Web Analytics
Jump to content

Yamaha Studio Lord SL500


OsamaFetLaden
 Share

Recommended Posts

Har option på en japansk 'Lesboa' (som en kompis en gang omtalte en Les Paul jeg hadde som) av denne typen. Den er fera tidlig åttitall. Noen som vet noe/mener noe om den? Treverk, kvalitet, osv.

Har fått serienummeret på den også. Dette er en gitar fra '81, IIRC. Fins det nettdatabaser eller fora man kan finne ut noe om en konkret Yamaha SL ut fra serienummeret?

Link to comment
Share on other sites

Har havna på mylespaul tidligere, v/ googling, men etter å ha registrert meg der---i dag---fant jeg en e-postadresse man kan henvende seg til Yamaha gjennom, så takk for tipset.

Ang. kvalitet på modellen er det veldig mye forskjellig som skrives der ute, fra at det er drit til at det er bedre enn Gibson CS, akkurat som når man generelt googler MIJ-kopier av ikoniske amerikanske gitarer. Det som er rimelig sikkert, så langt, er at modellnumrene sier en del om konstruksjon og materialer. De lavere modellene har bolt on-hals og billig tre, mens de høyeste har mahogny og ibenholt der Gibson har mahogny og ibenholt. Men når det gjelder SL500 står det noen steder at den er i mahogny der en GIbson er det, mens det andre steder står at de har lønnehals og agathiskropp.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Har en 1978 Yamaha sl500s studio lord, helt orginal og syns selv den er like god som Gibson les paul standarden som han jeg spiller i band med har. Holder stemmingen like bra, solid detaljert lyd fra mikkene. Alt i alt en kjempegitar :) Hatt masse gitarer de siste 25 årene også Gibson, Fender, ESP og dette er en av de beste så den blir i samlingen. Får du tak i en vil du garantert ikke bli skuffet :) Deesuten er det en sl500s er den også sjelden så du kan gjøre en god handel. Ligger på rundt 7500 kroner på ebay. Kroppen er laget av agathis, det er derfor den er så tung som den er :) Lykke til.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Siste aktive tråder

  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.