Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

eXX0n

Medlem
 • Innholdsteller

  1 977
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om eXX0n

 • Rang
  Speed Dog
 • Bursdag 22. sep. 1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.progressivepoetry.com

Profile Information

 • Bosted
  Kristiansand
 • Interesser
  Gittarr
 1. For en teit tråd Jeg vil nok spille som meg selv, da kommer jeg nok lengst. Man kommer ikke noen sted ved å kopiere andre. "Don't you rather want to succeed as yourself than as a Bobby Beers clone?" -Rock Star Og til dere som ville ha spillt som Jimi. dere hadde ikke kommet lengre enn til øvingslokalet. Jimi kunne egentlig ikke spille gitar. Han var bare litt kreativ og "fant opp" den "moderne" måten å spille gitar på. Alle gjør det han gjorde, nå.
 2. Han gjør det og. Men alle sammen spiller hovedsaklig på Stratocastere. Og her på forumet er vi ikke alltid like glade for at folk drar opp poster som er over 1 år gammle.
 3. Jeg går bort til nærmeste vask, skrur på varmt vann å stikker henda under vann strålen Funker fett
 4. Dream Theater(Official Bootleg) - Dark Side og The Moon DVD og CD Fikk de i posten i dag Sinnsykt tøfft!
 5. eXX0n

  Bassgalleriet

  En god kamerat av meg har en sånn Utrolig god bass Og en Cort og en Ibanez og en Samick og en 5 strengs Fender Jazz Bass (eller var det Precision?) EDIT: Mente 5. Ikke 7
 6. De som synes det er vanskelig og vil lære det kan jeg anbefale og starte å synge i et kor. Der synger de 4 stemt, som regel. Om det er SATB korsats. (altså Soprat, Alt, Tenor, Bass)
 7. Du kan få sagt det du Kjeks Og jeg er enig med deg, Kirk har lagd mange fete soloer. The Unforgiven f.eks.. Kjempe fet. Og Wherever I May Roam.
 8. Jeg kjøpte den da butikken åpna (klokka 09.00 i går, på utgivelsesdatoen ) Ah Fikk ikke kjøpt den i går fordi fattern er på besøk så jeg måtte henge med han, men jeg fikk kjøpt den i dag da^^ Sinnsykt bra konsert. Har lånt den av bassisten vår på VHS og jeg ble trollbundet med en gang.
 9. Var jeg den første som kjøpte Pink Floyd - PULSE dvd'en?
 10. Rainbow - Catch The Rainbow The Anthology
 11. Van Halen - Best of Both Worlds. Anbefales
 12. Numbers from the Beast - An All star salute to Iron Maiden. Pokkers fet tribute plate fra mange fete artister. Paul Gilbert spiller på The Evil That Men Do. Satan så fett Anbefales.
 13. Det er ingen definisjon. Eller jo, Blues. Blues betyr egentlig nedtrykkt/lei seg og det er det musikken egentlig handler om. "a good man feeling bad"
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.