Web Analytics
Jump to content

LP JR 3


Recommended Posts

Jaja, da blir det en til, ble ikke 100 prosent fornøyd med nr 2, så da fant jeg en unnskyldning til nr 3. Jeg laget en ny mal etter samme prinsipp som sist, men  denne blir  vel tilnærmet størrelse som var tenkt opprinnelig, den blir omtrent 13 "på tvers, og 14" lengde+ lengden av hornene. Jeg bruker en bit Ask her, har etpar stykker som er store nok til en onepiece. Sånn som biten er nå veier den drøyt 2,7 kg, så blir spent på vekt til slutt. Den skal høvles litt ned på tykkelsen og freses rundt kanten men ikke før i morgen. Halsen kommee forhåpentlig vis fra Kina snart...  En ting til, rar duft av Ask... håper den forsvinner etterhvert. Ha en fin aften  der ute. 

IMG_1261.JPG

 • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Rent personlig så har jeg  lite sans for bigsby , Med unntak på Gretsch. Har hatt en Gretsch med bigsby, men den datt ut av stemming med en gang jeg brukte Bigsby-armen.  Det hadde vel kanskje gått an å få orden på det, men solgte gitaren istedenfor. Når det gjelder denne type gitar som jeg lager nå, er det enkelheten ved de som tiltaler meg , enklest mulig, en pickup -volum og tone. Kan eventuelt montere en nakke pickup i tillegg, med en toggle switch for å bytte mellom de, men sannsynligvis ikke. ? 

Edited by arneK
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kjekt at du følger med på byggetrådene... jeg vet ikke helt om jeg fårstår hva du spør etter nå? Kan jo legge ut et bilde av hælen på den , kanskje det hjelper? Jeg freser bare en halslomme ved hjelp av en mal laget etter den aktuelle halsen, for å få den så trang som mulig. Det er litt variasjon fra hals til hals. Denne kommer til å stikke 4,5 cm inn i gitarkroppen, det holder det om limflatene blir godt tilpasset. Må tilte halsen noen grader for å få god action på strengene, det er litt utfordring å få den vinkelen riktig. Noen gode tips på det? 

image.jpg

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.