Web Analytics
Jump to content

Mye å gjøre av prosjekter og det går sakte men her er det


Recommended Posts

Jeg har følgende prosjekter gånde. Ombygging av to stratocastere. Den blå mangler bare 70-talls stemmeskruer og Fender 10,5mm sadler og det er den blå. Den har fått 3 brytere i stedet for 5-veisvender og den har fått ny hals. Den hvite bygges også om til 3 brytere i stedet for 5-veisvender og nye stemmeskruer, Fender 70-talls og nye volume/tone knapper i helt hvit farge. Det er alle ombygginger. Den så har jeg Jacksongitaren og Tele Deluxe 72, og til slutt Candy apple red strat. Nå har jeg nettopp betalt den kroppen og den kommer antagelig på mandag.

Men det er en ting som gjør at det går sakte. Jeg elsker å utvikle Lego Technic modeller på computer og bygge dem etterpå. 50% av pengene mine går til LEGO og det sinker.

Link to comment
Share on other sites

Ja. Samme programmet som utviklerne i Danmark bruker bare at de har større delebibliotek.

Men over til gitar. 

Den blå her har ny hals og den har fått tre brytere. Denskal få 70's stemmeskruer og nye Fender 10,5mm sadler og custom logo. Og Nye strenger. 

 

 

IMG_0434.JPG

IMG_0435.JPG

 

 

Så har vi ombygging av den hvite som skal få brytere i stedet for vender og 70's Fender stemmeskruer. Og logo.

IMG_0437.JPG

IMG_0438.JPG

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Dette er jo bare litt av prosjektene mine så jeg må sette opp en plan. Siden de begynner å få få floyd rose stoler på TNTguitars så kjøper jeg en til min Jackson nå om noen dager. Etter det blir det Candy Apple red strat som skal bygges ferdig og jeg trenger bare stemmeskruer og tre brytere så er den hvite ok.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Nå er lodding endelig ferdig. 

Jeg valgte både 5veisvender OG valg av serie og parallell ved tre brytere. Det som settes i paralell får venderen signal av. Resten går igjennom brytere. Står alt i parallell blir det 5 posisjoner i vender, omvendt da er alt i serie. Jeg kan også ha neck/middle i serie og bridge/middle i serie. Evt neck/bridge. I tillegg kan jeg sette en pickup i parallell via venderen hvis alle pickups skal brukes. Nå gjenstår bare knotter og stol. Det bestiller jeg om noen dager. (Og strenger) 

Kanskje en uvanlig løsning jeg har valgt men... 

 

image.jpeg

 

 

image.jpeg

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

5 timer siden, Tarzan skrev:

Hvofor alle disse bryterne? fase vendere eller?

Edit: leste nederste post akkurat.. 

Det står godt forklart. md bryterne så velger jeg om det skal være koblet i serie eller paralell. Hvis alt står i serie så virker ikke venderen og alt jeg bruker brytere til å styre og står alt i paralell så virker venderen som en normal 5veisvender. Selvfølgelig kan jeg ha to i serie og en i paralell. Men det er bare den i paralell som venderen får kontakt med. Jeg kan også bruke to i serie og koble ut en pickup helt ved i sette en pickup i paralell og passe på at signalet ikke bare går igjennom venderen i stedet. (Stille venderen i "feil" posisjon).

Jeg til en bryter. Den som står alene er felles fasevending av alt. 

 

image.jpeg

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

13 timer siden, Rottenikken skrev:

Jeg til en bryter. Den som står alene er felles fasevending av alt. 

 

image.jpeg

Mulig det er lenge siden jeg har plukket opp straten min, men vil ikke den bryteren bli veldig i veien når du faktisk skal spille på gitaren? Den stikker kanskje ikke så langt opp at det blir et problem....?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Fra mylespaul.com/forum: From another forum: Your results may vary- Gibson Pickups DC Resistance Values Gibson Burstbucker Pro (sim: BB1,Alnico5, potted) 7.4 KO Gibson Burstbucker Pro (sim: BB2, Alnico5, potted) 8.0 KO Gibson Burstbucker 1 (Alnico2) 7.5 KO Gibson Burstbucker 2 (Alnico2) 8.0 - 8.4 KO Gibson Burstbucker 3 (Alnico2) 8.2 - 8.8 KO Gibson '57 Classic (Alnico5) 7.44 - 8.5 KO Gibson '57 ClassicPlus (Alnico5) 9.0 - 13.8KO(the 9.0 appears to be a screw-up or faulty PU) Gibson Dirty Fingers (2xCeramic) 16.0 -16.6 KO Gibson Mini-humbucker (Alnico2) 6.0 - 6.4 KO Gibson 490R (Alnico2) 7.2 - 7.83 KO Gibson 490T (Alnico2) 7.9 - 8.53 KO Gibson 498T (Alnico5) 12.32-13.46 KO Gibson 496R (Ceramic) 8.3 - 8.63 KO Gibson 500T (Ceramic) 14 – 15 KO Gibson Angus Young (Alnico5) 13.5 KO Gibson Tommy Iommi (Alnico2+Ceramic) 16.5 KO Gibson Joe Perry(BB2&3?) (Alnico5) 8.4(neck)-8.8 KO(bridge) Gibson Jimmy Page (Alnico5) 7-8 KO(not found yet, but I reckon within these values) Gibson P-90R (Alnico5) 7.7 - 8.5 KO Gibson P-90T (Alnico5) 7.8 - 9.35 KO Gibson P-100R (Alnico5) 6.1 KO Gibson P-100T (Alnico5) 9.4 - 16.0 KO Gibson P-94R (Alnico5) 8.1 KO Gibson P-94T (Alnico5) 9.1 KO Gibson HB-R (Alnico5) 7.06 - 9.13 KO Gibson HB-L (Alnico5) 13.39 - 15.3 KO
  • Støtter BB Pro.  Akkurat dette med dårlig merking av pickups er en uting. Jeg har handlet en god del BKP det siste året, og de er definitivt verst på dette (absolutt ingen merking..). 
  • Siden de er merket med Alnico V, vil jeg si at det er BB Pro.
  • Pent brukt akkurat passe liten/stor og akkurat passe mye lyd til små øvinger / gigs. Liten, lett og allsidig !  Liten ‘rift i Tolexen’. Og billig ! 1900,-  Tranby.  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.