Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

NGD - Gibson Les Paul R8 Light iced tea burst


Hylo

Anbefalte innlegg

Da var dagen for ny gitar ankommet. Er ikke spesielt aktiv om dagen, da jeg har alt for mange baller i luften samtidig, kombinert med at jeg rett og slett ikke gidder å sitte så mye foran PC'en.

Føler nesten at jeg må starte med en liten historie med hvorfor jeg kjøpte gitaren. Er først og fremst på jobb på en offshore båt og hadde en dag til kai i Stavanger igår. Det førte til at vi fikk 'landlov' og jeg er ikke spesielt vanskelig å be. Gikk oppover gatene der og tok turen innom 4sound for å kikke. Er først og fremst Telecaster-mann og har egentlig aldri prøvd en LP som er like livlig, spenstig og herlig som en god Fender-gitar. En god Fender er nemlig jævelig gromt. Men denne her er jaggu ikke langt ifra. Mye mulig den er satt godt opp og har fine strenger, men disse vil kjapt bli byttet ut til 'mine strenger' alikevel.

Satt med inntrykket 'fy flate, denne var god!' etter å ha spilt i kun 2-3 minutter. Prøvde noen minutter videre og den ble bare bedre. Ble til et spontan-kjøp og ikkenoe jeg angrer på her og nå i alle fall.

De fleste kjenner jo til disse historic-modellene, så trenger vel ikke ramse opp så mye. :)

Til info: den svarte Telecasteren er en Baja-Tele som blir brukt som skipsgitar og den har da sin faste plass ombord i skuta jeg jobber på. :)

post-960-0-26081600-1357939591_thumb.jpg

post-960-0-42749700-1357939635_thumb.jpg

post-960-0-77672500-1357939749_thumb.jpg

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takk for det! Er nå såpass heldig at jeg får spilt en god del både ombord og hjemme. Har som sagt en Baja-Tele liggende ombord, så det er vel et par timer daglig.

Heh, ja! Har handla mye snop opp igjennom årene. Deriblant; Gibson Lp R7, noen Nocastere, Tele'r, et par Stratter, denne og en cs Esquire.

Er kun Esquire'n, Bajaen og denne igjen av samlingen!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.