Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Kentucky

Medlem
 • Innholdsteller

  1 087
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Kentucky

 • Rang
  A serious man

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.myspace.com/dawnofretaliation

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Interesser
  Music , football , Dødsmetall, Film
 1. Bare for å gi en liten oppdatering. Føler gitaren har åpnet seg mye mer, har enda ikke satt den opp skikkelig. Men nå når jeg går tilbake på Tayloren høres den litt billig ut i forskjell.
 2. Jeg har hatt taylor gitaren først å prøvd gibson i ettertid . Men , men føler kanskje den har åpnet seg mer jo mer jeg har spilt . Trenger nok en justering . Men det kommer sannsynligvis ikke til å gjøre underverker . Skal gi den litt mer tid . Plugget i fishman ampen låter den fantastisk . Men det er jo Mer mikk systemet .
 3. https://soundcloud.com/kenneth-santa-cruz-bassan La ut noen shady lydklipp av både taylor gitaren og gibson gitaren. Kan dere høre forskjell .
 4. Bruker Elixir nanoweb light. Har ikke skjekker halsen . Har spilt gitar i mange år men kan ingenting med å skru på dem . Må kanskje få en gitarfikser å se på den . Føler ko mer jeg spiller på jo mer synes jeg den høres dårlig ut .
 5. Ja har begge i samme rom. Taylor har mer klang hørers klarere ut og har mye mer crisp. Mens jeg sliter med å få noe futt ut av GIbson gitaren. Akkurat som jeg spiller på en sliten gammel låft gitar.
 6. Ja, jeg har prøvd samme gitaren før. Det var derfor jeg tok sjangsen. Men å finne en så død gitar var skuffende. Regner ikke med at det noe man kan gjøre?
 7. Jeg kjøpte nettop en Gibson Songwriter Koa. Har prøvd en tidligere å den var helt fantastisk lyd i . Kjøpte nettop en brukt på ebay for en god sum. Men fikk et skjokk når jeg høre hvor kjedelig den hørtes ut. Har også en Taylor 214ce som bare synger i forhold. Den har riktignok sikkert en god del mer topp osv. Men føler Gibson gitaren bare føles død. Satte på nye strenger men følte det ikke hjalp nevneverdig. Har ikke fått noen til å gi en second opionion. Men skuffelsen var helt enorm. Jeg har ikke justert noe på gitaren og action er litt høy, men den burde i teorien klange fint. Føler jeg må
 8. Viss du virkelig vil ha en metal øks. Så vurderer jeg å selge min Washburn WM526 ferrari red. Den er dog dyr, men ufattelig bra gitar.
 9. Noen som vet hvilke chords som blir spilt? Da tenker jeg på ingrid olava sin versjon. evt denne :
 10. Om lyden blir bedre kan bare du svare på , om du liker lyden eller ei. Jeg personlig liker EMG meget godt og har de i begge gitarene mine. Skifte pickups en for noen en smal sak. Om du er helt grønn, bør du kanskje få fagfolk til å montere. Det tipper jeg blir alt fra 500 til 1000 kr.
 11. Jeg har en Peavey Vypyr 15 watt jeg er intressert i å selge. Funker fint på hybel nivå!
 12. Jeg har har ødelagt en skrue på baksiden av gitaren. Den som "styrer" tension på fjærene. Det jeg har klart å gjort å er skru så mye med feil størrelse at det er umumlig å skru mer. "Hele "skruen er ødelagt , dvs det er ingenting som passer inn som jeg kan evt få den ut eller inn. Jeg har v.lagt et bilde for å vise hvilken jeg mener. Er det mulighet for å fikse denne v å skifte ut hele skruen?
 13. Har vært flere ganger med varierende erfaringer. 1 gang . Ganske unge og skulle prøve . Uffaterlig kjekt med ikke nær nok til å vær tight nok i studio . 2. Uffatelig forhastet fordi "producer" mente det tok for lang tid, og det merkes. 3. Hadde noe av det forhastet som forrige gang. Mer penger ble pluteselig forlanget, visse deler måtte spilles helt inn på ny. 4. Ny "producer" med helt egne meniner om hvordan ting skal låte. Helt latterlige i våre meninger og alt blir et stort søl. 5. Vår siste gang. Her har jeg aldri truffet en som kan ødelegge noe så mye. Fra lyd , til mastering osv. 6. Vi g
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.