Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

stromstans

Medlem
 • Innholdsteller

  1 397
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

stromstans vant dagen sist Mai 5 2017

stromstans hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

445 Excellent

Om stromstans

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag 10. feb. 1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://soundcloud.com/stromstans

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Hamar

Nylige profilbesøk

5 955 profilvisninger
 1. Q1 2019. Ikke helt sikre på når ennå.
 2. Woho! Første singel fra ny plate sluppet!
 3. Krøkkete er vel akkurat det det ikke er, men ganske begrenset er det jo. Veit at mange G2-diehards kompenserer for dette med en Selah Quartz V2.
 4. Hvis du stapper en Gigrig Humdinger inn i en av loopene skal det gå helt fint.
 5. Din analyse av ES-8 vs G2 høres spot on ut i mine ører. G2 er så tullete lett å programmere at man i ytterste nød kan gjøre en del av det med tærne mens man spiller (så fremt man er hippie og spiller uten sko). Vær dog obs på at du bare kan flytte én loop per patch på G2, veit det er en stor turn-off for mange. Selv har jeg satt opp slik: fx send - volumpedal - patch bay - fx return. Når jeg spiller på amp uten effektsløyfe setter jeg bare en patchkabel mellom send og return på patch bayen. Easy peasy.
 6. Med god margin det meste gitar for penga jeg noensinne har fått. Det skal skje noe meget drastisk med bruktmarkedet for at jeg skal gi slipp på den.
 7. Den er en sky jævel. Til tross for tusener av påståtte observasjoner gjennom årene har ingen noensinne klart å fremskaffe håndfaste bevis, og i vitenskapelige kretser har det lenge vært akseptert at den perfekte overdrive bare er en myte.
 8. Det høres litt snodig ut. Hva slags amp? (forøvrig aldri dumt med en god EQ-pedal)
 9. Personlig foretrekker jeg volumpedal etter vreng og gjerne i effektsløyfen, slik at den ikke påvirker mengden forvrenging, men det er jo en smakssak.
 10. Dimmere og gitarutstyr går dårlig sammen.
 11. Merker du noen forskjell hvis du skrur på dimmeren?
 12. Ja, jeg heller veldig mot de nå. Ser også at JHS gjør en mod av VP JR som også frister, for jeg liker egentlig veldig godt hvordan den føles rent fysisk.
 13. Hyssingen røk endelig på den tonesugende Viper Jr’en min, så da tar jeg dette som en mulighet til å oppgradere. Men til hva? Har hatt Viper Jr’en i snart ti år (og vært misfornøyd i snart ni) så jeg har svært liten kjennskap til hva annet som finnes. Trenger en pedal med jevn sweep og minimalt med tonetap. To buffer or not to buffer? Også en fordel at det er noe som finnes på lager i Norge, for jeg trenger den allerede neste helg (da ble det ikke Goodrich denne gangen heller). Køyr debatt!
 14. Hva er det som støyer så mye at du trenger en gate, egentlig?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.