Web Analytics
Jump to content

NGD: 2009 Gibson Explorer Classic White


Heilage
 Share

Recommended Posts

Fikk ny gitar i hus i dag, årets første. De som kjenner meg vet at jeg har ønsket meg en Explorer i mange år, så dette var på tide (en LTD FX260SM er kul den og, men ikke helt det samme).

Specs og sånn:

Kropp: Mahogny

Hals: Mahogny

Gripebrett: Ibenholt (:D)

Pickups: 496R/500T

Planen er å gi den sort hardware og sette EMG X-settet mitt i den (LPen skal få noe mer vintage-ish). Plekterbrettet skal byttes ut med et i sort anodisert aluminium.

Har fått justert den litt nå, halsen var allerede veldig godt satt opp, så det var bare action som var en anelse høy. Den har god, behagelig hals, og man føler seg rett og slett badass når man spiller på den. Jeg må si, folk sier at disse pickupene er håpløse, men jeg synes ikke de var dårlige i det hele tatt. De skal være veldig hotte, men jeg slet ikke med å få en god, varm cleanlyd av neckpickupen. Når jeg dro på synes jeg den ga god vreng, men kanskje det bare er meg. :)

post-10219-0-52501600-1358369825_thumb.j

post-10219-0-79267600-1358369838_thumb.j

post-10219-0-86703700-1358369818_thumb.j

post-10219-0-58801300-1358369832_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

Grattis! Classic white = den har falma litt? :lol:

FUK BON JOVI

Finishen heter faktisk det, men den har gulnet såvidt. :P

EET FUK

Flott denne. Alltid hatt sansen for hvite gitarer. Skulle jeg hatt en sånn selv ville jeg nok gått for mer vintage voica pickups, men folk er forskjellige heldigvis.

Er denne neckheavy som f.eks Firebird?

Jeg trodde den skulle være neckheavy, men langt ifra. Den er mer eller mindre perfekt balansert, og henger akkurat der du sier at den skal henge. Prøvde med en vanlig nylonreim som lett sklir om gitaren er neckheavy, men den rørte seg ikke. Nå har jeg aldri prøvd en Firebird tror jeg, så jeg har ikke noe å direkte sammenligne med. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.