Web Analytics
Jump to content

Gibson akustisk hører kjedelig og død ut


Kentucky
 Share

Recommended Posts

Jeg kjøpte nettop en Gibson Songwriter Koa. Har prøvd en tidligere å den var helt fantastisk lyd i . Kjøpte nettop en brukt på ebay for en god sum. Men fikk et skjokk når jeg høre hvor kjedelig den hørtes ut. Har også en Taylor 214ce som bare synger i forhold. Den har riktignok sikkert en god del mer topp osv. Men føler Gibson gitaren bare føles død. Satte på nye strenger men følte det ikke hjalp nevneverdig. Har ikke fått noen til å gi en second opionion. Men skuffelsen var helt enorm. Jeg har ikke justert noe på gitaren og action er litt høy, men den burde i teorien klange fint. Føler jeg må spille hardt og itensnt for å i nærheten av samme lydnivå og klang som på Taylor gitaren. Noe som har opplevd samme eller har jeg bare rett å slett vært unlucky? Dette er snakk om unplugged uten forsteker.

Edited by Kentucky
Link to comment
Share on other sites

Er sånn med akustiske gitarer. av samme modell kan en være magisk og en annen være helt grei.

Er den lite brukt? Spill masse på den. "åpnes" og blir bedre med mye spilling over tid.

Prøv med luftfukter i gitaren og la den ligge i kassen. Oppbevart i tørr luft /lav luftfuktighet over tid påvirker også lyden.

Gibson og Taylor er også veldig forskjellige gitarer...

Link to comment
Share on other sites

Dersom du er som meg og ikke kan skru gitar selv, så ville jeg tatt den til en dyktig gitarfikser. Det kan garantert gjøres mye som vil bedre dette. Selv fikk jeg bl.a. ny nøtt og strengepinner i ibenholdt (auda), og det ga en heeelt annen klang. Er halsen rett og helt fast?

Link to comment
Share on other sites

Jeg har hatt taylor gitaren først å prøvd gibson i ettertid . Men , men føler kanskje den har åpnet seg mer jo mer jeg har spilt . Trenger nok en justering . Men det kommer sannsynligvis ikke til å gjøre underverker . Skal gi den litt mer tid . Plugget i fishman ampen låter den fantastisk . Men det er jo

Mer mikk systemet .

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.