Web Analytics
Jump to content

LP JR 3


Recommended Posts

Jaja, da blir det en til, ble ikke 100 prosent fornøyd med nr 2, så da fant jeg en unnskyldning til nr 3. Jeg laget en ny mal etter samme prinsipp som sist, men  denne blir  vel tilnærmet størrelse som var tenkt opprinnelig, den blir omtrent 13 "på tvers, og 14" lengde+ lengden av hornene. Jeg bruker en bit Ask her, har etpar stykker som er store nok til en onepiece. Sånn som biten er nå veier den drøyt 2,7 kg, så blir spent på vekt til slutt. Den skal høvles litt ned på tykkelsen og freses rundt kanten men ikke før i morgen. Halsen kommee forhåpentlig vis fra Kina snart...  En ting til, rar duft av Ask... håper den forsvinner etterhvert. Ha en fin aften  der ute. 

IMG_1261.JPG

 • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Rent personlig så har jeg  lite sans for bigsby , Med unntak på Gretsch. Har hatt en Gretsch med bigsby, men den datt ut av stemming med en gang jeg brukte Bigsby-armen.  Det hadde vel kanskje gått an å få orden på det, men solgte gitaren istedenfor. Når det gjelder denne type gitar som jeg lager nå, er det enkelheten ved de som tiltaler meg , enklest mulig, en pickup -volum og tone. Kan eventuelt montere en nakke pickup i tillegg, med en toggle switch for å bytte mellom de, men sannsynligvis ikke. ? 

Edited by arneK
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kjekt at du følger med på byggetrådene... jeg vet ikke helt om jeg fårstår hva du spør etter nå? Kan jo legge ut et bilde av hælen på den , kanskje det hjelper? Jeg freser bare en halslomme ved hjelp av en mal laget etter den aktuelle halsen, for å få den så trang som mulig. Det er litt variasjon fra hals til hals. Denne kommer til å stikke 4,5 cm inn i gitarkroppen, det holder det om limflatene blir godt tilpasset. Må tilte halsen noen grader for å få god action på strengene, det er litt utfordring å få den vinkelen riktig. Noen gode tips på det? 

image.jpg

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Tom Bukovac spilte en litt nydelig versjon av sin Planet TD1 i en av sine leksjoner… så jeg tabba den og la over videoen til Hr. Bukovac… og håper han ikke kjører en Don Henley på rompa mi… usikker på legaliteten. Har ikke fått no claim, brukes til educational purpose, kreditert opphavsmannen og sendt ham flere meldinger om at han bare må si ifra om han synes det er ugreit… 🤷🏼  
  • Jeg hadde den gamle passive EHX Switchblade og var ikke fornøyd med den, det var for mye "switchpop". Jeg tror denne nye aktive er mye bedre. Forresten, Palmer Triage er en flott switcher, og jeg har sett på YouTube at Slash også bruker den,...eller har brukt den. Den har fasejustering, liten gainjustering, tre separate transformatorer, alle mulige koblingskombinasjoner , og alt skjer helt stille.
  • VOX AC15 eller VOX NT er god løsning for det meste. 
  • Jeg kan jo legge til at jeg faktisk har kjøpt en Boss Katana siden jeg postet siste innlegg i denne tråden, og jeg må si at jeg er meget godt fornøyd. Til hjemmebruk, er den helt glimrende, og jeg har til og med brukt den live i litt "nedpå", små pub-anledninger. I de anledninger, har jeg brukt den i "panel mode" med pedalbrett foran, og det har fungert utmerket. Hvis man gidder å bruke litt tid på software som hører til, kan man få veldig fine settinger skreddersydd for et hvert bruk også.
  • Tar opp en gammel tråd. "Øvingsrommet" ble til soverom, og "barneforsterker" ble dermed aldri innkjøpt. Nå er det igjen gryende bandinteresse blandt ungdommen, og dermed står igjen forsterkerinnkjøp på lista. Er det fortsatt Boss Kantana, Roland Blues Cube, Marshall Valvestate og Blackstar HT20 som gjelder, eller er det kommet andre alternativer?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.