker BB pro 🙂
 8. Har både usa g&l comanche og usa fender stratocaster deluxe 07. Topp gitarer begge to. Går ikke med på at g&l er 'dårligere enn Fender' 😀
 9. http://archive.gibson.com/Files/USA_pdfs/data_lp_faded.pdf
 10. SunMaster

  Vis din Les Paul

  Gretsch 6114 skulle bli en "Les Paul killer". Produsert i kun 3 år, til de ble en del av Fenders opplegg. Her er min 2001 som jeg fant på eBay i sommer.
 11. SunMaster

  Verdivurdering - ES355/Les Paul/Strat

  For min egen del teller alt av pickup-mods negativt. At en vet aldri hvordan ting er gjort er en ting, men en aner ikke hvordan noe låter.
 12. Jeg er nok ikke helt frisk, men liker gibson 2015 (har store hender). Men dette her med halsprofil er noe rare greier. Jeg har g&l med "classic c" profil, som er relatrivt tjukk, og smalere som gibsons slim taper på SG og Explorer. Jeg har Fender deluxe , ESP og Ibanez. Jeg har LTZ og Gretsch og gud vet hva. Jeg registrerer at halsene er forskjellige, og føles ulike. Men foruten "baseball bat" er de aller fleste halsene OK for meg. Finish er viktigere for meg enn profilen. Og en del av profilene på markedet tror jeg ikke jeg ville klart å skille fra hverandre. Det er kjekt å sitte på nettet å se på gitarer (blant annet). Men en kan jo bli koko av å sammenligne detaljer og spesifikasjoner som til syvende og sist betyr fint lite. Med mindre du har helt konkret erfaring med at dette liker du eller dette liker du ikke anbefaler jeg deg å drite i all verdens ekspertvurdering av halsprofiler (og det meste annet), og kjøpe og prøve.
 13. Du bør ikke bruke "elrens" på potmeter, om det ikke smører også. F. eks er crc 2-26 å anbefale men ikke "crc elektronikkrens". 2-26 smører, elektronikkrensen fjerner smørningen.
 14. SunMaster

  Luthiership på lavt nivå.

  Ufattelig klassisk - i enkelte miljøer 🙂
 15. SunMaster

  bytte pickups på firebird v

  SteikBacon hva koster ett sett?