Web Analytics
Jump to content

Hylo

Medlem
 • Posts

  180
 • Joined

 • Last visited

About Hylo

 • Birthday 02/14/1989

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Knapstad

Recent Profile Visitors

1,958 profile views

Hylo's Achievements

Viderekommen

Viderekommen (4/6)

1

Reputation

 1. Haha! Jeg kan sette pris på den meningen!
 2. Plaintop er jo litt sjef! Flammer er ikke så verst, men om det er flammer så blir den så vanlig og noe man ser ofte. Syntes plaintoppen er en upolert perle som ikke bringer så sabla mye oppmerksomhet mot noen forbanna flammer. Dessuten er det bruksgitar. Den trenger ikke se dritfancy ut.
 3. Takk skal dere ha! Nå er'n satt opp med nye strenger og det er fløte!
 4. Takk for det! Er nå såpass heldig at jeg får spilt en god del både ombord og hjemme. Har som sagt en Baja-Tele liggende ombord, så det er vel et par timer daglig. Heh, ja! Har handla mye snop opp igjennom årene. Deriblant; Gibson Lp R7, noen Nocastere, Tele'r, et par Stratter, denne og en cs Esquire. Er kun Esquire'n, Bajaen og denne igjen av samlingen!
 5. Da var dagen for ny gitar ankommet. Er ikke spesielt aktiv om dagen, da jeg har alt for mange baller i luften samtidig, kombinert med at jeg rett og slett ikke gidder å sitte så mye foran PC'en. Føler nesten at jeg må starte med en liten historie med hvorfor jeg kjøpte gitaren. Er først og fremst på jobb på en offshore båt og hadde en dag til kai i Stavanger igår. Det førte til at vi fikk 'landlov' og jeg er ikke spesielt vanskelig å be. Gikk oppover gatene der og tok turen innom 4sound for å kikke. Er først og fremst Telecaster-mann og har egentlig aldri prøvd en LP som er like livlig, spenstig og herlig som en god Fender-gitar. En god Fender er nemlig jævelig gromt. Men denne her er jaggu ikke langt ifra. Mye mulig den er satt godt opp og har fine strenger, men disse vil kjapt bli byttet ut til 'mine strenger' alikevel. Satt med inntrykket 'fy flate, denne var god!' etter å ha spilt i kun 2-3 minutter. Prøvde noen minutter videre og den ble bare bedre. Ble til et spontan-kjøp og ikkenoe jeg angrer på her og nå i alle fall. De fleste kjenner jo til disse historic-modellene, så trenger vel ikke ramse opp så mye. Til info: den svarte Telecasteren er en Baja-Tele som blir brukt som skipsgitar og den har da sin faste plass ombord i skuta jeg jobber på.
 6. Artig Tele! Biter nok fra seg den!
 7. De er virkelig deilige! Skal være enig i det at de kan virke litt for stasja opp og for fine. Men det er som du sier, Krautster er råkk'n råll fiskebåll-gitarer. Dessuten, er ikke enig med deg i at prisen er høy og kanskje litt idiotisk for normale folk. Kommer jo kun ann på prioriteringer og ønske det. Jeg vil heller ha den nye CS Esquiren jeg har kjøpt meg nå og en litt eldre bil enn en splitter ny bil og en Am. series Telecaster.
 8. Nik Huber lager kjekke gitarer. Husker jeg prøvde en når jeg var i Houston på jobb for et par år siden. Tror det var Infinity guitars som forhandlet de. Skjønner godt fosterstillingen, Gluke.
 9. Men jeg vil ta en Tele og en ølflaske og leke Albert Lee! Øhm, ja. Over til seriøsitet, det finnes dog mange Telecastere og du får jo også nesten Strat ved å få tak i en Nashville-Tele.
 10. Holder det ikke med en Goldtop med bøkkere og leke Dickey Betts da?
 11. Ut av ren nysgjerrighet, blir intonasjonen helt hundre av de? Personlig syntes jeg at gitarene blir intonert godt nok av vanlige messingsadler. Det er både godt nok og låter fett nok.
 12. Det er jo det som er drømmen til de fleste gitarister. Mange forskjellige gitarer. Det skal sies at Squier Classic Vibe serien blir omtalt som en kjempegitar av veldig mange og at det er ikke noe 'billiggitar' i den forstand. Det er en sabla god gitar og må innrømme at jeg ble sikkelig overaska over den selv.
 13. Skikkelige karer der, ja.Rosentre eller lønn? Det er sagt at rosentre har en mørkere/varmere lydkarakter enn lønn. Føler selv at Telecastere får en mer karateristisk lyd med et gripebrett i lønn. Men det er smak og behag. Her må du nesten prøve deg frem selv og teste gitarer med begge deler! Bare for å ha sagt det, så ser jeg du skriver at "det er noe med Telecastere du liker bedre", noe som i og for seg er helt greit. Spiller nesten kun på Telecastere selv, men du går jo glipp av forferdelig mye forskjellig med favorisere en Tele. Du får jo ikke 'quacket' til en Strat, creamy lead-lyden til en Les Paul eller snarrende P90 lyden ved kun å være ute etter forskjellige Telecastere. For min del, som spiller kun bluesrock og køntri funker det kjekt, men om du vil spille mye annet er det trossalt bedre alternativer der ute. Er ikke meninga å kritisere eller å være en smart-ass. Er avhengig av en daglig dose Telecaster selv, jeg.
 14. Det var synd å høre. Det var så greit når det tok meg et kvarter å få meg nye strenger. Ta en titt og snok som bare pokker på TDPRI. Mange av de gutta kan virkelig hva de prater om. I tilegg er jo flere av de som er der folk som arbeider daglig med gitarer, derav Mike Eldred, sjefen hos Fender Custom Shop.
 15. Tror nok du må inn til Oslo for å prøve finne noen butikker som har Telecastere. Tror ikke det er musikkbutikk i Ski lenger (?). Vet i alle fall at både 4sound, Myhrbraaten og Guitar workshop har noen glimrende Telecastere inne, men kan ikke svare på om de har Jim Root-modellen. Skal du bygge opp en 'Tele'-familie, bør du ta en titt innom disse nettstedene og få litt inspirasjon til forskjellige modeller og hvilke typer som er å oppdrive: www.tdpri.com - Største Telecaster-forumet som er. www.danocaster.com - Lager Telecastere, Jazzmastere, Strats og mye snask som holder orginal-spesifikasjon ifht. orginale 50- og 60-talls Fendere. www.ronkirn.com - Lager sin egen modell av Telecastere ved navn Barnbuster. www.nachocasters.com - Replikaer av forskjellige tidlig 50-talls Teler og tidlige Strater. Ta deg en tur på tdpri.com og hør litt med de gutta og snok litt. Mye Tele-snask å godte seg i der.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.