Web Analytics
Jump to content

NGD (Warmoth super/classic strat)


rocktrond

Recommended Posts

Selv med egen gitarbutikk, så var lysten på en litt mer klassisk utseende øks/strat for stor til å la seg ignorere - men siden Fender ikke lager noen modell som kombinerer mine preferanser på specs og utseende så bestillte jeg meg en Warmoth.

I bunn og grunn er det snakk om en 80-talls superstrat, men som i stor grad lener seg mot 50/60 tallet rent estetisk. Men jeg er ikke puritaner på noe vis, så den eneste malen var mine ønsker :)

Ikke ferdig satt sammen enda, siden jeg venter på elektronik fra gitarist.no (noen Bourns potter og ett par switcher og jack-inngang fra Switchcraft). Skal også få full båndbehandling, intonering og justering fra Lindquist Gitarservice

Her er specs på treverket:

Hals:

CBS Stratocaster Reversed headstock
Warmoth Pro Construction
Quartersawn maple
Standard thin contour
10-16 compound radius
6100 stainless steel frets
Clear Satin Nitro finish
Kropp:
Strat
Chambered
Swamp Ash
Tobacco sunburst finish
F-hole
Contoured heel
Ellers er det:
Tortoise pickguard
SD SSL 5 single coil neck pickup (white)
SD JB humbucker (nickel)
Recessed Schaller Floyd (chrome)
Locking tuners
Slik ser den ut nå - før den er helt ferdig skrud sammen:
11908202806_4125c025d3.jpg
11907785584_69ec3e3160.jpg
Edited by rocktrond
 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Gikk for Schaller - liker dem best... Kunne tenkt meg å prøve Planet Waves sine, men det er ikke valg hos Warmoth, og jeg synes det var greit å bestille alt derfra (selv om jeg glemte en del ting :) )

Takker for svar. Det er Schaller sine jeg har vurdert og etter hva jeg har lest er det flere som liker dem. Så da blir det nok det på meg også.

?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.