Web Analytics
Jump to content

NGD - Tele Custom


Pledrik

Recommended Posts

Helt siden jeg var for treig på avtrekkeren og gikk glipp av en slik en for en stund tilbake så har jeg angret som en bikkje. Da denne herligheten dukket opp på finn.no forleden var det rett og slett ikke noe håp for lommeboka. Måtte ha den. 2012 CS Tele Custom 61 RI er vel ca rett betegnelse - lettvekter som spiller, låter og ser ut som en million. Liker. Kom med hvitt plekterbrett, men rappet et sort et fra min '77 Tele og da satt den, gitt.

201534_015.jpg

201534_018.jpg

201534_009.jpg

201534_023.jpg

Og så et bilde av hvordan hun så ut da jeg hentet henne, for de av dere som kommer til å klage på at jeg byttet brett;):

201534_002.jpg

Edited by Pledrik
 • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Er en 61, ja. Var litt sløv da jeg skrev. Null slitasje på hals, men eier kjøpte den ny i Sverige så er nok ikke samme.

Er veldig fornøyd - beste Tele'n jeg har spilt på (men nå har ikke jeg spilt på veldig mange...)

Link to comment
Share on other sites

Takker for hyggelige tilbakemeldinger. Har fått spilt en del nå, og gitaren er rett og slett fantastisk bra. Har egentlig aldri skjønt hvor bra Tele kan være før nå. Nå er det bare å øve inn noen køntrislægers.

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.