Web Analytics
Jump to content

NGD - Gibson Les Paul R8 Light iced tea burst


Hylo

Recommended Posts

Da var dagen for ny gitar ankommet. Er ikke spesielt aktiv om dagen, da jeg har alt for mange baller i luften samtidig, kombinert med at jeg rett og slett ikke gidder å sitte så mye foran PC'en.

Føler nesten at jeg må starte med en liten historie med hvorfor jeg kjøpte gitaren. Er først og fremst på jobb på en offshore båt og hadde en dag til kai i Stavanger igår. Det førte til at vi fikk 'landlov' og jeg er ikke spesielt vanskelig å be. Gikk oppover gatene der og tok turen innom 4sound for å kikke. Er først og fremst Telecaster-mann og har egentlig aldri prøvd en LP som er like livlig, spenstig og herlig som en god Fender-gitar. En god Fender er nemlig jævelig gromt. Men denne her er jaggu ikke langt ifra. Mye mulig den er satt godt opp og har fine strenger, men disse vil kjapt bli byttet ut til 'mine strenger' alikevel.

Satt med inntrykket 'fy flate, denne var god!' etter å ha spilt i kun 2-3 minutter. Prøvde noen minutter videre og den ble bare bedre. Ble til et spontan-kjøp og ikkenoe jeg angrer på her og nå i alle fall.

De fleste kjenner jo til disse historic-modellene, så trenger vel ikke ramse opp så mye. :)

Til info: den svarte Telecasteren er en Baja-Tele som blir brukt som skipsgitar og den har da sin faste plass ombord i skuta jeg jobber på. :)

post-960-0-26081600-1357939591_thumb.jpg

post-960-0-42749700-1357939635_thumb.jpg

post-960-0-77672500-1357939749_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Takk for det! Er nå såpass heldig at jeg får spilt en god del både ombord og hjemme. Har som sagt en Baja-Tele liggende ombord, så det er vel et par timer daglig.

Heh, ja! Har handla mye snop opp igjennom årene. Deriblant; Gibson Lp R7, noen Nocastere, Tele'r, et par Stratter, denne og en cs Esquire.

Er kun Esquire'n, Bajaen og denne igjen av samlingen!

Link to comment
Share on other sites

Jeg klarer ikke bestemme meg. Så min drøm på sikt er å eie både en plaintop og en flametop. Har ikke bestemt meg for hav jeg synes om en svart Les Paul. Goldtop er ikke min kopp te i hvert fall.

Edited by Pottifar
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Velkommen! Bare å fyre løs med spørsmål  
  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.