Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

SunMaster

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  412
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

SunMaster vant dagen sist September 27

SunMaster hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

341 Excellent

Om SunMaster

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Haugesund

Nylige profilbesøk

835 profilvisninger
 1. Hvis du kjøpte den som en samler-gitar så jhar du kanskje gjort et greit kjøp. Kjøpte du den for å bruke den har du nok betalt mye. Jeg solgte en 2017 Standard T videre i vår. . Den var som ny. Mange interesserte, men kun en som tok kontakt på utlagt pris på 8000. Jeg solgte for 7600. Prisen på en standard inkluderer kasse, med unntak av 2016 T så vidt jeg vet. Angående det å handle på reverb så er det ikke noe problem med Jetcarrier.com. Jeg får min fjerde gitar kjøpt i USA hjem nå, as I type, og shipping har aldri vært noe problem.
 2. Har nesten trykket på "kjøp" på rs820 et par sene kvelder på Reverb. Ender nok opp med en sånn jeg også, om jeg finner i rett farge!
 3. Jeg tenker at om det en cpu til gaming du ønsker så er de bra valg. Til en ren daw kommer du vanskelig utenom, etter mitt syn, amd ryzen. Den nye serien kommer for salg om 3 uker. Der ville mine penger havnet.
 4. Noen som kjenner denne? Såvidt jeg skjønner er alle Tanglewood produsert i Kina. Lurer på om det er verdt å betale 4500 for en brukt slik, eller om jeg skal finne meg noe annet fra f. eks Seagull, S&P eller lignende. Det er jo ikke en overflod av 12-strengere på Finn. Angrer på at jeg ikke kjøpte en Seagull til 2500 i fjor. Info fra arkivet til Tanglewood (6-strengs utgaven)
 5. Godt jeg ikke har havnet på banjokjøret!
 6. Er det https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=191807547 kanskje?
 7. Det finnes jo studio med minihumbuckere, men de fleste årsmodellene er med humbuckere.
 8. Jeg har ikke eid en selv, men har hørt lydmessig sammenligning med sg. Firebird føles litt annerledes enn mange andre å spille på, den er litt lang. Pass på at du er komfortabel med det. (Jeg har en firebird, men ikke studio)
 9. Det er (veldig) lenge siden en top of the line PC ble avdanket på 4-5 år. Den blir jo ikke avdanket for at 5 års utvilking har gjort noe 50% raskere, og DAWene dreier seg først og fremst om lagring RAM, og DSP/CPU. Altså IKKE grafikk, der utviklingen har vært størst. Lag en fin maskin i dag og du har en helt grei maskin om 10 år også.
 10. https://www.vinylengine.com/turntable_forum/viewtopic.php?t=86273 Ser på sykkel-vm og surfer, og ble nysgjerrig 🙂 Ser ut som det er en skrue du kan justere selv som fikser dette.
 11. Vill gjetning er at innersporet, sirkelen, ikke er langt nok inne til å utløse mekanikken.
 12. OK - det er "40% rabatt akkurat nå" på FX2. Har tenkt lenge på å kjøpe meg noe slikt. Holder det fint med standardversjonen (til $59) eller anbefales pro-versjonen til (til $119)?
 13. De er vel forsåvidt egentlig det, under helst under navnet "dekorpærer". Koster skjorta. Si hei til Aliexpress. Har akkurat bestilt 25+ slike edison/filament/dekorpærer til arbeidslivsfag på 10 trinn 🙂
 14. Jeg har en vox nighttrain - topp som står oppå et V112NT. Kan switches mellom 15 og 7 watt. Kjekk sak, men country er vel neppe den sterkeste siden.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.