Web Analytics
Jump to content

NGD - Gibson Les Paul R8 Light iced tea burst


Hylo
 Share

Recommended Posts

Da var dagen for ny gitar ankommet. Er ikke spesielt aktiv om dagen, da jeg har alt for mange baller i luften samtidig, kombinert med at jeg rett og slett ikke gidder å sitte så mye foran PC'en.

Føler nesten at jeg må starte med en liten historie med hvorfor jeg kjøpte gitaren. Er først og fremst på jobb på en offshore båt og hadde en dag til kai i Stavanger igår. Det førte til at vi fikk 'landlov' og jeg er ikke spesielt vanskelig å be. Gikk oppover gatene der og tok turen innom 4sound for å kikke. Er først og fremst Telecaster-mann og har egentlig aldri prøvd en LP som er like livlig, spenstig og herlig som en god Fender-gitar. En god Fender er nemlig jævelig gromt. Men denne her er jaggu ikke langt ifra. Mye mulig den er satt godt opp og har fine strenger, men disse vil kjapt bli byttet ut til 'mine strenger' alikevel.

Satt med inntrykket 'fy flate, denne var god!' etter å ha spilt i kun 2-3 minutter. Prøvde noen minutter videre og den ble bare bedre. Ble til et spontan-kjøp og ikkenoe jeg angrer på her og nå i alle fall.

De fleste kjenner jo til disse historic-modellene, så trenger vel ikke ramse opp så mye. :)

Til info: den svarte Telecasteren er en Baja-Tele som blir brukt som skipsgitar og den har da sin faste plass ombord i skuta jeg jobber på. :)

post-960-0-26081600-1357939591_thumb.jpg

post-960-0-42749700-1357939635_thumb.jpg

post-960-0-77672500-1357939749_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Takk for det! Er nå såpass heldig at jeg får spilt en god del både ombord og hjemme. Har som sagt en Baja-Tele liggende ombord, så det er vel et par timer daglig.

Heh, ja! Har handla mye snop opp igjennom årene. Deriblant; Gibson Lp R7, noen Nocastere, Tele'r, et par Stratter, denne og en cs Esquire.

Er kun Esquire'n, Bajaen og denne igjen av samlingen!

Link to comment
Share on other sites

Jeg klarer ikke bestemme meg. Så min drøm på sikt er å eie både en plaintop og en flametop. Har ikke bestemt meg for hav jeg synes om en svart Les Paul. Goldtop er ikke min kopp te i hvert fall.

Edited by Pottifar
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
  • Hvordan drives potmeteret? Kan jo være noe mekanisk der som har hoppet av.  Alt er jo fiksbart. Spørsmålet er hva du ev. kan gjøre selv. Må du ta den til en proff, skal det jo ikke mye til før det koster mer å reparere enn å kjøpe nytt, men jeg vil si at det i høyeste grad er smart å sjekke.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.