Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

KimT

Medlem
 • Innholdsteller

  130
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Good

Om KimT

 • Rang
  Viderekommen

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

1 050 profilvisninger
 1. Pussig dette; Her om dagen var jeg innom Falck Musikk, og bestilte en gitar (akkustisk) med rosewood I, antagelig mer tre enn for elektriske. Kom til å ta 2 til 4 måneder+ å få den bygget og sendt hit. Jeg bestilte, og skal på en arbeids tur som tar meg over grensa, hvor jeg enkelt og greit tar med Gio RG gitaren min, som jo går fint å ta med over, og trener om kvelden etter arbeidsdagene. Mitt inntrykk? Ting ordner seg. Forhåpentligvis går fortolling og papirarbeid fortere med tiden, så vi slipper å vente; men jeg gleder meg til en ny fin gitar, selv om det tar over 4 måneder.
 2. For å være ærlig, har jeg ikke sett maken angående utvalget der i venstrehendte sett. Frister!
 3. Sikker på at ikke miljødirektoratet har misforstått spørsmålet? Fra amerikanske nettsider går det fram reglene som de blir innført der gjør unntak for personlige instrumenter med opptil 10kg av rosewood. https://reverb.com/news/new-cites-regulations-for-all-rosewood-species Hvordan skal noen seriøst klare å komme over 10kg med rosewood på gig? Har Norge innført en strengere regel enn CITES avtalen fra Johannesburg? Jeg skjønner ikke det svaret du fikk.
 4. Kommer alle gitarer i framtiden til å bli for salg i butikker med samme type sertifikater som lovlig elfenbein , junglecock og løveskinn? Og for de uten oversikt, hvilke gitarer går utenom dette, kassegitarer av gran/amerikansk sedertre? Går noen Fendere klar?
 5. Skulle jeg spilt med min Cube 15 i band sammenheng, ville jeg nok måtte bruke mikrofon foran, den har egentlig noen emulert høyttaler. Nyere Cube's har dette, tror jeg. Slik som de skela viser.
 6. Over til Ibanez, jeg vet jeg liker Ibanez sin akustiske gitar serie og den smale nakken på det jeg har sett av de, er dette typisk for alle Ibanez, også artwood serien?
 7. Vet veldig lite om 12 strengere, men liker du Stairway to heaven? Den doubleneck gitaren hadde standard pickuper fra Gibson, hva med PAF stil pickups? Gibson leverer jo 12 strengere med PAF.
 8. 3/4? Vet egentlig ikke hva det er, har vel ikke sett en slik engang, så da står jeg over den..
 9. Er dette en ok stålstrenger for prisen? Eller er det andre venstrehendt modeller jeg bør vurdere? Har bare en elgitar, men er på utkikk etter en akustisk gitar https://www.thomann.de/intl/ibanez_aw54minilbopn_artwood.htm
 10. Jeg ser det er en 12 strenger app for apple ipad/iphone, men er ikke det du trenger egentlig ett printet ut skjema over hvilke toner strengene skal ha? Det er jo noe slikt de fleste starta med når de stemte kassegitar med 6 strenger første gangen også, eller sin første elgitar.
 11. Noen som er klar over at Amerikansk lov er tydelig på copyright? Beskytter du ikke din vare, intellektuelt verk og merket, mister du beskyttelsen. Enten blir det søksmål -> avtale med lisens produksjon. Eller søksmål -> cease and desist. Truer noen Gibson på noe som helst vis, må advokater inn og markere at Gibson beskytter sin eiendom (, tror egentlig ikke søksmål er nødvendig, bare en legal markering). På grunn av lov. Om ikke kan alle i verste fall bare bygge i vei helt legale Gibson Les Paul med merke på headstock, helt åpenlyst. imho. Skjønner ikke hvorfor det diskuteres, når G
 12. Det fine er jo at alle har en egen, privat oppfatning om hva som er den ultimate gitaren, og ingen har 'egentlig' rett eller feil. Men tenker du på coilsplit på de humbuckerene, Rottenikken? Det ville jo vært en utrolig allsidig gitar. Ser ut til å bli en utrolig bra gitar uansett.
 13. Så det stod på høyre side: Gibson Les Paul 1959 burst, estimated used value 140 000 - 240 000$
 14. Sånn som den Dragonfire vs Fender videoen hørtes ut for meg, i mine hodetelefoner (Shure SRH440), har dragonfire mer output og annerledes frekvens bilde, i noen eksempler høres fenderen mer "Fyldig" ut. Dragonfire høres ut som har mindre lyd i en del frekvenser, eller de er borte.
 15. Vet ikke så mye om shapeways, men har bestilt en ting derifra. Kjøper man enkle ting som mobil deksler og morsomme saker holder de mål, om designeren har gjort jobben sin. For gitardeler? Aner egentlig ikke.. Men shapeways virker bedre enn billigprinterne som reprap og makerbot (som jo også bare printer plast..).
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.