Web Analytics
Jump to content

NBD!


Thunder Fingers
 Share

Recommended Posts

Ja, okei da, får vel gi Straymond denne tråden:

NBD!

Peavey DynaBass Unity, "The mean green MF".

Jeg forstår absolutt hva folk mener når de sier at denne bassen holder en kvalitet langt over sin prisklasse (nå skal det sies at disse kostet 900dollar ny på en tid da Rickenbackere gikk for 6 - 700 dog ), strengene er meget lave, og jeg har ikke hatt en bass som det er så enkelt å "sweepe" på uten klirr. Om skuldrene mine fremdeles tåler denne om noen uker så kommer jeg til å bytte ut elektronikken med Seymour Duncan Quarterpoundere og en Sadowsky preamp.

unnskyld kameraet

post-7488-0-76425200-1408292273_thumb.jppost-7488-0-39913400-1408292276_thumb.jppost-7488-0-95580100-1408292278_thumb.jp

Edited by Thunder Fingers
Link to comment
Share on other sites

Lekkert!

Link to comment
Share on other sites

Jeg spiller eksklusivt på Neckthrough basser etter at en med skruer slapp halsen på scenen en gang :P (Det var mye min egen feil, jeg hadde eksperimentert meget mye med den bassen)

TC: Her sier jeg at jeg har lyst å komme på konsert med bandet ditt og dette er det jeg får til respons? haha. Nei, alle har lov å si sin mening, men om jeg skulle hoppet inn i hver eneste tele og jaguar-tråd og fortalt hvor stygge de er og at designet bare fungerer som opptenningsved i min verden, så hadde det blitt utrivelig her (Men for å være helt ærlig så hadde jeg aldri trodd jeg skulle eie en grønn bass noen gang)

...Forøvrig så er jeg veldig glad i basser som får folk til å reagere litt, og denne her er deffinitivt en slik en ;)

Nå har jeg hentet strenger på lokalet og skal gi den en skikkelig setup.

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Sittet å spilt litt, og det er overhodet ingenting feil med denne bassen her, Med unntak av en Status Graphite bass jeg eide for mange år siden så er nok dette den mest lettspilte bassen jeg har vært bort i. Jeg har fremdeles lyst å hive Quarterpoundere i den :P

Link to comment
Share on other sites

Nice!

Link to comment
Share on other sites

Denne fikk meg i gang med et prosjekt jeg har hatt liggende lenge!

Prosjekt The Mean Green Rock Machine er i gang, blir vel en tråd om den etterhvert!

Ellers kan jeg ikke skjønne at det skal være galt med grønn bass!

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Feit bass. Grættis. :)

Kropp og hals i lønn med hvaslagstre imellom?

Link to comment
Share on other sites

Jeg synes denne er lekker. Jeg kan normalt styre meg når det gjelder "bling-faktoren" som kommer med "gull"-hardware, men gitt tiden den er laget i så synes jeg det er kult å beholde det for autentisitet.

Link to comment
Share on other sites

Jævla klønete fasong på kroppen

What?!

Den er vel helt fin. Denne, derimot, er klønete:

squiggly.jpg

Sorry....OT, men likevel... ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


 • Siste aktive tråder

  • Ingen grunn til å kjøpte HB. Kjøp heller originalen til bedre pris! (for de som tror at HB er bedre enn originalene) https://www.strawyellow.shop/collections/guitar?fbclid=IwAR1GUiTSgd0JOzFmL7DCy1-LgFsAAkGPmm5Cc7V1yJQR8F6xu4tjnuR7wqA  
  • Jeg har to. Du trenger ikke å sjekke kvaliteten. De er ca. akkurat der hvor andre billigproduksjon fra østen ligger. Kjøper du de litt dyrere variantene så øker kvaliteten ganske mye, men det finnes også tilsvarende kvalitet med andre logoer.  
  • Kan være en del bestiller seg en HB for å sjekke kvaliteten bare, men kanskje glemmer at alle instrumenter trenger et ordentlig setup før de virkelig blir spillbare…, og det er ikke så fristende å legge 1500,- på bordet for en ny nut og setup på en gitar en ikke får mer enn 2000+ for…
  • lada er jo ganske kult, da. men har dere lagt merke til hovr mange harley benton det blir solgt på finn for tiden? mye, i forhold til sannsynlig markedsandel, vil jeg si. hva skjedde? VAR de ikkke "nesten identisk kvalitet som fender, gibson" likevel? tvilsomt at jeg vil bytte ut min strat mot en HB, vil  jeg påstå. mange som går på slike sosiale media, bullshit hypes. men når det kommer til stykke, er det en grunn til at de er priset så lavt. men hey, mye tilgjengelige instrumenter betyr lavere pris, så flere begynner å spille (eller ihvertfall har råd til å begynne) gitar. win-win. testet en thomann (hora) oktavmndolin en gang. den var søppel. men noen påstår at slike ting ikke bare er brukbare, men tilogmed god kvalitet. folk er lettlurte.
  • Husker Gitarnorge for +- 10 år siden. Akkurat samme greia. Da hadde nesten alle en Epiphone som var minst like bra eller bedre enn en Gibson Custom Shop.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.