Gå til innhold

Ibanez Prestige

Medlem
 • Innholdsteller

  355
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

13 Good

Om Ibanez Prestige

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 18. sep. 1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Hordvik/Bergen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Før jeg hadde kjøpt 2R JM signaturen hadde jeg i hvertfall undersøkt Ceriatone Overtone Special og Fender-alternativene først. Fender Bandmaster, Pro Reverb og Princeton.
 2. Kjøpte et pedalbrett av KristianF. Handelen kunne ikke gått mer smertefritt. Jeg måtte vente på lønn, men Kristian holdt brettet av for meg i mellomtiden. Brettet ble også svært godt pakket og kommunikasjon via PM var utmerket. Jeg handler gjerne med KristianF igjen. Anbefales!
 3. Bento kjøpte et pedalbrett og en pedal av meg. Veldig grei å kommunisere med og betalte som avtalt. Helt smertefri handel, anbefales!
 4. Vil du selge Rufo brettet KristianF? Send meg i såfall en PM med pris.
 5. Dessuten skal de ha $ 100 for frakt til Norge.
 6. Jeg hadde en Ibanez i Artwood serien. Den hadde det jeg vil kalle ganske tynn hals.
 7. Nå har jeg ikke førstehåndserfaring med noen av dem, men jeg har lest at den skal være i nærheten av script-logo Phase 90. Jeg kan sikkert mekke noen kjappe opptak om ønskelig. Husker ærlig talt ikke hva jeg ga for den, er 200 for mye?
 8. Jeg har en Biyang Baby Boom PH-10 Phaser du kan få billig om ønskelig.
 9. Det vil jo bli noe drit å dra på to stykker antar jeg, men det er jo en mulighet: https://www.youtube.com/watch?v=BHM8GBvjxaE
 10. Egnater Tweaker 40 er vel bortimot akkurat det du er ute etter. Nå er denne så vidt meg bekjent noe vanskelig å anskaffe her i landet for øyeblikket, men jeg vet at Godlyd i hvertfall var importør tidligere så du kan jo eventuelt høre med dem. Jeg har en Tweaker 15 selv og mer allsidig forsterker tror jeg du må lete en stund etter. Nå er min bare en kanal og derfor uaktuell for ditt vedkommende, men den gjør Fender, VOX og Marshall-style amp helt greit. Ingen av dem er på toppnivå, men godt innenfor godkjent i mine ører. Den sies også å låte bedre clean enn Blues Jr. Det kan jeg dog hverden bekrefte eller avkrefte da jeg aldri har spilt på en Blues Jr.
 11. Neunaber WET. Den er litt one-trick-pony, men til gjengjeld gjør den den ene tingen svært bra. Kjøper du Stereo-versjonen kan du dessuten bruke den som Chorus eller delay også.
 12. Hvis du ser at enkelte av loddingene er blanke og fine mens andre ikke er det så tyder det vel ikke på at det har noe med tinnet å gjøre. Men det er klart, dersom JHS har blitt høyere kvalitet de siste to årene så er ingenting bedre.
 13. Etter å ha fulgt JHS-pedalene litt på TGP så er jeg fortsatt skeptisk til kvaliteten. Her er bilde av to pedaler fra 2011 i følge TGP. Jeg ser flere kaldloddinger og dårlige loddinger. Jeg synes det hadde vært greit om pedalene var billig, men det er de jo tross alt ikke.
 14. Jeg har en MXR CustomComp den kan vel gjøre ca. det du etterspør. Det er dog litt begrenset hvor mye den kan komprimere.
 15. Det er vel bare et spørsmål om tid før den er solgt og John Mayer har enda en.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.