Web Analytics
Jump to content

NGD - Tele Custom


Pledrik
 Share

Recommended Posts

Helt siden jeg var for treig på avtrekkeren og gikk glipp av en slik en for en stund tilbake så har jeg angret som en bikkje. Da denne herligheten dukket opp på finn.no forleden var det rett og slett ikke noe håp for lommeboka. Måtte ha den. 2012 CS Tele Custom 61 RI er vel ca rett betegnelse - lettvekter som spiller, låter og ser ut som en million. Liker. Kom med hvitt plekterbrett, men rappet et sort et fra min '77 Tele og da satt den, gitt.

201534_015.jpg

201534_018.jpg

201534_009.jpg

201534_023.jpg

Og så et bilde av hvordan hun så ut da jeg hentet henne, for de av dere som kommer til å klage på at jeg byttet brett;):

201534_002.jpg

Edited by Pledrik
 • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Er en 61, ja. Var litt sløv da jeg skrev. Null slitasje på hals, men eier kjøpte den ny i Sverige så er nok ikke samme.

Er veldig fornøyd - beste Tele'n jeg har spilt på (men nå har ikke jeg spilt på veldig mange...)

Link to comment
Share on other sites

Takker for hyggelige tilbakemeldinger. Har fått spilt en del nå, og gitaren er rett og slett fantastisk bra. Har egentlig aldri skjønt hvor bra Tele kan være før nå. Nå er det bare å øve inn noen køntrislægers.

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.