Web Analytics
Jump to content

John Mayer - Born and raised


KristianF
 Share

Recommended Posts

Jeg syns den var helt grei. Ingen SKIKKELIG sanger som sitter, bortsett fra A face to call home (?). Ingen kan forvente en ny Continuum, men er da lov å håpe! Leste i dag at han allerede skriver sanger til nytt album som skal innspilles i juli-august.

Link to comment
Share on other sites

Synes han skal ha kudos for at han ikke kjører seg fast i samme mønsteret hver plate.

Hørt litt mer gjennom nå, førstesporet er foreløpig klar favoritt, knalldeilig sound og flyt som tidligere nevnt :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg vet at jeg kommer til å få en h**vetes kjeft nå, men etter min mening så er gitarspillet til Mayer pent og flinkt, men ikke særlig originalt eller ildfullt. Vokalprestasjonene hans er som å få fuktig tung pust inn i øret. Det han skal ha er at han kan skrive fengende poplåter. Tar et lite forbehold i.o.m at jeg ikke har hørt denne nye plata.

Edited by Brötthäst
Link to comment
Share on other sites

Hadde store forhåpninger. John Mayer er som mange vet, kjent for å leke seg med akkurat de sjangrene han føler for å leke seg med, og denne gangen har han gått langt inni countryland gitt.

Vet ikke helt om jeg liker det. Må la plata vokse litt på meg. Personlig synes jeg "Shadow Days" er ganske bra, samt "Queen of California"

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.