Web Analytics
Jump to content

Flaut cover av Breathe...


master_k

Recommended Posts

Uff. Var veldig skeptisk om å legge ut denne saken. Jeg har ikke lagt ut noe her på en veldig god stund, men here goes nothing.

Ok. Bare så det er sagt, så vet jeg at vokalen er sur på enkelte steder. Grunnen til at jeg ikke rettet det opp, var fordi det hastet med å få ferdig demo til å sende til trøndertun. Denne var da altså med på demoen.

Jeg spiller alt her. Det er vel ingen av instrumentene her som er ment som solistisk. Helhetsinntrykket er det viktigste med denne tracken :P Trommene er spilt inn med elpianoet mitt manuelt til en metronom.

Ikke klag over vokalen! Jeg vet at den suger :D (enkelte steder), og at det er plasser der ikke burde ha vært tostemt...

For de som tør, enjoy:

[http://home.no/necrophiliac/01 - Breathe (In The Air).mp3]

Lim inn linken i webleseren. Fikk det ikke til å funke...

Link to comment
Share on other sites

Fett :)

Kult piano!

Behagelig å høre på unge mann!

Du kunne jo ha erstattet Wright hehe :)

Ikke så verst vokal heller! :)

8)

Eneste er at bassen høres ut som den promper... Egentlig høres det fett ut så... Gløm det :)

Link to comment
Share on other sites

Kan si meg enig i at gitaren burde ha fått en litt mer dominerende plass i lydbildet -- det er vel og bra at du kanskje er flinkere på piano, men gitaren formelig trygler etter mer volum og dynamikk, og det synes jeg den fortjener i dette tilfellet. Med det sagt, dette var absolutt veldig bra, og jeg er ikke den som jubler over Pink Floyd-covere uansett kvalitet...

Link to comment
Share on other sites

Slett ikke værst. Nå har ikke jeg hørt orginalen, men er det serriøst du som gjør alt? Synger og? Synes dette var veldig bra jeg, men som flere har sagt så kunne gitaren ha vært litt lengre fremme.

Link to comment
Share on other sites

Kompliment in progress: Jeg har hørt på Breathe versjonen din sykt mange ganger nå! FInner ikke DSOTM og hakke lagra filene på pcen engang! :|

Og gidd ikke å lade iPoden nå! 8) (Ps. jeg hakke mini jeg har skikkelige saker)

Link to comment
Share on other sites

Skjønner ikke hva du er flau for :)

Det var veldig bra!

Jeg er flau over strofen: "All you touch is all you see" :) Der synger jeg nemlig surt ;) Lytt nøye etter.

Kompliment in progress: Jeg har hørt på Breathe versjonen din sykt mange ganger nå! FInner ikke DSOTM og hakke lagra filene på pcen engang!  :|  

Og gidd ikke å lade iPoden nå!  8)  (Ps. jeg hakke mini jeg har skikkelige saker)

Hihi :) Morsomt :P Finn DSOTM versjonen fort! Den er jo den beste ;)

Takker for alle kommentarer. Flott og høre :) Ettersom dere er gitarister (jeg er ikke det i all hovedsak), så skjønner jeg argumentet deres. Hadde jeg gjort en ny miks på låta, så skulle gitaren ha vært mye mer fremme i lydbildet ;) You guys are alright :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
  • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.