Web Analytics
Gå til innhold

Brötthäst

Medlem
 • Innholdsteller

  204
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

30 Excellent

Om Brötthäst

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 05. mai 1974

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Troms

Nylige profilbesøk

10 055 profilvisninger
 1. Jeg har en Player strat med Pau - Ferro gripebrett og en Tele med samme konfigurasjon. Gode instrumenter begge to. Straten veier 3.5 kg på kjøkkenvekta, telen merkbart tyngre med 3.85 kg. Her gikk jeg løs med bor og tappjern og fikk den ned i 3.5. Det er min gitar så jeg gjør som jeg vil Begge er svært lettspilte med Fenders moderne C-hals som jeg liker. Selvsagt måtte jeg file nøtta på begge og justere truss roden, men det er standard prosedyre på Fender. Pickupene låter bra , mye mer åpent enn de keramiske som var i standardserien, men ikke Wow/top notch. Ellers er kvalitet/håndverk helt OK. Straten hadde litt skarpe båndender som jeg måtte file. Mye gitar for pengene vil jeg si. Er du en som mekker dine egne gitarer er det et veldig godt kjøp. Angående halsene så har American Professional såkalte "tall narrow frets" som jeg IKKE liker. Player serien har medium jumbo. Am Pro-halsene er også litt feitere.
 2. Enda en med P90. Veldig god gitar, finish og båndarbeid er top notch. P90ene har både trøkk og klarhet/definisjon. Henger bra på reima og er ergonomisk.
 3. Å kjøpe brukt gitar online er risky business. Når jeg selger mener jeg at 50% av ny listepris er OK. Det kommer selvfølgelig an på hva som er til salgs. Kanskje vi burde opprette en ny tråd; "hva skjer i bruktmarkedet"?
 4. At partsocastere går for mindre enn originalen skyldes nok at når man kjøper en gitar usett vil man vite hva man får. Fendere kan variere mye i kvalitet, jeg har selv filt nøtter på US Fender.
 5. Ifølge beskrivelsen bør det være et godt eksemplar med lite slitasje i båndene. Det er det første jeg ser etter på brukte gitarer. Jeg ville bedt om flere bilder før jeg bruker såpass mye penger på en brukt gitar. Prisen var også noe stiv og bør kunne prutes ned noe.
 6. En unik musikalsk begavelse. Jeg hørte RB på radio rundt 1990 og bare måtte finne ut hvem som spilte. Tror det var "Blå minutter" med Knut Reiersrud og Harald Are Lund. Siden den tid har jeg vært telespiller, men er stadig utro med strater, Gibsons og Gretscher
 7. Det ligger noen helt fantastiske liveopptak av Roy på Youtube, men du har kanskje sett dem allerede. Han er virkerlig en "Hva var det der for noe - gitarist".
 8. Flott instrument. Jeg liker det minimalistiske designet. Hadde ikke hatt noe i mot å eie en sjøl.
 9. Jeg eier et trekkspill som jeg prøver å lære meg å spille på. Jeg er vel en slags dobbel-kontrarevusjonær.Trekkspill er utskjelt, men artig
 10. Helt enig, takk for at du forsvarer Carlos. Soul Sacrifice på Woodstock vil stilne de fleste kritikere.
 11. Det er vel en grunn til at jeg heller vil høre Albert King sine Stax-album enn Bonamassa sine som er en million ganger "bedre" gitarist som opererer i samme sjanger. Hele pakken med King er bedre; Låtene, sangstemmen, arrangementene og produksjonen tåler tidens tann 50 år etter.
 12. Kjenner meg igjen i det. Gitarspilling er blitt en sær greie blant tenåringer. Det er få som får en interesse for instrumentet. Popmusikken er mindre gitardrevet enn før. Nile Rodgers sitt spill på "Get Lucky" er vel den siste gitarstemmen fra popen som var iørefallende.
 13. Er det Roy Buchanan du har i avataren? Han er sammen med Steve Cropper og Albert Collins hovedårsaken til at jeg er telespiller (med mange sidesprang dog)
 14. Det blir spennende å se hva som skjer med Gibson. Gitarene er kostbare og "babyboomerne" som må ha en Gibson er ikke lengre den største kundegruppa. Fender, Gretsch, PRS m.fl rekrutterer gitarister med billigmodellene som ser riktig ut og er fullt brukbare instrumenter. Gibson bør ta lærdom og produsere instrumenter i en lavere prisklasse med riktig navn og headstock. Epiphone er bare kjipt, selv om det kan være utmerkede instrumenter.
 15. Santana låt fantastisk da han spilte på P90 SG. Den nyere lyden er mer for blodfansen
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.