Gå til innhold

GlobalRider

Medlem
 • Innholdsteller

  159
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

15 Good

Om GlobalRider

 • Rang
  Viderekommen

Nylige profilbesøk

2 071 profilvisninger
 1. Er beinsadel standard på de fleste gitarer? Eller må de kjøpes inn spesifikt? Hva heter beinsadel på engelsk? gitaren er en Martin GPCPA4.
 2. De fikset hovedproblemet som var skurring på laveste strengen. Gitaren trengte en justering etter at jeg flyttet fra norge til usa. De har nok ikke gjort så mye feil med justeringen. Det er bare at jeg hadde sett for meg en del lavere action. Orker nok ikke ta den tilbake igjen.
 3. Bor i Houston og leverte den inn hos guitarcenter. Var så misfornøyd med hele opplegget at jeg ikke gadd å diskutere med de. Han som justerte var uansett ikke der. Alternativet er å ta det til en annen butikk. om jeg begynner å file selv så antar jeg at en ny bridge er hyllevare om jeg i ettertid leverer den inn til en annen butikk for justering?
 4. Fikk tilbake gitaren min etter at den har vært inne på service. Må si jeg er skuffet. De klarte å bruke to uker før jeg fikk den tilbake. Og action er veldig høy. Jeg ønsker lav action for å gjøre den så lettspilt som mulig. jeg orker ikke levere den inn igjen. Jeg justerer de elektriske gitarene mine selv, men ser for meg at det er mye mer komplisert å justere kassegitarer. Jeg vurderer å kjøpe meg fil og file ned bridgen slik at strengehøyden blir lavere. Vil jeg da rote til intoneringen? er det komplisert å lære seg å justere kassegitarer?
 5. Ok, takk for svar. Jeg får la det gå to-tre uker før jeg får den justert.
 6. Hei, Jeg har flyttet til Texas og etter 4 uker i container fra Norge så ankom gitarene mine her i Texas. Og gitarjusteringen på kassegitaren min er nå helt Texas!?? Hvor lenge bør jeg vente før jeg får den justert? Bør jeg gi den litt tid til å sette seg i det nye klimaet først? Hvordan er det med høy luftfuktighet? Er det noe å tenke på der? Kan vel ikke gjøre så mye med det? Hva med sterk sol? Det ble mange spørsmål, men setter pris på litt info. ?
 7. Jeg har flyttet til Houston for noen år. Lefler litt med tanken på å kjøpe meg en forsterker. Hadde vært gøy med en Tone King Imperial feks. Men vil det da bli problematisk å ta den med hjem? Strøm-nettet er jo forskjellig. Må den evt bygges om?
 8. Bor i Stavanger. Lufta virker veldig tørr nå så det var derfor jeg begynte å lure på det.
 9. Hei, Fikk du kontakt? Har du noe du kan dele her? Gode bigbang tabs/akkorder er noe jeg har leitet etter.
 10. Hei, For en stund siden så flottet jeg meg med en nydelig Gibson ES335. Jeg lurer på om ES335 er like sensitiv som kassegitarer når det gjelder lav luftfuktighet? Bør jeg ha en luftfukter i? Noen som har erfaring med luftfukter av hele rommet? Noen som har anbefalinger? Vurderer det i stedet for luftfukter i gitarene.
 11. Hei, Spiller etter akkordboka til CC cowboys for albumet "På Svalbard uten strøm". Men akkordene for "På en god dag" virker helt feil. F#m - Dmaj7/F# - F#m - Dmaj7/F# - F#m - Dmaj7 - F#m - Dmaj7 - A - E osv osv. mangler det en capo? eller er det noe annet jeg ikke har skjønt? Står ikke noe om alternativ tuning eller annen info.
 12. Noen som har prøv denne? Ser det er kommet en versjon 2. har ikke funnet noen butikk i norge som selger den.
 13. Kjekt med mange svar! Virker som svarene til dels bekrefter det jeg trodde. Skal fortsette å trene opp øret...merker saakte fremgang, men merker at jeg blir bedre. skal også fokusere mer på å spille uten tabs etter at jeg har øvd en del på sangene med tabs. Spennende å se om sangene da sitter bedre i hukommelsen.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.