Web Analytics
Jump to content

Sending av el gitar i posten


GlobalRider
 Share

Recommended Posts

Posten har nok ikke noen passende esker, men stikk innom en lokal musikksjappe og spør om de har en tomeske du kan få. Så putter du bare gitaren oppi esken, og sørger for å polstre GODT med skumgummi, chips, avispapir eller andre ting så gitaren ikke har mulighet til å flytte seg inni kassa, samt at belastning utenfra ikke vil skade gitaren. Husk å slakke strengene før du sender.

Edited by Duckling
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg har kun sendt et fåtall gitarer, men stiller meg skeptisk til å slakke strenger. :-) Ande innspill?

Hvorfor det?

Jeg har mottatt to gitarer i posten og en amp det siste året. Straten var demontert, fire skruer og gitaren var perfekt igjen. Den andre var en tele i hel form i gigbag oppi en eske med polstring. Begge gitarene overlevde helt fint.

Link to comment
Share on other sites

Har faktisk mottatt en gitar som sender kun hadde puttet i en kjip gigbag. Jeg var ikke særlig fornøyd da jeg hentet den på Posten. Heldigvis var den uten en skramme da jeg pakket den opp! Posten kan tydeligvis være forsiktige om de vil. Men dette er ikke en anbefalt sendemetode!

Link to comment
Share on other sites

Jeg har faktisk fått flere gitarer fra både USA og Japan i gigbagger.

Bare de er pakket slik at gitaren ikke kan bevege seg inni pappesken går det som regel bra!

Har aldri motatt en gitar med strengene slakket som jeg kan huske, så det er ikke nødvendig.

Mange av de store Amerikanske forhandlerne/fabrikkene jeg har motatt gitarer fra sender de ferdig stemt opp(bla Suhr)

Link to comment
Share on other sites

Det å slakke strengene er ikke nødvendig. Som GPM er inne på, kan det være en Gibsonsak, da de gitarene er feilkonstruert i forhold til holdbarhet oppe ved hodet.

Jeg har vel sendt og motatt 50+ gitarer ila de siste to årene, og har vært uheldig en gang. Kofferten passet ikke helt til kroppen, og gitaren fikk seg et "stuk", et slag oppe på hodet, og dermed sprakk det. Pass på at hodet er bekyttet mot en smell rett ovenfra. Det kan man se at gitarfabrikkene er nøye med, selv om gitaren ellers bare kommer i en pappkasse.

Link to comment
Share on other sites

Jeg var veldig opptatt av at man skulle slakke strengene, men har gått bort ifra det.

Har også mottatt dårlig pakkede gitarer, men det går stort sett bra.

Gigbag funker veldig bra, siden den er lettere enn en kasse. Jo tyngre en pakke er, dess hardere faller den kan man si..

På den annen side er det jo stor forskjell på gigbagger og.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.