Web Analytics
Jump to content

En til country solo:)


williamh

Recommended Posts

"Bra spilt" er vel en av de største underdrivelsene jeg har lest på lenge på forumet.

Blir omtrent som om da Ole Ellefsæter kom tilbake fra OL i 1968, og ble møtt på jernbanestasjonen av halve Brummunddal, inkludert korpset og ordføreren, og ble mottatt med følgende replikk fra ordføreren- "Jaja, Ole, det kunne jo gått verre det der."

Imponert.

Link to comment
Share on other sites

Det jeg finner mest fascinerende med dette her er at det er en 15-åring som er såpass interessert i country! Det var ikke jeg på din alder for å si det sånn, og igrunn ingen jeg kjenner heller.

Uansett, utrolig bra spilt! Enig med de som ønsker med lyd på strat'en ;)

Link to comment
Share on other sites

Tusen takk! SveinA, Er selvlært så husker ikke helt når jeg startet å klimpre litt på den gitaren vi hadde hjemme, men vil tippe at jeg har spilt ordentlig i kanskje 5 år. Blir lite spill i hverdagene pga skole, trening osv, men halvtime-time hvis jeg har tid. I helgene og ferier derimot går meste parten av tiden med på noen ordentlig lange økter med gitarspilling/innspilling/komponering (alt fra 5-10 timer vil jeg tippe :D

Edited by williamh
Link to comment
Share on other sites

21 minutter siden, Aphelion skrev:

...eller ha det som hobby, og ha en vanlig jobb, så du slipper å bli drittlei :P

Vanskelig å leve av slikt ja. men bra spilt var det jo. Men nivået i Nashville (Guthrie Trapp, Daniel Donato etc) er ganske høyt så det skal litt mer til før man blir virkelig imponert :-)

 

Gitarister kan stort sett (spes i Norge) hovedsakelig kun ha et levebrød av undervisning eller av å spille i kjente band med lang levetid og jevnlig turnering. Ellers kan man overleve som gitarist via den hellige kombinasjon NAV, samboerske med jobb/leilighet, pokerspill på si (risikabelt), arv og donasjon, halv stilling som sovende nattevakt... Mange muligheter :-)

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.