Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

ebbe

Medlem
 • Innholdsteller

  179
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

114 Excellent

Om ebbe

 • Rang
  Viderekommen

Profile Information

 • Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

879 profilvisninger
 1. Den er borte på iPhone/Safari og Windows/Firefox hos meg.
 2. Absolutt hyggelig å se deg tilbake @Rottenikken, spør gjerne her først hvis det er noe du lurer på (før du setter igang).
 3. Ser vanligvis at slike hull plugges, men mulig det går fint med formtre også. Lettere enn å plugge er det i alle fall.
 4. Ta en kikk her, særlig delen om "Position the neck". https://www.stewmac.com/How-To/Online_Resources/Neck_Building_and_Repair_and_Setup/How_to_install_a_Fender_style_bolt-on_neck.html Slurver du her (som jeg gjorde), ender du å måtte starte på nytt. Standard bor-diameter mener jeg å huske skal være 1/8 tomme. Btw, formtre i gamle skruehull er vel ikke helt anbefalt..
 5. Kone-drap burde inkluderes i korona-statistikken.
 6. Gikk fra 11 til 08 på en LP, mest bare for teste ut. I førsten var det en veldig annerledes følelse - som om løse strenger hang og slang over alt.. var ganske avslørende hvis man spilte litt slurvete. Nå føles det helt naturlig, tror ikke kommer til å bytte tilbake igjen. Har ikke reflektert over om lyden er noe annerledes. Men savner litt den tighte følelsen som tykkere strenger gir (bass-siden).
 7. Takk, det ordnet seg (Biltema har billige skrutvinger som dugde helt ok).
 8. Er det noen på strekningen Oslo - Gjøvik som har tvinger til å lime bridge på akustisk? Trenger de neste helg (6-8 mars).
 9. Ja, ja.. har en apple candy red '60s. (men klarer ikke å poste bilder, som du vet)
 10. Nydelig. Virker som et vel overveid kjøp - noe som ikke er veldig vanlig her i gården..
 11. Ønskes kjøpt, raskt. Er vel den samme som også sitter i SG (?). Trenger ikke være høy kvalitet, bare den virker.
 12. Enig med @WelhavenT - ser legitim ut. "T" står vel for Tradional - altså ingen vekt reduksjon. Du kan jo skjekke med en kjøkkenvekt. (Bør vel tippe 4 kg, men her er jeg på tynn is).
 13. Synes dette 'lugger' - hvorfor skulle selger unnlate å nevne at elektronikken ikke var koblet opp? Dette er en vesentlig mangel, som burde være grunn til å heve kjøpet. Synes du ikke skal foreta deg noe med gitaren før du har fått selger i tale (med mindre dette var opplyst i annonsen).
 14. Høres rart ut. Ville startet med å spørre selger hvorfor seriemummeret ikke stemmer (kan bare være at butikken som solgte den første gangen la den tilbake i feil kasse - har skjedd før). Forklaringen på hvorfor den ikke er loddet er jeg mer spent på.. Link til annonsen?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.