Web Analytics
Jump to content

Dragonfire pickups...


Rottenikken
 Share

Recommended Posts

Kjenner dere til dragonfire? Jeg har det i starten min. 18 dollar. På websiden sår det at de hadde fått spørsmål om hvordan de låt. Og da svarer de at beste svar var ca samme lyd som Mexico. De har Dragonfire Texas blues til ca 60 dollar og de skriver at man ikke vil høre forskjell på de og Fender Texas spesials. Kan dette stemme? Uansett stod det at mine standard Dragonfire var en stor oppgradering av Fender Squire og importgitarer.

Link to comment
Share on other sites

Tror Dragonfire er helt ålreite greier å sette inn i en Squier. Ellers har man alltids GFS. Jeg syns de gir latterlig mye for pengene egentlig.

Tror Dragonfire er helt ålreite greier å sette inn i en Squier.

Ellers har man alltids GFS. Jeg syns de gir latterlig mye for pengene egentlig.

Ja, men portoen fra GFS er ikke snill. Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Nå mangler jeg bare stol. Nå er ikke dette Squire mer men en Custom med Squire hals, hvitt plekterbrett, men sorte cover, elekronikk pickups etc er nytt. og til slutt 6 små skruer til å feste pickups med. Ellers er det ren Custom. All hardware er gull og sort Fender bakplate.

Jeg kjøpte en Squire for å få halsen gratis. Alt annet hadde jeg liggende. Jeg har solgt deler for over 108 euro, dvs det Gitaren kostet og fått en hals gratis på den måten

post-13591-0-42135200-1420285686_thumb.j

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Jeg ville kalt det for en partscaster :) Custom er vel et litt diffust uttrykk og som regel brukes det av produsenter når de lager en litt annerledes variasjon av en etablert model. For eksempel for å skille en LP standard fra en litt endret variant.

Ellers brukes det jo om en gitar der man i større eller mindre grad kan bestemme specs for så å få den laget på bestilling enten fra gibson/fender custom shops eller andre custom gitarbyggere.

Jeg mener at en partscaster er og blir akkurat det. Hvis ikke har jeg i allefall mange custom gitarer i samlingen.

Link to comment
Share on other sites

Er vel Hvitravn som postet for lenge siden at GFS er det samme som Artec. Finner ikke igjen tråden.

Stemmer at GFS er produsert av Artec. Men de har egne spesifikasjoner på pickupene, så det er ikke det samme som standardmodellene til Artec.
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Har bestilt fra GFS et par ganger.. 3 ganger totalt tror jeg?

Mener å huske at frakten var ganske snill, i tillegg til at pakkene gikk rett gjennom tollen uten problemer :)

Har hvertfall vært veldig fornøyd med samtlige GFS jeg har hatt, høy kvalitet på lyden til rimelig pris.

Link to comment
Share on other sites

Jeg hadde dragonfire liggende. Derfor spurte jeg. Og komplett koblet elektronikk med fillsize potmetere. Ikke CTS men det kommer senere. Jeg skal også sette på EKTE Fenderhals senere - ny. Tenkte på Mexicohals. Det kommer også sorte skruer til pickups. Pickups blir Texas specials. Foreløpig er sånt planer. Men nå må jeg først få Wilkinson stol i gull.

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.