Gå til innhold

SunMaster

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  235
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

SunMaster vant dagen sist Oktober 21 2018

SunMaster hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

210 Excellent

Om SunMaster

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Haugesund

Nylige profilbesøk

522 profilvisninger
 1. Likte den - med akkurat den fargen!
 2. Jeg har kjøpt et par gitarer fra Thomann, men aldri hatt behov for å returnere noe. Hadde en del dialog med dem når jeg kjøpte for 2 år siden, i forbindelse med en SG og CITES. Veldig greie å forholde seg til.
 3. Hadde ikke vært feil med en ekstra SG 😀 likte den, og pickupene.
 4. Så bra. Lykke til, og tommel opp 🙂
 5. Stilig Rampage 🙂 . G&L er knallbra!
 6. Det går vel med deg som oss andre. Blir fort et par i året 🙂
 7. Ja, har sett på både Hosco og Hirsoshima Files (Uo-Chikyu), men de koster jo de også. Har handlet fra philadelphia... før, seriøs butikk. Jeg kan i alle fall konkludere med at kiloprisen på slike filer er rimelig heftig 🙂
 8. Noe som bruker noe annet å file spor til strengene med enn det relativt dyre settet til Stewmac? Ser kinesiske ting på ebay og aliexpress, men har mine tvil om presisjonen.
 9. Når forumeier "kommer med påstander om dårlig økonomi" ser du da for deg at du skal få framlagt regnskap? Måten du ordlegger deg på er lite konstruktiv, for å si det forsiktig.
 10. Billigst gitar jeg noen gang har kjøpt, som aldri vil bli tatt ut av huset 😂
 11. https://www.gearnews.com/possible-cites-u-turn-is-rosewood-set-for-a-comeback/ Det skal avholdes konferanse i mai måned.
 12. Jeg har brukt jetcarrier til gitarer 3 ganger. De 2 siste gangene var for 1-2 år siden. Jeg har da valgt sjøfrakt, ettersom dette var gitarer som ble sendt i solid kasse. Dette er ganske rimelig, og selve frakten av en gitar med båt, inkludert frakt innenlands, kom på rett under 400 kroner. Gitarene var G&L Asat i originalkoffert, og G&L Legacy i originalkoffert. I 2009 kjøpte jeg en Fender Stratocaster på eBay, og betalte den gang 860 for frakten. Utrolig hendig å slippe og slette gamle mailer på gmail og sånn gitt 🙂 Jeg har egentlig bare gode erfaringer med Jetcarrier. Sjøfrakt, og når varene er framme, kan variere en del. Spesielt vinterstid. Jetcarrier operer ikke egne båter, men shipper sine containere på andres containerskip.
 13. Nå tok jeg meg sammen og donerte litt. Alle skjønner jo at det koster i alle fall litt å drive et forum, og det er jo ikke snakk om at noen løper rundt og tjener penger på dette. Om det bare er de få som er regelmessige postere som skal måtte betale dette sier det seg selv at det ikke er liv laga på sikt, men ser jo ingen gode alternativer jeg heller. Liker i alle fall bedre forum enn evinnelige facbookgrupper.
 14. Har du sjekka prisen på dem 😂
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.