Web Analytics
Jump to content

Da var neste tele også ferdig...


MAa
 Share

Recommended Posts

Har holdt på med 3 tele`er i det siste, og den andre ble ferdig for litt siden.

Denne er mer inspirert av 50tallet; svart tynn nitrolakk med en del krakkeleringer. Ble veldig fornøyd med hvordan de ble på denne.

Altså ikke noe sandpapir- og/eller barberblad-relicing :P

Halsen er magisk, den er en ganske eksakt replika av en mid50s soft V hals, og har 6125 bånd - uten tvil mine favorittbånd. Og ikke minst, den er håndlaget!

Pickupene er custombestilte Nocasters fra Onamac (K. Learned ) - låter kanonbra! Ellers så har alt fått en middels aging.

Ps, legg merke til switchtipen :)

01_zps75e8a86d.jpg

4_zps4cf07f26.jpg

3_zps60d970f8.jpg

2_zps786ac65f.jpg

5_zps7cc8a8c6.jpg

 • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Tusen takk folkens :) Når det gjelder relicing, så har jeg et par gitarer som jeg tar utgangspunkt i. Det handler i stor grad om "less is more" og å tenke litt logisk.

F.eks. jeg syns personlig ofte mange av Fender CS relic kropper ser fine ut, men skjønner ikke hvorfor de ikke fikser en bedre halsfinish, spesielt på baksiden. Det ser nesten ut som om de har brukt maskeringstape eller noe av og til, ser helt feil ut i mine øyne.

Og hardwaren, enkelte deler er krom og enkelte er nikkel, og de eldes helt forskjellig. Jeg bruker nesten like mye tid på å studere bilder som på selve finishen tror jeg ;)

Blir nok ikke mer lakkering før til våren, fordi jeg må lakkere ute. Muligens jeg skal starte på et par Paisley prosjekter, får se etterhvert. Men Ralph, bare si ifra så finner vi ut av noe. Denne tele`en er også laget til en annen fyr, så beholder den ikke selv.

Link to comment
Share on other sites

Det har jeg absolutt full forståelse for. Men for meg handler det først og fremst om "feel" og ikke nødvendigvis bare utseende. Skikkelig innspilte gitarer passer meg mye bedre enn helt nye, og det jeg prøver å få til er å nærme meg "feel`en" av gamle gitarer.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.