Gå til innhold

SunMaster

Medlem
 • Innholdsteller

  30
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

16 Good

Om SunMaster

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. SunMaster

  Tuners

  Det er derfor jeg elsker Steinberger så mye når jeg spiller i sofaen, at i tillegg til Firebirden har også SGen fått dem 🙂 Så nå har den hodet til en SG Future....
 2. SunMaster

  Tuners

  Er det noen spesielle, eller tenker du på Sperzel generelt? Kan aldri si jeg har lagt merke til at Sperzelene på fenderen min skiller seg fra andre locking jeg har, men nå er vel ikke jeg verdens mest observante heller hehehe.
 3. SunMaster

  Tuners

  Er det de som kutter strengene selv?
 4. SunMaster

  Your most evil guitar !

  Jeg var - og er - forøvrig storfan av trio. Sabine - sabine - sabine!
 5. SunMaster

  Kjøpe brukt elgitar?

  Jeg sier meg helt enig med dem som foreslår å kjøpe brukt. Du får aldri så gode ny-kjøp som brukthandler.
 6. SunMaster

  NGD x 8

  Godt å se noen har det værre enn meg 😄 Venter på en Gretch G6114 nå! Har klart meg ganske bra i 2018, men 2017 var et tøft år.
 7. SunMaster

  Gibson G-force

  Nå er ikke gryntinga mi om locking tuners eller ikke, jeg har gitarer både med og uten som holder stemminga godt. Men at dritten "glipper" regelmessig. Skikkelig mekanikk gjør ikke det. Om Gibson og det å holde seg stemt så er det gode tekniske forklaringer på hvorfor det kan være et problem - i tillegg til Gibsons tidvise kvalitetskontrollproblemer. Den ene er vinkelen på hodet (17 grader på Gibson, men til sammenligning flatt på Fender og endel andre) og den andre er vinkelen strengen får etter å ha gått gjennom oversadelen (nøtta på anglifisert norsk). Her er det heller ingen vinkel på for eksempel Fender, Music Man og mange andre. De to vinkel-utfordringene gjør at hvordan oversadelen er utformet/tilskjært blir ekstra kritisk.
 8. SunMaster

  Gibson G-force

  Vel, det hører ikke hjemme på noen gitarer fordi de virker jo f... ikke! Skal jo HOLDE stemminga også. Men gleder meg over ha fått en god SG, da 🙂
 9. SunMaster

  Gibson G-force

  Nå vet jeg jo at disse har vært diskutert opp og ned i mente. Jeg syns de var litt artige, og når jeg satt dem til max følsomhet klarte de å stemme gitaren ganske bra. Men over tid stusset jeg jo på at strengene hele tiden sank. Sånn en liten justering hver 20-30 minutter eller noe. Jeg har jo andre gitarer som ikke har dette problemet (am fender deluxe, esp eclipse++), men tenkte at det var disse problemene med å holde stemmingen som Gibson er så beryktet for som var saken. Selv om jeg har satt in en tusqxl. Så røyk den ene robotuneren, og jeg bestemte meg for å kjøpe noen locking tuners som jeg kjenner fra før. Og... helt utrolig, jeg har en SG som holder stemminga like godt som de andre gitarene mine. Det tok meg ett år å lære å hate g-force 🙂
 10. SunMaster

  Stemmeskruer til SG

  Har en 2015 SG med den en smule forhatte "mekanikken" der en av motorene har tatt kvelden. Har ikke tenkt å reparere dem (heller en rituell ofring på et bål), men trenger noe å erstatte med. Hvilken låsbar mekanikk kan jeg putte rett inn uten å finne drillen?
 11. SunMaster

  Vis din Les Paul

  Nær nok til rettssak med gibson 😂
 12. SunMaster

  Vis din Les Paul

  Var egentlig ikke klar over hvor mye mer trøkk det var i p90 enn i single coil a la strat. Positivt overrasket 😀 Disse er nok litt smalere enn humbuckere, tror jeg. Nå er dette en Full Thicknese eclipse, så nærmere les paul enn det kommer en kanskje ikke 😂 bør kanskje ta på suspen for sikkerhets skyld hehe.
 13. SunMaster

  Vis din Les Paul

  Støvete stakkar, men artig dame :-)
 14. SunMaster

  Vis fram din favorittgitar

  Det er en USA-modell. Var kjempeheldig med både dealen og gitaren. Er så fornøyd at jeg nesten ikke kan snakke :-)
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.