Web Analytics
Jump to content

NGD! ESP Eclipse II Quilted top


Sexual_harrassement

Recommended Posts

Endelig var den her!.. Veldig fornøyd med den så langt. Hadde tenkt å kjøpe nye pickuper til den, men er storfornøyd med bill lawrence i neck`en! Fantastisk lyd i den.. Bridge pickupen er en Seymour JB, og er overraskende fornøyd med den også. Harmoniene synger mye bedre enn Dimebucker`n på BSG`n. Så nå blir det i allefall IKKE ett sett med Bareknucle Miracle Man, men bytter kanskje ut JB med en Miracle Man i burnt chrome. Tror burnt chrome vil se fett ut til denne finishen/quilted top`en. Tunerne ser ut som det er byttet fra gotoh (som pleier å sitte som stock tuners) til Sperzel Trim-Lok. Pottene ble nylig byttet av en tech som heter Kleppestø. Vet ikke hvem han er, men han må ha gjort en veldig god jobb, for de veldig nøyaktige. Gitaren var ekstremt godt pakket, og ser så godt som ubrukt ut. Veldig fornøyd med prisen jeg betalte for den=)

Hadde tenkt å bytte ut litt hardware, men virker jo knall alt som er der. kanskje jeg kjøper en bone nut=)..

post-13630-0-11520900-1388608180_thumb.j

post-13630-0-14605500-1388608184_thumb.j

post-13630-0-06433100-1388608187_thumb.j

post-13630-0-85098700-1388608190_thumb.j

post-13630-0-42548800-1388608194_thumb.j

post-13630-0-42648400-1388608198_thumb.j

post-13630-0-23031500-1388608202_thumb.j

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Føkk me! Det var en staselig øks! :D Grattis!

Takk for det=) er så fornøyd som jeg kan bli.. Jeg solgte unna gibson lp`ene mine for noen år siden, og angret litt på det. nå var tiden inne, og etter 8 mnd med søking på nettet og vakg av gitar, så fat jeg på ESP. Må si jeg var litt skeptisk til japaneserne. og når jeg først hadde bestemt meg, så var det ett evig dilemma om jeg skulla ha full thickness,svart eller floyd. jeg dreit i alt sammen, og kjøpte hard tail,quilted finish. Er veldig glad for at det ikke ble full thickness, for siden jeg ikke er så stor, så er den veldig komfortabel med litt tynnere kropp. Veldig lettvint med hard tail mtp diverse tunings, og jeg har fetish for flamed maple og quilted tops. Tror jeg aldri kommer til å kjøpe meg en gitar som IKKE har flamed eller quilted finish. Er veldig fristet til å kjøpe meg Bareknuckle i bridge, men ærlig talt så funkerer JB mye bedre enn jeg trodde. Så da er det nye dilemmaet om hvor mye forskjell det er på en JB og en Miracle Man.=)

Link to comment
Share on other sites

Grattis med utrolig fin øks og velkommen i ESP-klubben :D ESP kan sine topper :)

Du trenger ikke tvile et sekund på japanernes gitarbygger-kvaliteter, jeg har spilt på ESP siden 2008 og har aldri opplevd produksjonsfeil eller slurv på noen av

de ESP'ene jeg har fått inn gjennom døren. Har bestilt flere uprøvd fra USA og de har også vært upåklagelige!

Kombinasjonen med håndarbeid i toppklasse og bare top-of-the-line komponenter innenfor hardware og pickups,

gjør at ESP er noe av det ypperste som finnes der ute, ihvertfall for meg :D

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Er enig i at ESP er topp kvalitet. Hadde en M II tidligere og har nå en Eclipse. Fantastiske begge to. Min Eclipse er iallfall en keeper.

Jeg ga 8.3K inkl hardcase,frakt, ny elektronikk til potter. Er ikke det en bra pris med tanke på at den fremstår som nesten ubrukt, Sperzel Trim-lok, og det som fulgte med? Noen som har bareknuckles i en eclipse e.l?

Link to comment
Share on other sites

Er sikkert en grei pris det. Meiner å huske eg ga 7,5K for min, men var sikker heldig der. Er forøvrig godt fornøyd med EMG pups i min.

Var egentlig EMG jeg var forberedt på selv, men kjenner meg selv altfor godt, så de hadde blitt byttet ut etter en liten stund. Er veldig fornøyd med prisen jeg asså. og med tanke på at alle pottene og og wiring ble byttet ut med splitter nye i siste liten, så var det ett godt kjøp. Den ser jo nesten ny ut, og skulle jeg ha kjøpt en ny, så måtte jeg betalt det dobbelte + de tingene som er oppgradert på den. Ser jo på finn også at de fleste ligger på rundt 10 lapper, så 7.5 for din må jo ha vært en bra deal=)

Link to comment
Share on other sites

Det virker som en veldig bra deal. Jeg betalte 8.1 for min M-II inkl. kasse og en kompressor..god deal det også. morro med kjøpers marked

Ja,det var det absolutt=) Når det gjelder ESP, så er det skikkelig kjøpers marked på dem. er jo ikke så lenge siden de dyreste modellene av eclipsen kostet såvidt over 20000Kr. ihvertfall så er forholdet nypris - bruktpris god=)

Link to comment
Share on other sites

Kanonpris! Ingenting å si på det.

Ifølge gemusikk koster de fleste Eclipse-varianter fra 18k og oppover.

ESP Custom Shop begynner på...gulp...50k :-/

Vurderer å hive et sett med EMG James Hetfield signatur-pickups i min Eclipse,

De låter overraskende presist. Noen prøvd de?

Fant de på ebay til 1500 spenn.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
  • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.