Web Analytics
Jump to content

NDG Polsk makkverk


Brekkvasselven
 Share

Recommended Posts

Skjønner deg godt, jeg. Men kassa så jo ganske snasen ut. Gitarskrotet kan du jo ha for deg selv, men kan overta kassa hvis du ikke trenger den til noe annet. Send meg en PM om det er aktuelt.

Edit- hvis det ikke er for mye bry, kan du jo sende med gitaren, også, bare sånn ekstra. Kan bruke stemmeskruene på en Behringergitar jeg har, og treverket får jeg nok inn i peisen litt senere utpå høsten. Sånn bare for å hjelpe deg å rydde.

Link to comment
Share on other sites

Herreknut, de der tullingene har jo satt på en streng for mye og! Talentløst. Du skulle for øvrig skamme deg for å drepe ungenes begynnende spilleglede med elendig utstyr. Du er ikke hakket bedre en grendeskolene i det ganske land!

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Not%2BSure%2Bif%2Bserious.jpg

New Day Guitar?

New day guitar jepp ^_^ Another tomorrow.

vel.....må vel rote den ut fra lekekassa å prøve litt igjen tenker jeg.

Nammisgitar er det gitt. Mulig EMGene ryker ut når finansene tilsier det, men er veldig fornøyd med den nye investeringen.

Lettspilt, god klang og rett og slett et flott instrument. Et par finnish flaws som overrasket meg litt, men har jo ingen betydning med mindre man skal spille med øya :)

Link to comment
Share on other sites

Denne kom ramlende inn døra i går.

post-9051-0-38573800-1345060982_thumb.jp

Makan til møkkagitar skal du lete lenger etter. Skjønner på ingen måte hvorfor ålreit utstyr. Egner seg kun til bråk!!!

Vel.... i dag havnet den i lekekassa til gutta. Det eneste jeg er bekymret for er om det blir hakk i det nye gulvet.

post-9051-0-22353000-1345061257_thumb.jp

Visste ikke at de bygget gitarer av tre i Polen? De driver jo stort sett med mørtel og stein. Det er de gode på, men tre? Hvem f.... kaller gitarene sine for Majones??? Takk Gud for at det finnes alternativer fra Behringer hos Toys R Us!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.