Web Analytics
Gå til innhold

Morph

Medlem
 • Innholdsteller

  593
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Morph

 • Rang
  Bassplayer From Hell

Contact Methods

 • Website URL
  http://killahippie.tk

Profile Information

 • Bosted
  Hellbound in Arendal
 • Interesser
  Mus, dop og dømetall
 1. Morph

  plekter

  Jeg bruker og forguder Dunlop Nylon Standard 1.0
 2. Broren til Tom Araya spiller forresten bass i Thine Eyes Bleed. Dem er verd å sjekke ut.. Høres ut som en mye mye heavyere utgave av In Flames.
 3. Phil synger jævlig likt til Ozzy på Electric Funeral-coverlåta.
 4. Ikveld er den store kvelden! Vi har flyttet konserten til den store salen, så det er nok av plass.
 5. 9. JUNI braker det løs på Kulturhuset i Arendal. Norges eldste rockklubb feirer sine 25 år med en stor konsert med fete Norske band! ARENDAL ROCK KLUBB 25 ÅR LIVE PÅ SCENEN / LINE UP: STONEGARD YTO - XIII - RANGERS - THE 10 FT BABY - STILL MESSIN Hvor: Arendal Kulturhus Når: 9 Juni Kl: 20.00- 24.00 Bill.100.- Medl. Bill.150.- Ikke medl. Arr. Arendal Rock Klubb Fri alder
 6. Endelig er hjemmesiden og forumet oppe! Hadde håpt å at folk ville registrere seg på forumet til en av Norges eldste rockeklubber (hvis ikke den eldste ). Her kan dere bl.a. sende forespørsler til booking-gruppa hvis dere er på utkikk etter spillejobber, og mye mye mer. Med tanke på at forumet nettopp er opprettet, så hadde det vært flott om dere kom med forslag til design og kategorier. Vi sees! http://www.arendalrk.com http://www.arendalrk.com/forum
 7. Rebel Meets Rebel Dimevision 1
 8. Cannibal Corpse til lørdag Satyricon i mai Down i juni og Wacken i august.
 9. Med medlemmer fra Pantera, Corrosion Of Conformity, Crowbar og EyeHateGod Panteras Philip Anselmo har samlet svirebrødrene sine for å lage musikk med utpreget bredbent ganglag. Dette er deres første europaturné. Noen kaller det metall-infisert stoner-rock, andre beskriver det som old-school hard rock. Uansett er det helt klart 70-tallsinspirert og laget under påvirkning av Black Sabbath og Led Zeppelin. Philip Anselmos supergruppe slapp en plate midt på 90-tallet. "Nola" ble tatt godt imot av kritikerne, og solgte over en halv million eksemplarer. I 2002 slapp de oppfølgeren "Down II". www.down-nola.com Bill. kr. 225,- + bill.avg. kr. 25,-. 18 år leg. www.billettservice.no Dette er faenmeg årets konsert for meg!
 10. At puddelrockern ikke vet hva han snakker om.
 11. Du puddelrocker, som du sikkert ikke vet så har Sepultura denne touren for å promote deres nyeste album, Dante XXI. Skal dem bare droppe hele touren bare pga trommisen ikke vil spille? Dette er forresten ikke første gang Igor har droppet en tour. Uansett så er Roy Mayorga en ufattelig bra erstatning. Selv synes jeg at Derrick Green synger utrolig bra. Men det er jo opp til øret som hører. Men han kunne godt spilt litt mer gitar. Du mener at de ikke burde spille låter fra Roots og tilbake?!....Gratulerer din IQ = 0! Selvfølgelig burde dem jo spille dem gamle låtene. Det var jo dem som fikk dem opp og ut fra Brazil! Andreas, Paul Jr. og Igor har jo alltid vært med på å lage låter, selv om Max har stått for de fleste tekstene. En liten ting til....om det blir en reunion så blir det om 20 år! De tar en Sabbath. Max har selv sagt dette. Begge er jo uansett fornøyde med det de har gående nå, så hvorfor gå tilbake til det gamle? Kan du legge ut en link til innspillingen av Sepultura-konserten du hørte? Gikk selv etter 2-3 sanger da In Flames spilte. Det ble for kjedelig. Men det var morro å dytte korthåra In Flames-gutter veggimellom under Sepultura.
 12. OPPDATERING! Konserten i Tønsberg er avlyst pga inkompetente arrangører.
 13. Skal på konserten, men det blir for å se Sepultura. Er enig i at Dante er bra. Selv om det ikke høres ut som det gamle. In Flames derimot, er jeg ikke noe fan av. Er ikke fan av musikk der man spiller heavy og plutselig legger om fra skriking/growling til melodisk sang. En annen ting som irriterer meg er at Sepultura er oppvarmingsband, akkurat som sist. Syns heller In Flames skulle varmet opp for dem. Det drar også litt ned at Igor ikke spiller.
 14. Ok, jeg juger kanskje litt når jeg skriver at vi er et danseband. Vi spiller lekegrind/macgyvergrind (blandings av hard/grindcore og thrash) Vi har konserter: Torsdag 16. Mars i Arendal KulturCafeen kl 19 til 23. FRI ALDERSGRENSE !!! (med alkoholservering) Spiller også sammen med: Hostile (deathgrind) og Skada Unge (Streetpunk) Pris: 50 for medlemmer 70 for resten. Konserten som skulle være på Rivals 17. Maris i Tønsberg, er avlyst pga en eller annen idiot hadde dobbelbooket stedet! Lørdag 18. Mars i Oslo Blitz kl ca 20 til ?? Sist vi hadde konsert her så var det fri aldersgrense og 50kr å komme inn. Går ut i fra at det er det nå også. + det er billig øl! (god nok grunn bare det!) Spiller også sammen med:Hostile og Hellhaikers (Punk, etter det jeg har hørt så minner de veldig om Misfits) Kan desverre ikke svare på hva prisene er i Tønsberg og Oslo er, da jeg bare er med å arrangere konsert i Arendal. Men jeg kan legge til noe mer info neste gang jeg blir oppdatert.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.