Gå til innhold

Prozac

Medlem
 • Innholdsteller

  69
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Prozac vant dagen sist August 20 2012

Prozac hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

9 Neutral

Om Prozac

 • Rang
  Nybegynner

Contact Methods

 • Website URL
  http://myspace.com/dalitband

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Twin Peaks

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Gitarverkstedet Wildén https://www.facebook.com/gitarverkstedet/
 2. sabrotone.com er og gull. Har laget et par greier derfra. Veldig fint å holde på med for en stakkar amatør
 3. Hvis dere kan tilgi meg litt gjennoppliving av en gammel tråd... Hva hvis jeg vil gjøre det omvendte, ta en ABR innfesting og sette på en Nashville bro?
 4. Ser at Will Pharells Happy er skrevet her. Denne versjonen er enda mer feelgood. Forøvrig en gjeng med utrolig dyktige musikere det der. Sjekk dem ut
 5. Ernie ball not even slinky!
 6. Jeg har en peavey classic 60/60 til salgs hvis det kan friste...
 7. flashback-kick her om dagen. Spiller master of puppets som avveksling til panikkstudering. Hvem i all verden var det som kom på at litt ekstra utdanning i slutten av 30 årene var en god ide!!
 8. Da, etter alle disse årene, så tok man steget fra rack til forsterkertopp. Den som sier at lykke ikke kan kjøpes for penger har bare ikke funnet butikken enda. Begynner å få vondt i armen nå
 9. Hva er vestlandet? Egersund eller Kristiansund?
 10. Mycket kult Welhaven. Hva heter bandet, og har du noen plasser jeg kan sjekke det ut?
 11. Takk skal du ha Lokmund. Doom er det beste ordet jeg kommer på for det vi holder på med, men jeg vet ikke om det er "riktig". (Du kan jo sjekke linken i signaturen hvis du vil lytte litt) Er nok på jakt etter en litt "tydelig" lyd der strengene synger igjennom og det ikke bare blir "vreng/punch/" Vanskelig å beskrive lyd Takk for tipset om hovercraft. Skal sjekke det ut. Edit: Etter en liten lytt på hovercraft (headset på jobb) så tenker jeg det hadde vært ypperlig hvis vi drev med candlemass/krux og og den slags gammel svenskedoom. Men vi er ikke helt der
 12. En amp i mitt eie blir nok brukt til metal stort sett. Nærmere bestemt inn mot doom sjangeren, selv om det er vanskelig å sette ord på sakene. Spennende å høre om erfaringer med både amper og firmaet forøvrig. Jeg var litt redd for at det var labert med liv der. De fleste forhandlerne det vises til på nettsiden har ingenting av dem i nettbutikkene iallefall.
 13. Takker for innspill. For ordens skyld så tenker jeg pre-sellout VHT eller Fryette. Vet du hvordan Welhaven fikk klørne i den? ID musikk ser bare ut for å ha nye-VHT, men jeg skal nok legge et besøk innom for å sjekke.
 14. Noe uforklarlig og unaturlig i meg forteller meg at jeg har skrekkelig lyst til å teste ut et par av disse. Men jeg sliter med å finne noen forhandlere i Norge. Noen gode tips? OG ikke minst. Er det noen som har erfaringer med pitbull/sig:X.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.