Web Analytics
Jump to content

Boss Solderless Cable Kits


Griffin

Recommended Posts

Boss satser for tiden og kommer også med Solderless patch cables...

https://www.boss.info/us/products/bck-24/

Jeg tenker ikke gå inn på diskusjon om Solderless vs. solder... men hva tycker folket om disse? Er det andre sett dere heller ville gått for (ea. Evidence, Free the Tone, Lava, George L)???

Grunnen til at jeg spør er at jeg holder på med ett relativt omfattende brett med switcher (Boss ES-5) og det er ca. 15 patch kabler jeg må fikse og ønsker å lage lengder som passer så det ikke blir masse rot. Alternativet som gjør at jeg kan få begynne å leke meg med brettet relativt snart er loddefrie alternativ... plassbegrensningen gjør at alternativet er å kjøpe nye som passer med de lengdene de kommer med. Prisen blir vel rundt omkring den samme...

Men Boss kommer her med en pakke med litt mer enn til å lage 5 kabler og til en svært mye rimeligere penge enn de andre... så hva tycker folket???

 

Link to comment
Share on other sites

Jeg tipper det der er helt dugende greier jeg! Nå er vel Lava og Evidence mer "high end", men jeg tror helt ærlig ikke at det er store forskjellen. Det er nok isåfall øynene som hører forskjell. 

Ser de også kjører en bulk pack med 100 konnektorer, hadde vært interessant å vite hva det ligger på i pris. 

Link to comment
Share on other sites

Det sentrale med slike kits er:

-kvalitet/pris ratio

-holdbarhet i festet (løsner pluggene lett?)

-tykkelse på plugg

-kan kablene vries uten at koblingen svikter?

Forskjeller i lydkvalitet kan også forekomme. 

Link to comment
Share on other sites

Bruker selv George L på mitt brett med ES-8, rette plugger inn i ES-8 og vinklede inn i pedalene. Har jo ikke testet Boss sine....

Men uansett, fordelene med solderless er at du lett lager kabler som er nøyaktig så lange som du trenger, når du fort har 15-20 og mer kabler på brettet blir det fort kaos, og for lange kabler hjelper ikke! Men George L liker seg best helt i ro, og må ettertrekkes av og til, spesielt de vinklede..

Link to comment
Share on other sites

2 timer siden, stromstans skrev:

Jeg synes du skal "ta en for laget" og teste de for så å fortelle oss hvordan de var. 

Ser de koster 1275,- hos Gear4Music (har ikke funnet de andre plasser ennå) så det kan jo plutselig hende... koster en del mer for alle andre...

Må bare finne ut hva jeg kan mekke med de pluggene og kablene jeg har liggende først....

Link to comment
Share on other sites

Boss sine ser ut som en variant av det f.eks Disaster Area selger. Samt en del andre.

Men skal du kjøre loddefritt, gå for Evidence SIS først som sist, det er et bombesikkert system. Hadde aldri trodd jeg ville si akkurat dèt om loddefritt, men de er helt sjef.

Man skjønner det så fort man lager en kabel med de. Senterleder skrues inn i pluggen og du klarer ikke å skille kable og plugg, og det er før man har skrudd på hodet.

Og hodet sitter dønn fast.

Skal aldri lodde en patchkabel igjen. :)

 

 

Link to comment
Share on other sites

Jeg har brukt George L i mange år, og sjelden hatt problemer. Ved kontaktfeil er det bare å skru til litt, eller i verste fall ta av pluggen, kutte en cm. eller to av kabelen og skru på plugg igjen. 

Link to comment
Share on other sites

Ok... point taken...

Dessverre er ikke fruen så keen på at jeg bruker ca. 3000,- hos Godlyd for så mange plugger og kabel så da må noen være behjelpelig å kjøpe stæsj jeg har lagt ut på Finn.no ??

Alternativt så må jeg bare brette opp ærmene å lodde sjæl av det jeg har... skal ikke være så mange plugger i manko, men de er litt diger disse neutrik pluggene bak ES-5'n men de går vel akkurat på det brettet jeg har ?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.