Gå til innhold

ebbe

Medlem
 • Innholdsteller

  173
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

113 Excellent

Om ebbe

 • Rang
  Viderekommen

Profile Information

 • Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

825 profilvisninger
 1. Kone-drap burde inkluderes i korona-statistikken.
 2. Gikk fra 11 til 08 på en LP, mest bare for teste ut. I førsten var det en veldig annerledes følelse - som om løse strenger hang og slang over alt.. var ganske avslørende hvis man spilte litt slurvete. Nå føles det helt naturlig, tror ikke kommer til å bytte tilbake igjen. Har ikke reflektert over om lyden er noe annerledes. Men savner litt den tighte følelsen som tykkere strenger gir (bass-siden).
 3. Takk, det ordnet seg (Biltema har billige skrutvinger som dugde helt ok).
 4. Er det noen på strekningen Oslo - Gjøvik som har tvinger til å lime bridge på akustisk? Trenger de neste helg (6-8 mars).
 5. Ja, ja.. har en apple candy red '60s. (men klarer ikke å poste bilder, som du vet)
 6. Nydelig. Virker som et vel overveid kjøp - noe som ikke er veldig vanlig her i gården..
 7. Ønskes kjøpt, raskt. Er vel den samme som også sitter i SG (?). Trenger ikke være høy kvalitet, bare den virker.
 8. Enig med @WelhavenT - ser legitim ut. "T" står vel for Tradional - altså ingen vekt reduksjon. Du kan jo skjekke med en kjøkkenvekt. (Bør vel tippe 4 kg, men her er jeg på tynn is).
 9. Synes dette 'lugger' - hvorfor skulle selger unnlate å nevne at elektronikken ikke var koblet opp? Dette er en vesentlig mangel, som burde være grunn til å heve kjøpet. Synes du ikke skal foreta deg noe med gitaren før du har fått selger i tale (med mindre dette var opplyst i annonsen).
 10. Høres rart ut. Ville startet med å spørre selger hvorfor seriemummeret ikke stemmer (kan bare være at butikken som solgte den første gangen la den tilbake i feil kasse - har skjedd før). Forklaringen på hvorfor den ikke er loddet er jeg mer spent på.. Link til annonsen?
 11. Kjøpte en Fender-amp av nikotro. Slutter meg til det det som er sagt tidligere, hyggelig kar.
 12. Tror det hemmelige trikset du leter etter kalles 'fall-away'. Konseptet er enkelt, men å få det til er en helt annen sak..Har kommentert det i en tidligere post her på forumet.
 13. Ser solid ut, men 125£ + sikkert 30-40£ i frakt + 25% mva på kab&frakt + fortollingsgebyr..jeg ville forsøkt bruktmarkedet her hjemme.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.