Web Analytics
Jump to content

NBD!


Thunder Fingers

Recommended Posts

Ja, okei da, får vel gi Straymond denne tråden:

NBD!

Peavey DynaBass Unity, "The mean green MF".

Jeg forstår absolutt hva folk mener når de sier at denne bassen holder en kvalitet langt over sin prisklasse (nå skal det sies at disse kostet 900dollar ny på en tid da Rickenbackere gikk for 6 - 700 dog ), strengene er meget lave, og jeg har ikke hatt en bass som det er så enkelt å "sweepe" på uten klirr. Om skuldrene mine fremdeles tåler denne om noen uker så kommer jeg til å bytte ut elektronikken med Seymour Duncan Quarterpoundere og en Sadowsky preamp.

unnskyld kameraet

post-7488-0-76425200-1408292273_thumb.jppost-7488-0-39913400-1408292276_thumb.jppost-7488-0-95580100-1408292278_thumb.jp

Edited by Thunder Fingers
Link to comment
Share on other sites

Jeg spiller eksklusivt på Neckthrough basser etter at en med skruer slapp halsen på scenen en gang :P (Det var mye min egen feil, jeg hadde eksperimentert meget mye med den bassen)

TC: Her sier jeg at jeg har lyst å komme på konsert med bandet ditt og dette er det jeg får til respons? haha. Nei, alle har lov å si sin mening, men om jeg skulle hoppet inn i hver eneste tele og jaguar-tråd og fortalt hvor stygge de er og at designet bare fungerer som opptenningsved i min verden, så hadde det blitt utrivelig her (Men for å være helt ærlig så hadde jeg aldri trodd jeg skulle eie en grønn bass noen gang)

...Forøvrig så er jeg veldig glad i basser som får folk til å reagere litt, og denne her er deffinitivt en slik en ;)

Nå har jeg hentet strenger på lokalet og skal gi den en skikkelig setup.

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Denne fikk meg i gang med et prosjekt jeg har hatt liggende lenge!

Prosjekt The Mean Green Rock Machine er i gang, blir vel en tråd om den etterhvert!

Ellers kan jeg ikke skjønne at det skal være galt med grønn bass!

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.