Gå til innhold
JRV

Jeg har skrevet en sangtekst! Tilbakemeldinger?

Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg har skrevet et par sanger før, men ikke blitt så fornøyde med dem. I kveld skrev jeg en sang jeg faktisk ble ganske fornøyd med. Det begynte med at jeg spilte et par sanger av Ben Howard (fantastisk artist) som gikk i en spesiell tuning. Så satt jeg meg ned og lekte litt med noen chords jeg fant på der og da i denne tuningen, og fikk plutselig til noe jeg syns ble fint. Og så ballet det på seg! Har egentlig aldri sunget noe særlig, og har kun spilt gitar i et og et halvt år, og er relativt ny med sangtekster (det nærmeste jeg kommer er diktskriving på skolen), så jeg ble ganske fornøyd med resultatet.

EDIT: føler jeg har fått tilbakemeldingen jeg trenger, så jeg har dessverre slettet teksten nå.

Jeg vet denne sangen kan virke veldig "dyp", men når man først er i gang så baller det jo lett på seg :P Har hentet mye inspirasjon fra folk/indie, spesielt fra Iron And Wine, som også er en fantastisk artist.

Takk for tilbakemeldinger! :D

PS.: Bør denne stråden slettes etter en stund pga. copyrights o.l.?

Endret av JRV

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det var jo en knall tekst, men det virker litt som at rimene er tvunget fram på ett vis!... Det er nesten bedre at man ikke har rim, enn at man skriver ting litt tilfeldig, kun for å få til rim. Det er en felle jeg selv går i rett som det er. Men om det er halvveis tilfeldig, er det ikke noe problem, og da vil jeg nesten si det er en kjempebra tekst :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Dette hørtes ut som om det var utrolig godt skrevet og komponert! Mye kreativitet og effort du har lagt i det, det ser man, selv om du selv mener det er litt "tilfeldig".

Utrolig hvor mye bra man kan få ut av litt tilfeldigheter? Jeg ville beholdt den slik den er! Men det er nå meg da.

Eneste jeg kan si: sitaten "In came I, red hair – blue eyed" så leser jeg hele tiden "in i came" som i... "jeg kommer"....! Noe jeg syntes er litt ekkelt på mine egne vegne. Sier kanskje litt mer om meg enn teksten? x) Får håpe jeg er den eneste som misstolker det slik!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg forstår meg ikke på det å legge ut teksten sin på Internet... Hva er det med dere?! Det er som å be om at noen skal stjele sangen din. Selv om du har god grunn til å stole på brukerne av forumet så er det bare til å søke på; "sangtekst" på google og finne sangen din (uten copyrights)! For alt du vet så er sangen din allerede registrert til Tono/NCB av noen andre...

Men når det er sagt, veldig bra tekst ;) Og viss det er noen her som klarer å slette tråden; vær så snill, slett den...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takk for innspill! Senere i dag sletter jeg sangteksten fra posten, da jeg føler jeg har fått den tilbakemeldingen jeg trenger :) satser på at det har gått greit, da jeg ser det er ganske vanlig å legge ut sangtekster her. Igjen: tusen takk! :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av Brattanorski
   Hei og hopp! 

   Jeg tilbyr rimelig undervisning i el-gitar, hjemme hos meg i Dalbakkveien i Oslo. Ca 5min fra Godlia t-bane stopp.  Selv er jeg låtskriver og utøvende musiker, men også tidligere musikkstudent ved Staffeldts i Oslo. Jeg 26år og har spilt gitar siden barneskolen

   Metodikk:
   Jeg baserer mine kurs på hva eleven selv ønsker å oppnå. Hva er ditt mål?

   1. Er du viderekommen og ønsker å bli dreven på rask alternate picking så fokuserer vi på teknikk (da kan vi nerde og ha det gøy!)
   2. Er du nybegynner, så starter vi lett og jobber mot å kunne spille den musikken du selv hører på

   Jeg ønsker først og fremst at du skal lære å kjenne hva som definerer DEG som gitarist og hvordan DU låter. Det synes jeg er kjempe spennende. Da kan vi skreddersy et opplegg rettet mot dine mål og preferanser. Jeg er resultatorientert og tålmodig. Er blitt fortalt at jeg har gode pedagogiske egenskaper og kan forklare avanserte konsepter på en forståelig måte.

   Jeg tar foreløpig 200kr timen (45min).
   Send meg gjerne en melding så tar vi en prat.
   Bjørn.

   Her er en liten link så dere kan se hva jeg bruker mine dager på :)
  • Av Troll
   Hvis jeg skulle brukt en tusenlapp på en reverb, hva burde jeg gått for? Tc Hall of Fame 2? Ser de går for rett over tusenlappen helt ny.
   Ligger et par EH Cathedral på finn. Er det noe stas? 
   Fordel om den har shimmer. Kunne tenkt meg Strymon Big Sky, men den blir for heftig siden jeg kun skal bruke det til litt testing og leking i loopen på Mooer Preamp Live. 
  • Av Rokamy
   Noen som kan hjelpe med en verdivurdering av denne gitaren som jeg kjøpte i begynnelsen av 80?
   Meget lite brukt og i meget godt stand.  • Av Jaden
   Vurderer å selge min Tom Anderson fordi den ikke lenger blir brukt.
   21000 kr
   Har ligget i kassen sin de siste 1-2 årene og bare brukt hjemme.
   Dette er en Short Drop Top Classic med 24.75" scale length, ikke 25.5" Følger med original kasse og vibbearm.
   Det er noen "riper" og vanlig bruksslitasje på gitaren.
   Spør eller PM for mer info og/eller flere bilder.
    
   Legger ved bilder av gitar og av spesifikasjoner. Serienummer er 12-11-13N
  • Av Jan T. Loven
   Hei og godt nyttår.
   Jeg er en mann på 40 med midtlivskrise som tenker på å prøve ut trubadurmarkedet her i Oslo, og vil med det søke etter en medtrubadur. Jeg spiller gitar og synger med den stemmen jeg har. Det er ca 10 år siden jeg var aktiv som trubadur sist og kjenner at lysten på å spille opp til allsang kommer snikende tilbake, men denne gangen ønsker jeg en medspiller å sparre med da jeg syntes tilværelsen var ganske ensom som enslig utøver. Jeg tenker da å spille låter fra «Emil i Lønneberget» til «Metallica» og alt i mellom og rundt som kan lage god stemning på en fredag- og lørdagskveld og andre aktuelle kvelder. Er dette noe som kan høres gøy ut så send ei melding til «janimal11@me.com». Kan også svare her de første ukene, men jeg kan ikke garantere tilstedeværelsen om responsen er lav.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.