Gå til innhold

Sexual_harrassement

Medlem
 • Innholdsteller

  122
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral

Om Sexual_harrassement

 • Rang
  Viderekommen
 1. Det er jo veldig lettvint å ha med fast bro siden jeg stemmer ofte ned i C# +40 cents. Har allerede en med Schaller floyd. Men på en annen måte, så gjør det ingenting om den nye gitaren har floyd, for man kan jo sette inn en "Tremo-No" hvis man vil ha fast bro i en floyd gitar. Åssen Ibanez`er er det som duger da? Mener å ha hørt at RG550 og oppover er greie gitarer? Synd det er så få folk i norge som har sans for ML formet gitarer!
 2. Ja, Esp horizon så jo helt genialt ut! Det hadde jeg glemt. Det var det jeg så på før jeg kjøpte eclipsen, men det var ingen på finn. no da. Og siden jeg har schaller floyd på washburn BSG, så tenkte jeg at det ville vært digg uten floyd.. Men floyd er kult!..
 3. Dette kan jeg veldig mye om, for jeg prøver å se etter "røverkjøp" på de gitarene der hver dag. Men en sjelden gang så kan man finne noen til "bare ett par-tre tusen dollars"=)
 4. Ja, Washburn dime3 USA koster som faen. De ligger på MINST 3500 dollar, vanligvis 5000 dollar og opptil 7500 dollar. Og da snakker vi brukte gitarer siden washburn KUN produserte dem fra 95 til 2005.. Washburn usa dime`s og washburn BSG er svindyrt, og customshop i høyeste kvalitet.
 5. Siden det er mange som har peiling på ibanez, suhr , "superstratter" osv her inne, så trenger jeg litt hjelp av dere. Jeg kjøpte meg en Esp Eclipse II quilted top for en god stund soden. Jeg ble så ivrig når jeg fant eclipsen, siden den hadde akkurat den quilt finishen jeg hadde lett etter lenge, at jeg ikke tenkte på hvor viktig GOD tilgjengelighet over hele gripebrettet er for meg. Jeg elsker LP formen på gitarer, men siden jeg er en relativ lav mann med små hender og korte fingre, så har jeg innsett at Eclipsen og Gibson LP generelt blir for kronglete for solospill for meg. Så da har jeg tenkt å legge gitaren ut for salg/bytte, og se etter en gitar med god "accessebility" på øvre del av gripebrettet. Siden jeg har eid mest Gibson LP`r og noen eclipser, så trenger jeg tips til en god gitar. Gjerne i "superstratt og ibanez land" eller lignende. Ibanez og andre "superstrat" merker er forsåvidt ukjent for meg. Har lite erfaring med dem, så jeg trenger tips til gode gitarer til mitt formål. Jeg spiller en del pantera,satriani, ozzy osv.. også shredder jeg litt. Gitaren bør ha tynn hals. Hvilke gitarer er å anbefale? Siden jeg skal selge/bytte ESP`n, så har jeg ett budsjett på ca 10K, og jeg kjøper helst på bruktmarkedet, for da for jeg mest for penga=) Setter stor pris på tips! PS: Jeg har en Washburn BSG custom som er ML formet, og den er helt perfekt for meg med tanke på tilgjengelighet på gripebrettet for solospill. Men de gitarene der går gjerne for 3500-5000 dollar brukt på ebay, og det blir dyrt etter frakt og mva. Dean har jo ett hav av ML`er, men de import modellene er ikke gode i det hele tatt. Dean ML USA er veldig bra, men en ny customshop går litt over budsjettet mitt. Hadde jeg bare funnet en brukt Dean usa ML fra 79-81 her tillands=)
 6. Fet! Frank, hvor kjøpte du den, og hva endte det på? var det ikke på rinkya du kjøpte den, eller tar jeg helt feil?
 7. Noen som har testet Randall RG13? Noen som vet om hvem som forhandler Randall i Norge? Her er litt info: Dette er en preamp pedal som er basert på RG,century og Warhead ampene til Randall. Pedalen er en amp i pedalform, og kan faktisk brukes som en head siden den har 1 watts poweramp i seg. Perfekt for mitt bruk. Jeg er på jakt etter "dimebag soundet" som han hadde på Far Beyond Driven skiva, uten å måtte kjøpe 150/200 w randall heads. Dime brukte jo også mxr flanger/doubler . furman PQ4 og mxr 6 band som han selv var viktig for sounden hans. Så da tenkte jeg at denne pedalen var jo AKKURAT det jeg letet etter. Det at den har 1 watts power amp er ett stort pluss, siden jeg bor i en kjeller leilighet, og har en familie på 5 over meg. http://www.randallamplifiers.com/th_product/rg13/ Takk.
 8. Jeg ville ha gått for en uten laminatgripebrett. Bagatell eller ikke. Jeg hadde laminatgripebrett, og likte det ikke. Og var heller ikke lett å selge. Gratulerer! tror jeg kan vedde en femtilapp på at du kjøper minst en gitar til i år!=)
 9. Ja. . Det er ihvertfall Ebony gripebrett. Gitaren er brukt veldig mye, men ser forsåvidt fortsatt ny ut. Brukt veldig forsiktig med andre ord. Ingenting har blitt borte enda, men jeg kan se at dem begynner å løsne litt.
 10. Det er en Boogiestreet Custom som ble kjøpt fra USA for snart 8-10år siden.. Jeg har tenkt litt, og kan Sitronolje løse opp lim/belegg osv? For det eneste jeg har brukt på gitaren er Lemon Oil
 11. Ah, etter en del småfiks på gitarene mine, så fant jeg ut min store forskrekkelse i dag at abalone innleggene på favorittgitaren min begynner å forsvinne.. Det vil si at jeg hører det "fraser" litt på innleggende da jeg pusser gripebrettet. Jeg er selvfølgelig forsiktig da jeg gjør rent gripebrettet. Gitaren er jo nesten mint, men er veldig mye brukt siden 06`. Brukt forsiktig med andre ord. Min teori på hva som har skjedd er ganske enkel. Etter mye bruk, så har "coatinga" oppå innleggene blir borte etter mye øving og vibrato, og har da resultert i at det er slipt ned til selve innlegget. Så jeg trenger å ha ett middel som kan beskytte innleggende mine. Ingenting har løsnet enda, men dette vil jo skje hvis jeg ikke gjør noe med det.. Er det noen som har vært borti noe lignende, og hva kan jeg bruke? Takk!
 12. Ville oppdatere denne tråden litt. I etterkant så har jeg prøvd å gjort litt båndarbeid selv. Jeg er ferdig med ESP`n og har begynt på BSG Custom`n min. På ESP`n brukte jeg 1200 våtslipepapir, teip mellom båndene, en liten trekloss som jeg hadde papiret rundt, 0000 stålull uten såpe, og en god porsjon selvtillit. Resultatet ble faktisk ganske greit. Ikke helt perfekt, men ihvertfall godt nok. Har fortsatt litt buzz på B og G på strengen på 14 bånd. Men ble ganske mye bedre. Det jeg har lært av dette: Å benytte ordentlig kompetente folk som har god erfaring med dette. Å gå i de musikksjappene jeg var i, er som å handle mat på ett gatekjøkken, og forvente at man får gourmetmat som på gode restauranter. Skal selvfølgelig ikke henge ut noen for dårlig jobb ved navn e.l, men vedkommende har jo på en måte "driti der man spiser". Hadde han bare gjort en bra jobb, så hadde jeg blitt fornøyd. Det skal jo også sies at jeg har vært kunde på det stedet i ganske mange år(forbruksvarer), og da er det ekstra surt å få en dårlig utført jobb. Men det skader jo forsåvidt ikke businessen hans siden han har avviklet/skal avvikle alikevel. Takk for hjelpen her inne..! =)
 13. Åssen angrer en hund?=).. Pen gitar!
 14. Jeg lurer også på det samme.. De så dritfete ut!
 15. Yes,teppetrikset.. Det har fungert for meg i alle år ihvertfall=) tror en del kan faktisk spare penger på å kjøpe ett teppe=)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.