Web Analytics
Jump to content

Boss Solderless Cable Kits


Griffin
 Share

Recommended Posts

Boss satser for tiden og kommer også med Solderless patch cables...

https://www.boss.info/us/products/bck-24/

Jeg tenker ikke gå inn på diskusjon om Solderless vs. solder... men hva tycker folket om disse? Er det andre sett dere heller ville gått for (ea. Evidence, Free the Tone, Lava, George L)???

Grunnen til at jeg spør er at jeg holder på med ett relativt omfattende brett med switcher (Boss ES-5) og det er ca. 15 patch kabler jeg må fikse og ønsker å lage lengder som passer så det ikke blir masse rot. Alternativet som gjør at jeg kan få begynne å leke meg med brettet relativt snart er loddefrie alternativ... plassbegrensningen gjør at alternativet er å kjøpe nye som passer med de lengdene de kommer med. Prisen blir vel rundt omkring den samme...

Men Boss kommer her med en pakke med litt mer enn til å lage 5 kabler og til en svært mye rimeligere penge enn de andre... så hva tycker folket???

 

Link to comment
Share on other sites

Jeg tipper det der er helt dugende greier jeg! Nå er vel Lava og Evidence mer "high end", men jeg tror helt ærlig ikke at det er store forskjellen. Det er nok isåfall øynene som hører forskjell. 

Ser de også kjører en bulk pack med 100 konnektorer, hadde vært interessant å vite hva det ligger på i pris. 

Link to comment
Share on other sites

Det sentrale med slike kits er:

-kvalitet/pris ratio

-holdbarhet i festet (løsner pluggene lett?)

-tykkelse på plugg

-kan kablene vries uten at koblingen svikter?

Forskjeller i lydkvalitet kan også forekomme. 

Link to comment
Share on other sites

Bruker selv George L på mitt brett med ES-8, rette plugger inn i ES-8 og vinklede inn i pedalene. Har jo ikke testet Boss sine....

Men uansett, fordelene med solderless er at du lett lager kabler som er nøyaktig så lange som du trenger, når du fort har 15-20 og mer kabler på brettet blir det fort kaos, og for lange kabler hjelper ikke! Men George L liker seg best helt i ro, og må ettertrekkes av og til, spesielt de vinklede..

Link to comment
Share on other sites

2 timer siden, stromstans skrev:

Jeg synes du skal "ta en for laget" og teste de for så å fortelle oss hvordan de var. 

Ser de koster 1275,- hos Gear4Music (har ikke funnet de andre plasser ennå) så det kan jo plutselig hende... koster en del mer for alle andre...

Må bare finne ut hva jeg kan mekke med de pluggene og kablene jeg har liggende først....

Link to comment
Share on other sites

Boss sine ser ut som en variant av det f.eks Disaster Area selger. Samt en del andre.

Men skal du kjøre loddefritt, gå for Evidence SIS først som sist, det er et bombesikkert system. Hadde aldri trodd jeg ville si akkurat dèt om loddefritt, men de er helt sjef.

Man skjønner det så fort man lager en kabel med de. Senterleder skrues inn i pluggen og du klarer ikke å skille kable og plugg, og det er før man har skrudd på hodet.

Og hodet sitter dønn fast.

Skal aldri lodde en patchkabel igjen. :)

 

 

Link to comment
Share on other sites

Jeg har brukt George L i mange år, og sjelden hatt problemer. Ved kontaktfeil er det bare å skru til litt, eller i verste fall ta av pluggen, kutte en cm. eller to av kabelen og skru på plugg igjen. 

Link to comment
Share on other sites

Ok... point taken...

Dessverre er ikke fruen så keen på at jeg bruker ca. 3000,- hos Godlyd for så mange plugger og kabel så da må noen være behjelpelig å kjøpe stæsj jeg har lagt ut på Finn.no ??

Alternativt så må jeg bare brette opp ærmene å lodde sjæl av det jeg har... skal ikke være så mange plugger i manko, men de er litt diger disse neutrik pluggene bak ES-5'n men de går vel akkurat på det brettet jeg har ?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Fra mylespaul.com/forum: From another forum: Your results may vary- Gibson Pickups DC Resistance Values Gibson Burstbucker Pro (sim: BB1,Alnico5, potted) 7.4 KO Gibson Burstbucker Pro (sim: BB2, Alnico5, potted) 8.0 KO Gibson Burstbucker 1 (Alnico2) 7.5 KO Gibson Burstbucker 2 (Alnico2) 8.0 - 8.4 KO Gibson Burstbucker 3 (Alnico2) 8.2 - 8.8 KO Gibson '57 Classic (Alnico5) 7.44 - 8.5 KO Gibson '57 ClassicPlus (Alnico5) 9.0 - 13.8KO(the 9.0 appears to be a screw-up or faulty PU) Gibson Dirty Fingers (2xCeramic) 16.0 -16.6 KO Gibson Mini-humbucker (Alnico2) 6.0 - 6.4 KO Gibson 490R (Alnico2) 7.2 - 7.83 KO Gibson 490T (Alnico2) 7.9 - 8.53 KO Gibson 498T (Alnico5) 12.32-13.46 KO Gibson 496R (Ceramic) 8.3 - 8.63 KO Gibson 500T (Ceramic) 14 – 15 KO Gibson Angus Young (Alnico5) 13.5 KO Gibson Tommy Iommi (Alnico2+Ceramic) 16.5 KO Gibson Joe Perry(BB2&3?) (Alnico5) 8.4(neck)-8.8 KO(bridge) Gibson Jimmy Page (Alnico5) 7-8 KO(not found yet, but I reckon within these values) Gibson P-90R (Alnico5) 7.7 - 8.5 KO Gibson P-90T (Alnico5) 7.8 - 9.35 KO Gibson P-100R (Alnico5) 6.1 KO Gibson P-100T (Alnico5) 9.4 - 16.0 KO Gibson P-94R (Alnico5) 8.1 KO Gibson P-94T (Alnico5) 9.1 KO Gibson HB-R (Alnico5) 7.06 - 9.13 KO Gibson HB-L (Alnico5) 13.39 - 15.3 KO
  • Støtter BB Pro.  Akkurat dette med dårlig merking av pickups er en uting. Jeg har handlet en god del BKP det siste året, og de er definitivt verst på dette (absolutt ingen merking..). 
  • Siden de er merket med Alnico V, vil jeg si at det er BB Pro.
  • Pent brukt akkurat passe liten/stor og akkurat passe mye lyd til små øvinger / gigs. Liten, lett og allsidig !  Liten ‘rift i Tolexen’. Og billig ! 1900,-  Tranby.  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.